aka poistka?
Moderátor: Moderators
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Júl 03, 2006 8:57 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
aka poistka?
ahoj.. zaujima ma kolko ste zaplatili za zakonnu poistku na vas skuter..
ja mam 125ccm a chcem ju dat poistit u znamej a hovorila,ze 1 600sk,tak aby som bol v obraze ci to nieje vela,ked za 1,6L auto som cvakol cca 3litre.... dakujem
ja mam 125ccm a chcem ju dat poistit u znamej a hovorila,ze 1 600sk,tak aby som bol v obraze ci to nieje vela,ked za 1,6L auto som cvakol cca 3litre.... dakujem
podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Ja som si robil prieskum trhu, jednoznacne najlepsie aj najvyhodnejsie vyjde Kooperativa a 1600 je super cena, v inych sa po d 2litre nedostanes...
Zakonna positka sa pocita vzorcom spotreba na 100km deleno 2 krat 1000Sk... xexe
Mna skor sere, ze neexistuje zaplatit na pol rok, alebo len na povedzme 9-10 mesiacov.
Zakonna positka sa pocita vzorcom spotreba na 100km deleno 2 krat 1000Sk... xexe
Mna skor sere, ze neexistuje zaplatit na pol rok, alebo len na povedzme 9-10 mesiacov.
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Po Júl 03, 2006 8:57 pm
- Kontaktovať užívateľa:
...
tak potom som uz spokojnejsi... 1600sk teda v pohodke..
to ked teraz poistim.. musim aj na mesiace pred? teeeda cely rok?
veru skoda
ze to nieje aj len na pol roka
cca nejake mesiace..
a neda sa ta poistka povecme niekedy v novembri zrusit?
to ked teraz poistim.. musim aj na mesiace pred? teeeda cely rok?

veru skoda

a neda sa ta poistka povecme niekedy v novembri zrusit?
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
tak lebo koperativa stoji do 50ccm cca 2500 ado 250ccm cca 2500 a bonus ke 60perc+ naraz3prerc + predvod 3 perc..cize som mal zlavu 66perc inac nad 350ccm je cca 4800sk...dosttheruck napísal:ja tusim 915 SK na administrativny rok cize od X.X.2007 do X.X.2008 ale to je po bonusoch tusim 60% co ti daju vzdy ked prides do positovne ako novy zakaznik

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
no u nás je to teda na rok ale ne kalendářní a da se to dočasne třeba přes zimu přerušit ale to platí u auta u moto si nejsem jistej ale jak tak koukám na to že plat máte o něco menší jak u nás tak tu pojistku máte sakra drahoutheruck napísal:ja tusim 915 SK na administrativny rok cize od X.X.2007 do X.X.2008 ale to je po bonusoch tusim 60% co ti daju vzdy ked prides do positovne ako novy zakaznik
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ale podla zakona ak skoncis poistku tak musis vozidlo odhlasit (nejaky poplatok tusim 100 sk) a potom zasa prihlasit (nie na policii ale na nejakom obvodnom urade ci kde)dr.snake napísal:tak lebo koperativa stoji do 50ccm cca 2500 ado 250ccm cca 2500 a bonus ke 60perc+ naraz3prerc + predvod 3 perc..cize som mal zlavu 66perc inac nad 350ccm je cca 4800sk...dosttheruck napísal:ja tusim 915 SK na administrativny rok cize od X.X.2007 do X.X.2008 ale to je po bonusoch tusim 60% co ti daju vzdy ked prides do positovne ako novy zakaznika ja mam taku ze mi automaticky konci 31.12.07...a potom zase prihlaasim az na jar...ale ten co ma znacku tak musi odhlasit skuter na ou...a neviem ci asa to u moto vobec da
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: ...
je to mozne na kalendarny to je takto a lebo na administrativny to je do konca roka - vtedy platis iba prislusnu cast rocneho poisteniaKokyno napísal:nieje to na cely rok?
zaplatim 5/2007 a plati do 5/2008??
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja mám VUB GENERALI (pod krídlami leva...) a platím tuším okolo 1160,- na rok to je sadzba do 350ccm a to je menej ako volakedy za malého do 50ccm v ČSOB .Inak je pravda že mám dosť rokov takže aj to má na to vplyv tuším od 30 rokov je takisto nejaká zlava. ale zas BA a velké mestá majú vyššie ceny za to že je tu viacej búračiek....
Naposledy upravil/-a VLADY v Pi Apr 20, 2007 6:43 pm, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ono to by som aj ja nerobil ,pozrite sa tento a minulý rok šak ja som sa vozil celú zimu v podstate nie furt ale aspoň raz dvakrát každý mesiac... to za tých ušetrených pár stokorun aspoň mne osobne nestojí za to straviť pol dna po úradoch a oni to velmi dobre vedia prečo to tak vymysleli!!!!šak to je do neba volajúca blbosť!!!! šak je s tým viac roboty ako prihlásiť nové vozidlo na značky!!!!ukážka nezmyselnej byrokracie v praxi!!!!
Na SK je všetko možné! 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
dá se říct že s tebou souhlasím ale není to až tak zbytečnost pominu li že teda u nás to vyřídíš dříve teda podle toho kolik lidí tam je a stejně musíš zaplatit řekněme tu stovku nevím teda přesně co to stojí tak u toho skutra to nemá moc velkej význam pokud ho teda spravuješ a počítaš s tím že nebudeš celej rok jezdit je to jiné a u auta je to zas něco jiného znám lidi jak napadne sníh tak nejezdí i když to je přehnané na co to potom mám ale kolega má více aut mimo jiné felicii teda tu starou a přihlásí ji jen na pár měsicu v létě a tam už to má efekt.VLADY napísal:Ono to by som aj ja nerobil ,pozrite sa tento a minulý rok šak ja som sa vozil celú zimu v podstate nie furt ale aspoň raz dvakrát každý mesiac... to za tých ušetrených pár stokorun aspoň mne osobne nestojí za to straviť pol dna po úradoch a oni to velmi dobre vedia prečo to tak vymysleli!!!!šak to je do neba volajúca blbosť!!!! šak je s tým viac roboty ako prihlásiť nové vozidlo na značky!!!!ukážka nezmyselnej byrokracie v praxi!!!!![]()
![]()
![]()
Na SK je všetko možné!