tecie mi benzin
Moderátor: Moderators
tecie mi benzin
chcem vas poprosit o rad. prosim vas viem ze mi tecie benzin len neviem za kade to je a co to moze byt. neviete co to moze byt?[/b]
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
nezlob se na mne nemusíš tomu rorumět nemusiš do toho rýpat přesto se na to musíš podívat jen ty a nikdo jinej a říct odkud to asi teče ono by se nakonec mohlo přijít na to že ti to teče s kanystru vedle skutra a ten debilek bys nakonec byl tysam87 napísal:ty debilcek premudrely kazdy sa nerype kazdy den v skutry ako ty a nevychytava kazde debilinky, ja sa do toho nerozumiem tak som sa spytal...
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
nemám slov ...urážaj si koho chceš ...ale na Sk platí také príslovie: nemému decku ani vlastná mater nerozumie!!!! prečítaj si akú otázku si hodil do placu a porozmýšlaj čo sa Ti tak dá na ňu odpovedať....Pekný deň Ti prajem. A zopakuj si gramatiku
Tak isto sa nerýpem v scootri každý deň ale ak mi tečie niečo tak len sám najlepšie vidím kde a čo a nie že sa budem dakoho pýtať kto to nemohol vidieť... mal si sem dať foto a možno by som Ti poradil lepšie 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
hej fakt bacha na slova, chceš pomôcť tak sa tak aj spravaj.sam87 napísal:ty debilcek premudrely kazdy sa nerype kazdy den v skutry ako ty a nevychytava kazde debilinky, ja sa do toho nerozumiem tak som sa spytal...
ludia by ti radi pomohli, len musiš spolupracovať.
a vži sa do ich situacie, nikdy to nevideli, nemajú ani šajnu odkial to môže tiecť.
ako hovoril, často tečie karburator od tesnenia, kde je spodné veko (plavák).
myslím že hadičky to nebudu. to musíš ty zvážiť čo ten scoot ma za sebou....
podpis som si este nenastavil
- THeBaNDiT
- moderátor
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
mozno si sam87 myslel, ze Vlady je nejaky spammer... neuvazovalo sa tu o zmene oznacenia spammer za nejake rozumnejsie pomenovanie? Na nasom fore (o PSP) dostava oznacenie spammer len ten, kto si ho zasluzi... rozhodne sa takymto oznacenim nepysi niekto, kto ma v danej problematike fakt velke mnozstvo skusenosti...
(sorry za maly OT)