Dnes som si mohol dopriat par km, presne 187. Bolo fajn, najskor celkom teplo, ku koncu som sa uz trocha schladil...
Su to jedny z poslednych km na PCX, kedze planujem upgrade na nieco vacsie...
Dnesna moja trasa: http://goo.gl/maps/tNzQ9
PEUGEOT SATELIS 125 COMPRESOR,14,9KW,2009,GPS GARMIN,FULL HD CAMERA,KUFOR GIVI,pneu-MICHELIN CITY GRIP ...nádherné a pohodové výjazdy našim krásnym Slovenskom...(ale aj českom,poľskom,maďarskom...)
PEUGEOT SATELIS 125 COMPRESOR,14,9KW,2009,GPS GARMIN,FULL HD CAMERA,KUFOR GIVI,pneu-MICHELIN CITY GRIP ...nádherné a pohodové výjazdy našim krásnym Slovenskom...(ale aj českom,poľskom,maďarskom...)
Tak dnes to bolo super dik zúčastneným počasie paráda cas od času kvapka z hora ale pohoda a ujko nech ti to zmakne a uz aby bola v garáži a ta Čertovica so sturcom bola fajn dik este raz
Dneska to bolo super aj napriek tomu že Ujko musel isť z BB ako ladvinka.Počasie bolo fajn a hlavne pozdravujem Ostravakov ktrorých sme po ceste stretli.
Tak my jsme taky dnes podnikli vylet a to pres Polsko a Slovensko na 3 skutrech PCX . Pocasi vyslo paradne, ani kapka deste. Najeto 368 km. Taky pozdravujeme Matrinakov a Zilincana, ktere jsme necekane potkali, skoda ze uz bylo dost hodin a my museli primo do Sucan, kde jsme byli domluveni na posledni chvili na kratkou navstevu u bratru RR
Dakujem za nedelu aj ked som si malo zajazdil na mojom ohnivom šipe
Zhasol ohen a už nechcel letiet a ostal vBB v servise nechcelo sa mi ju tlačiť domou
Par foto: