pomaly ale isto sa oteplieva...a rastie chuť na jazdenie... čo by ste povedali na tipy na tento rok na výlety po východnom Slovensku?
Neskor by sme si ich dali aj dátumovo..... každý môže prispieť s niečim zaujímavým zo svojho okolia , kde sa oplatí ísť pozrieť...
Téma je na východné Slovensko...samozrejme všetci ktorí budú mať chuť vidieť budú pozvaný...
Ja zatiaľ prikladám niekoľko mojich tipov, miesta, ktoré by som rád navštívil samozrejme s vami ....
1. Dukla a Údolie smrti - predošlý rok som sa nemohol zúčastniť...no tento rok by som veľmi rád... Zdenko to tam dobré pozná...takže detaily by sa dotiahli....
2. Jazero Beňatina - minulý rok sme tam netrafili...lebo sme odbočili na Morské Oko..ale tento rok by sme tam mohli trafiť

3. Spišský Hrad - asi tam už všetci boli... ale... ten výhľad stojí zato

4. Slovenský Raj - bližšiu špecifikáciu nemám, nikdy som tam nebol....
5. Sninské rybníky
6. Stredoveký vojenský tábor Stará Ľubovňa - Jedinečnosťou a lákadlom Starej Ľubovne je stredoveký vojenský tábor v podhradí - obraz vojenského života v 16. storočí. Je ideálnym miestom pre letné tábory, školy v prírode, výlety a pre každého, kto chce prežiť stredovek na vlastnej koži. Ubytovanie v historických stanoch, streľba z luku, kuše, jazda na koni, sokoliari, stredoveké jedlá a iné atrakcie sú lákadlom, za ktorým sa oplatí prísť. Súčasťou tábora je kapitánsky domček – stredoveká krčma, vhodná počas celého roka na posedenie pre okoloidúcich, na organizovanie rodinných a podnikových osláv. V zimných mesiacoch tábor ponúka prírodnú sánkarsku dráhu, klzisko, pre ohlásené skupiny tradičnú spišskú zakáľačku a dobové hostiny.
7. Domaša - domaša domaša...ty ši pýcha naša ....

8. Gejzír v Herľanoch - Európska rarita...podobné gejzíry sú len na Islande....
Samozrejme aj menej známe miesta ...môžu byť veľmi zaujímave...vid. výjazd na Lačnov