Opatrnosti nikdy nieje dosť s tým na 100% súhlasím . Ale zas potom musíš predať scooter a zvoliť iný spôsob prepravy, lebo scooter a moto sú v rebríčku nebezpečnosti oveľa viac vpredu ako napríklad MHD....
A vraj najbezpečnejšie je lietadlo.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
Nemusim nic predavat, bavime sa o kradeziach.. Len nezverejnim presne suradnice a nebudem pisat na fore kde sa skuter nachadza.. ze je v otvorenej garazi pod domom nic pre mna, nikomu nevnucujem moj nazor.
Nezávidím Vám(prešporákom) vaše problémy. Tu u nás na Južnej Morave všetci parkujeme(skútre) vonku pred domami a ešte som nepočul, že by niekomu nejaký zmizol. V susednom Rakúsku(5km od môjho bydliska) stojí motorka, alebo skúter skoro pred každým domom. Mimochodom nezamknuté!!!!!
tiez by som sa rad pridal:
macostr
zemplinska teplica
Kymco Agility City 125
fb: marcel struckel
poznamka: castejsie som v KE ako doma, takze povazujte moje bydlisko za KE
Tak po dlhsom casovom useku som opat nahliadol do tejto temy a pridal/aktualizoval som vas. Kto nepodakoval, moze bud v tomto prispevku, alebo idealne v prvom prispevku temy, a to pomocou tlacidla . Kto podakoval, dakujem.
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .
Ludia, funguje vam ta mapa ?
Mne po otvoreni linku z prveho prispevku pise "Táto funkcia nie je podporovaná v nových Mapách Google, takže sme vás dočasne prepli na klasické Mapy Google." ale nezobrazuje nic.
tak GOOGLE zas pomenil system a obavam sa, ze tentokrat sa mi uz nepodari to rozbehat... takze vyzera to tak, ze mapa na nejaky cas skonci, minimalne kym sa to neutrasie nejako... skusim sa na to niekedy pozriet. Uz ma ten Google niekedy stve.
Honda NC750X ------------------- Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou .