nebrzdi bubon
Moderátor: Moderators
- struter
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nebrzdi bubon
zdravim, nie je to síce motor,ale nevedel som kam to mam zaradiť... zadny bubon mi odrazu prestal brzdiť, do teraz brzdil uplne v pohodičke a zrazu nič...po zatiahnutí brzdy sa ta páčka pri bubne pohne tak ako má ale žiaden efekt..skušal som sa aj pohrať s tými matičkami na nastavovanie, ale nič,ani náznak po pribrzdení...neviem čo s tým,tak prosím poradte, da sa to vôbec spraviť?
podpis som si este nenastavil
- struter
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
len ako zhodim to zadne koleso,ked je to nejako spojene s tym bubnom???normálka ked dám dole šrubu,tak ho mám vykývať,alebo ako?scrat napísal:daj dole výfuk, povol a zhod zadne koleso a budes mudrejsi. Zabere ti to max. 15min a my tu nebudeme museť hádať, to može byt milion pričin...
normal zhodiš maticu a koleso vytiahnes, ak nejde tak sa ti nam niečo zapieklo a budes muset použit nasilie....boh vie kedy si naposledy kontroloval stav brz. pakni....struter napísal:len ako zhodim to zadne koleso,ked je to nejako spojene s tym bubnom???normálka ked dám dole šrubu,tak ho mám vykývať,alebo ako?scrat napísal:daj dole výfuk, povol a zhod zadne koleso a budes mudrejsi. Zabere ti to max. 15min a my tu nebudeme museť hádať, to može byt milion pričin...
- struter
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=7 ... al=3245232
tu su foto :gt1:
počujte,kde sa daju kúpiť tie doštičky?
tu su foto :gt1:
počujte,kde sa daju kúpiť tie doštičky?

nebrzdí zadná
neviem, či sa mám pochváliť alebo tu zo seba spravím skôr blbca ... ale mne zadná v živote nešla
takže 20tis km bez zadnej
Ale už sa to chystám dať konečne doporiadku a dúfam, že sa potom hneď na prvej zákrute nezabijem 

- struter
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
pytal som sa jedneho stareho babetistu a vravel mi že tam bude pasovať obloženie na babetu a už aj viem kde to predávaju,tak tam zajtra zbehnem a uvidime...VLADY napísal:Ta ja neznam u vas na vychodze..... ak by si bol od nas tak vím... skús sa popýtať aj dajakých autíčkarov babetistov a tak ...

-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Ak to nechceš lepiť, tak celé pakne aj s obložením by Ti mali pasovať z niektorej YUKI-ny.
Klikni si na www.yuki.cz /sekcia Náhradní díly / a sú tam aj kódy a názvy iných modelov skútrov kam pasujú ND z YUKI katalógu. V YUKI ceny tento rok mierne dvihli, ale zásoby majú skutročne dobré. Do týždňa to máš doručené aj na východe.
Klikni si na www.yuki.cz /sekcia Náhradní díly / a sú tam aj kódy a názvy iných modelov skútrov kam pasujú ND z YUKI katalógu. V YUKI ceny tento rok mierne dvihli, ale zásoby majú skutročne dobré. Do týždňa to máš doručené aj na východe.

Tak už zasa nič.
- struter
- skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
nenašiel som tam zhodu s mojim modelom, tak skusim z babety,možno to tam pasne...Bacil-BA napísal:Ak to nechceš lepiť, tak celé pakne aj s obložením by Ti mali pasovať z niektorej YUKI-ny.

-
- motorkár
A čo to máš vlastne za skúter?
Lebo podľa obrázku akosi neviem identifikovať model.
Že by Jika-Lufen?
Alebo Armaturka Myjava?
Lebo podľa obrázku akosi neviem identifikovať model.
Že by Jika-Lufen?

Alebo Armaturka Myjava?

Naposledy upravil/-a Bacil-BA v Ut Apr 24, 2007 7:05 pm, upravené celkom 1 krát.
Tak už zasa nič.
-
- motorkár
a.) Buď to kúpiš u vás na východe v www.adamsmoto.sk
b.) Alebo si to objednáš v YUKI, ako som Ti písal
Hľa, tu to máš aj s objednacím kódom:
Je to ono? Púhych 60,-CZK za obe pakne !
Kód scootra s plechovými diskami je 50QT-3, ešte si over to E

b.) Alebo si to objednáš v YUKI, ako som Ti písal

Hľa, tu to máš aj s objednacím kódom:
Je to ono? Púhych 60,-CZK za obe pakne !
Kód scootra s plechovými diskami je 50QT-3, ešte si over to E

Naposledy upravil/-a Bacil-BA v Ut Apr 24, 2007 7:53 pm, upravené celkom 2 krát.
Tak už zasa nič.
- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
zaruka
a nemas ho ti nahodou este v zaruke ? potom by ti to mohli dat zadara sak servisu by to mal adamsmoto slovakia mal zadara doviezt aj preplatit robotu ktoru neodviedli