Stred.SK - BB-ZV-ZH-okolie
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- Andyaprilia
- skútrista
- Dátum registrácie: St Máj 07, 2014 3:43 pm
- Skúter: Aprilia Atlantic 500
Re: Stred.SK - BB-ZV-ZH-okolie
..takze so Salym vyrazame z Budce o pol 9 smer Brezno..Muran...Predna Hora...Telgart..a dalej sa uvidi...kto sa chce pridat,kludne moze...
..

...POHODA...KLÍDEK...SCOOTRIČEK...
- Miky1
- motorkár
- Dátum registrácie: St Aug 28, 2013 6:01 am
- Skúter: Piaggio Fly 125, Piaggio MP3 500 LT SPORT ABS/ASR 2014
Aandy prajem pekný výjazd. Rado čo sa týka foto buď to neviem alebo z tejto akože zabudnutej krajiny, čo je ďaleko od pravdy to foto nechce zobrať. Bol som tu dakedy veľmi dávno, vtedy ma dievčence síce nezaujímali, teraz v slepom úžase uvažujem nad tým, kde som mal vtedy oči.
Teraz len pozerám ako puk. Foto bude keď sa vrátim.

- Andyaprilia
- skútrista
...dakujem Miky...aj tebe zelam bezpecne cesty a vela krasnych zazitkov z chrbta mp3..

- flipper
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Júl 24, 2009 10:10 am
- Skúter: Suzuki Burgman AN400 K7
mne sa dnes nedá idem na kupko s detmi,sľúbil som im to
SUZUKI BURGMAN K7,spotreba 3,2 až 3,5L,led brzdové svetlo znak suzuki,nové gripy vo farbe skútra,Yoshimura výfuk+zvod
- Dusan
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Pi Feb 21, 2014 2:16 pm
- Skúter: TGB Bullet 125 RS
Tak ja vyrazam o 9 z KE od tesca,smer PO PP kralova lehota,
- saly62
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Ut Júl 16, 2013 9:12 am
- Skúter: honda xl 650 transalp, piaggio xevo 125
čauko banda dnes sme s Andy prešli muránsku planinu , tatry späť cez čertovicu , podbrezovú ,banskú bystricu , zvolen, žiar najazdených 370 km a Andy aspoň 500 km
Andy vdaka za nádherný deň na dvoch kolesách

Andy vdaka za nádherný deň na dvoch kolesách

klídek
pohoda
a fajka zhasla

- Miky1
- motorkár
Konečne ma pustilo na fórum. Srdečný pozdrav ešte stále z Rumunska pre všetkých scootristov z SK. Fagarašu a Transalpinia za chrbtom. Proste nádhera. Zajtra cca 700 km domov. Bzukomuška sa drží hrdinsky až na vypálenú stretavačku .Už sa teším domov.
Saly a Andy parada
bolo mega teplo tak ja som dal plan B Schladming a Ladovec Dachstein na schladenie. Uz som vam do toho nechcel kecat teda Andy ked zvolila SK vylet 

Miky1 napísal:Konečne ma pustilo na fórum. Srdečný pozdrav ešte stále z Rumunska pre všetkých scootristov z SK. Fagarašu a Transalpinia za chrbtom. Proste nádhera. Zajtra cca 700 km domov. Bzukomuška sa drží hrdinsky až na vypálenú stretavačku .Už sa teším domov.
Miki a Igor parada a domov opatrno a uz sa nemate kam ponahlat. Tak stastnu cestu.
A ak by som o tom vedel idem tiez jeden hore dole ja by som nezavadzal

- saly62
- st. skútrista
škoda Čeme že sito nedal skôr s Andy by sme sa prispôsobili to bola jazda z rýchlovky problém je že po Slovensku je už skoro všetko z jazdené už to chce niečo nové už uvažujem a plánujem niečo von 

klídek
pohoda
a fajka zhasla

- saly62
- st. skútrista
Miky gratulujem pekná jazda len opatrne domov žiadne ponáhlanie super 

klídek
pohoda
a fajka zhasla

- bendzis
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Po Júl 27, 2009 2:40 pm
- Skúter: Suzuki Burgman AN400-K4
dal som si jednodnovy okruh cez Zvolen-Sturovo-Malacky-Zvolen (cca 600km) a az doma som zistil, ze po ceste sa mi roztavila plastova krytka na konci vyfuku a ostali mi tam len tri sroby so specenym plastom, zbytok som musel vytratit.. 
pritom si nemyslim, ze som to kalil , na okreskach vsetko v ramci predpisov cesta domov (240km) po dialnici 110-120kmh tachometrovych, takze by to malo byt v pohode.

pritom si nemyslim, ze som to kalil , na okreskach vsetko v ramci predpisov cesta domov (240km) po dialnici 110-120kmh tachometrovych, takze by to malo byt v pohode.
2009-2017: Burgman AN400 K4
- Miky1
- motorkár
Poslušne hlásim,že Bzukomuška je perfektne uložená v hangári a ten čo ju ovládal osprchovaný pravou slovenskou vodou. 

- Miky1
- motorkár
Kto bude okolo seba dobre pozerať, uvidí zajtra štartovať Bzukomušku zo stredu a letieť smer západ. Kade ? Ešte ani sama nevie. Dnes prebehla na nej malá, ja by som povedal že až veľká operácia. Praobyčajná výmena stretávacieho svetielka. Ten čo navrhol MP3 je borec, lebo odviedol dobrú prácu v tom že, sa na nej skvele lieta. Lenže dnes sa mu asi poriadne čkalo a na jeho hlavu sa znieslo véééľmi veľa šťavnatých pomenovaní. Operácia trvala 4 hodiny 30 minút. Vrchol celého bolo, že manuál píše kúpte H1 12V 55W a po otvorení a vybratí tej starej sa zrazu vykľulo H7 12V 55W. Kto nevie tak prezradím, že rozdiel je v pätici. Pri tej všetkej smole sa to podarilo a zajtra ráno spoločne vyrážame okuknúť kraj Plzeňský. 

- KRAES
- skútrista
- Dátum registrácie: Pi Feb 21, 2014 2:25 pm
- Skúter: KEEWAY SilverBlade 125EFI
- Kontaktovať užívateľa:
"Miky1"- Pekná kuchačka, tak toto sa na ceste na rýchlo vymeniť nedá (bez riadneho nácviku). V mojom prípade u SilverBlada Italsko-Čínsky súdruhovia urobili výbornú vec, že sa dá prehodiť žiarovka medzi reflektormi, teda keď sa vypáli stretávačka, tak ju vymením za diaľkovú na tej istej strane a ide sa ďalej a to len z prístupu za príručným kastlíkom, ale v noci bez svetla by to bolo asi nemožné vymeniť.
KEEWAY SilverBlade 125EFI - od 4/2014 = 21 950km; spotreba od 2,53l do 3,3l/100km; sviečka Denso Iridium Power; 12V zásuvka; variátor Polini Maxi Hi-Speed 6ROL; GSM ALARM; BLUE LED Backlight ;
- Miky1
- motorkár
Kraes máš pravdu. Kuchačka to bola a parádna. Hlavne keď to robíš prvý krát. V manuále je napísané pri potrebe výmeny žiarovky navštívte autorizovaný servis. Ha...ha...ha. Ako keby bol stále po ruke. Nevadí už je po tom. teraz idem zahriať krídla Bzukomuške a za chvíľu odštartuje smer Brno, odtiaľ na Jindřichův Hradec, Tábor ... Plzeň. 

- Andyaprilia
- skútrista
Kludne si mohol kecat Ceme...
...nabudu e sa aj ja rada schladim na ladovci...o alpach uz premyslam davno,ale sama bez poznania terenu si netrufam..
...Miky,Rumunsko a transylvania je aj moj snicek,tak nabuduce mi mozes robit sprievodcu...
...

- Miky1
- motorkár
Bzukomuška už po krásnom, no teplom lete oddychuje A ja tiež.
Andy ale to je jazda na viac dní a musela by si so mno spať. Mne by to nevadilo, Tebe asi áno. Chrápem.
Andy ale to je jazda na viac dní a musela by si so mno spať. Mne by to nevadilo, Tebe asi áno. Chrápem.

- ZVeriatko
- st. kolobežkár
- Dátum registrácie: St Máj 27, 2015 4:19 pm
- Skúter: YAMAHA TMAX530, Honda NC750X DCT
Andy , pocul som, ze v septembri chces ist Rumunsko ? Ja by som isiel, alebo aj Alpy, stihas este nieco vymysliet ?Andyaprilia napísal:Kludne si mohol kecat Ceme......nabudu e sa aj ja rada schladim na ladovci...o alpach uz premyslam davno,ale sama bez poznania terenu si netrufam..
...Miky,Rumunsko a transylvania je aj moj snicek,tak nabuduce mi mozes robit sprievodcu...
...

- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
Bude aj nejaký report a fotky?
Takže všetko je v pohode zjazdné aj pre skúter?
Takže všetko je v pohode zjazdné aj pre skúter?
- Miky1
- motorkár
Duky5 - bude aj report aj foto. Po príchode z Rumunska som na to čas nemal a teraz okupujem západ Čiech. K písaniu a výberu foto sa dostanem možno až niekedy budúci týždeň.
Čo sa týka zjazdnosti pre scootre, tak je to plne zjazdné. Avšak nedoporučujem pre 50 a veľmi ani pre 125 ccm.v tých kopčekoch by sa pravdepodobne hriali a možno že by ani tie kopce nezdolali.
Čo sa týka zjazdnosti pre scootre, tak je to plne zjazdné. Avšak nedoporučujem pre 50 a veľmi ani pre 125 ccm.v tých kopčekoch by sa pravdepodobne hriali a možno že by ani tie kopce nezdolali.
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
Vďaka.
Ok tak sa teším, možno sa budem aj inšpirovať
Ok tak sa teším, možno sa budem aj inšpirovať

- Miky1
- motorkár
Hurá prešlo. Ako môžete vidieť prešiel som do Plzne krížom cez celé Drážďany.

-
- st. cyklista
- Dátum registrácie: St Okt 30, 2013 4:45 pm
- Skúter: Piaggio xevo
Neplanujete na sobotu niečo ?