vzduchový filter! :)
Moderátor: Moderators
- PesFilipes
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Okt 03, 2008 4:07 pm
- Skúter: moto-Honda hornet cb600 f
vzduchový filter! :)
dnes som pozrel ako je na tom môj filter tak že na prvej fotke je z predu,som si povedal že juj aký čistý a na druhej uvidíte sami
- Prílohy
-
- 08092009.jpg
- (285.65 KiB) 135 stiahnutí
-
- 08092009(002)_3.jpg
- (150.98 KiB) 136 stiahnutí
podpis som si este nenastavil
- PesFilipes
- st. skútrista
Re: vzduchový filter! :)
chlapci dávate si pozor na to čo dýcha váš stroj???
ale naozaj táto malossi na to že je to akože športová vložka tak zachytáva perfektne,z druhej strany nebolo vidieť ani náznak že by prešla nejaká špina, teraz si predstavťe čo všetko prejde napr. takým RMS filtrom, by som to nedal ani na zadretého pioniera
len tak medzi rečou tá špina je po troch mesiacoch,čo nie je až tak veľa
ale naozaj táto malossi na to že je to akože športová vložka tak zachytáva perfektne,z druhej strany nebolo vidieť ani náznak že by prešla nejaká špina, teraz si predstavťe čo všetko prejde napr. takým RMS filtrom, by som to nedal ani na zadretého pioniera

len tak medzi rečou tá špina je po troch mesiacoch,čo nie je až tak veľa
-
- moderátor
- Dátum registrácie: Ne Júl 29, 2007 11:35 am
- Skúter: Kawasaki ER-6n, 2009
- Kontaktovať užívateľa:
aky cisty filter, to si nevidel moj, ked som kupil GD. Vlady ti potvrdi, asi ani on nieco take do vtedy nevidel
, asi mam aj foto, potom pridam

- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
ak myslis rms, polini, koso a spol tie dratene filtre tak to ano...ak myslis rms penu tak ta filtruje este lepsie ako toto lebo je jemnejsia
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- PesFilipes
- st. skútrista
Acatelko-ano myslel som tie drátené, normálne som rád že som ten rms zahodil a kúpil airbox aj z malossi(od teba)
TomasARN-tak bývalí majiteľ sa asi staral
TomasARN-tak bývalí majiteľ sa asi staral
- Nautilus
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: Ut Apr 23, 2013 7:16 pm
- Skúter: Keeway ARN 125
Ahojte
Páni mam otazku. Chcel by som dat na skutra sportovy vzduchovy filter. Vybral som si bavlnenu šišku Simota. mam Keeway ARN 125 motor GY6. Chcem sa opytat ci mate s tym niekto skusenost, zaujimalo by ma aku najidealnejsiu hlavnu trysku tam potom treba dat lebo neviem isto aka je tam montovana seriovo, vycital som ze by tam mala byt M5-112. Pripadne dajte tip na nejaky lepsi filter, priruba karburatora ma priemer 48mm. P.s. nejde mi o vykon, viem ze vzduchacom nenazeniem ziadne kw ide mi skor o dizajn a trosku hlucnejsi zvuk mi nevadi a ked sa mi to nebude pozdavat vratim seriovy airbox no rad by som to apson vyskusal. dakujem za reakcie.
Páni mam otazku. Chcel by som dat na skutra sportovy vzduchovy filter. Vybral som si bavlnenu šišku Simota. mam Keeway ARN 125 motor GY6. Chcem sa opytat ci mate s tym niekto skusenost, zaujimalo by ma aku najidealnejsiu hlavnu trysku tam potom treba dat lebo neviem isto aka je tam montovana seriovo, vycital som ze by tam mala byt M5-112. Pripadne dajte tip na nejaky lepsi filter, priruba karburatora ma priemer 48mm. P.s. nejde mi o vykon, viem ze vzduchacom nenazeniem ziadne kw ide mi skor o dizajn a trosku hlucnejsi zvuk mi nevadi a ked sa mi to nebude pozdavat vratim seriovy airbox no rad by som to apson vyskusal. dakujem za reakcie.
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
skus M5-112 a uvidis. na keeway je kazdeho filtra skoda ale ked to musi byt kup ten ktory ti tam najlepsie opticky pasuje http://www.scooter-tuning.sk/product_de ... em_id=1421
- Nautilus
- st. kolobežkár
mam vybraty tento filter http://www.minibikemania.sk/simota_filt ... -4433.html
tryska M5-112 by mala byt seriova a v ponuke su M5-115 a 118 tak dam asi radsej tu 118 a uvidim. ved pohram sa s tym.
tryska M5-112 by mala byt seriova a v ponuke su M5-115 a 118 tak dam asi radsej tu 118 a uvidim. ved pohram sa s tym.
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
necuduj sa ak pojdes aj na 130 a viac...zalezi ako moc robil airbox podtlak v sani a ako moc ho rozhadze ten novy filter...uplne bezna vec ze to pojde horsie ako pred tym
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
- Nautilus
- st. kolobežkár
no vies co, tak ako rychlo ma to nadchlo tak rychlo ma to aj preslo. nemam dostatok informacii o tom, nechcem zbytocne skusat a objednavat trisky a porovnavat ci to ide lepsie alebo nejde a dokola rozoberat karburator. neviem najst prislusnu hadicu lebo za karburatorom je rura zavesenia motora a siska by sa o nu opierala, redukcia 45° ktoru ponukaju na e shopoch sa mi zda kratka a zase by sa mi to opieralo o to zavesenie. najidealnejsie by bolo zohnat nejaku hadicu z auta s prislusnym priemerom v potrebnom tvare a prisposobit si ju. mozno pred par rokmi by som na toto mal este trpezlivost ale teraz uz nie. vykon to nedoda a zbytocne to rozrypat... jazdim na tom kazdy den a je to spolahlive tak nebudem to drazdit 
raz ked sa tomu nieco stane, dam vacsi valec, ostru vacku a potom sa mozem bavit s triskami a filtrom ked to bude mat uz vyznam
ale aj tak vdaka za komenty

raz ked sa tomu nieco stane, dam vacsi valec, ostru vacku a potom sa mozem bavit s triskami a filtrom ked to bude mat uz vyznam

ale aj tak vdaka za komenty

- Nautilus
- st. kolobežkár
To mas pravdu 

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A ešte že aj väčší objem motora...(väčší neznamená že z 50 prejdem na 68)....ale aspoň na 250+ 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.