Takže, milí fanúškovia tunningu 125tiek... Nakoniec sa mi podarilo za pomoci Luthara, ktorého som včera navštívil, spoznal ho, že je to super chlapík a hlavne šikovný..., dotiahnuť to k spokojnosti... Ešte nikdy som si tak nevychutnal jazdu z Bratislavy domov... cez Nitru, Vráble, Levice, Banskú Štiavnicu, Bystricu, Brezno, Tisovec, Revúcu atď... Tým, že som sa už nemusel obávať, že Apriliu nenaštartujem Spokojne som si urobil zatiaľ najkrajší výlet na nej...a vypol a zapol som motor kedy sa mi zachcelo... a stále to štartuje na prvý šup... vačka s prípravou na dekompresor a samotný dekompresor boli problémom, kvôli ktorému som mal so skútrom peripetie a nemohol som ho normálne využívať. Cestou do BA som bol predsa len trocha nervózny... motor som nevypol ani raz... až pred Lutharovým domom, pre istotu...ale po montáži to klape ako má... Ešte raz ďakujem Luthar, máš to u mňa...

a pre tých, ktorí váhajú, váhali, že sme ich trocha odstrašili, pokým sme sa nedopracovali k riešeniu... teraz už neľutujem ani trocha, že som ten kit nechal namontovať... ide to ako piga a dúfam, že to vydrží... majte sa zatím.. a dík všetkým za rady a postrehy... zdar