Este taka mala otazocka?
Moderátor: Moderators
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
Este taka mala otazocka?
Ahojte, tento tyzden som kupil novy skuter, Motorro Polly 50, je to 2,8kW s obsahom 49cm3 a v technicaku je uvadzana konstrukcna 45km/h.
Co som k nemu dostal:
-CoC (Certification of Conformity)
-Technicky preukaz
Co som si uz vybavil:
-Zakonnu poistku v poistovni
Otazka znie: "Mam ist k policajtom ho este prihlasit? (co je myslim 1000sk kolok)" alebo mam ist ho prihlasit a dostanem este aj SPZ? (to je plus kolok za 500sk) A kde sa to vlastne prihlasuje? Najlespie ak viete poradit pre Zilinu.
Dakujem
Co som k nemu dostal:
-CoC (Certification of Conformity)
-Technicky preukaz
Co som si uz vybavil:
-Zakonnu poistku v poistovni
Otazka znie: "Mam ist k policajtom ho este prihlasit? (co je myslim 1000sk kolok)" alebo mam ist ho prihlasit a dostanem este aj SPZ? (to je plus kolok za 500sk) A kde sa to vlastne prihlasuje? Najlespie ak viete poradit pre Zilinu.
Dakujem
podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Tak poprve: VITAJ MEDZI NAMI!!!
Takze pekne sa chytis a pojdes na dopravny inspektorat. trvalo mi asi cca 8 sekund to vyhladat, kde to je. Tebe usetrim tento cas:
Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva Policajného zboru,
Kuzmányho 26
012 23 Žilina
Zoberes so sebou vsetky papiere co k nemu mas, zaklopes na dvere, kde je prihlasovanie vozidiel a povies Dobry den, kupil som skuter. Oni ti uz povedia co dalej, das 1000sk kolok za technicak a administrativne ukony, 500 SK za SPZtku a este si musis kupit ten nosic na znacku, stoji to cca 50sk, maju to v kazdom moto obchode.
keby ti nebolo cokolvek jasne, tu jelink:
http://www.minv.sk/krpzza/
odkaz upravil qyxza
Takze pekne sa chytis a pojdes na dopravny inspektorat. trvalo mi asi cca 8 sekund to vyhladat, kde to je. Tebe usetrim tento cas:
Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva Policajného zboru,
Kuzmányho 26
012 23 Žilina
Zoberes so sebou vsetky papiere co k nemu mas, zaklopes na dvere, kde je prihlasovanie vozidiel a povies Dobry den, kupil som skuter. Oni ti uz povedia co dalej, das 1000sk kolok za technicak a administrativne ukony, 500 SK za SPZtku a este si musis kupit ten nosic na znacku, stoji to cca 50sk, maju to v kazdom moto obchode.
keby ti nebolo cokolvek jasne, tu jelink:
http://www.minv.sk/krpzza/
odkaz upravil qyxza
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nazdar. ano treba overiť čísla... treba si zobrať žiadosť z inšpektorátu potom overiť čísla, uzavrieť poistku a ísť na DI. Tam sa po novom zapisuje takže treba prísť skôr a zapísať sa - nedávno som to absolvoval. Kukam že si zo ZA tak by sme sa mohli stretnúť a poviem Ti čo a ako... napíš do SS odkiaľ presne si
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
potom ti akurat zoberu papiere ze mas odblokovanby skuter a nemas na to papiere /ak nemas/ a potom ta budu fi**t do dupkymatio napísal:dr.snake .. ked ma zmeraju, poviem, ze mam v technicaku konstrukcnu 45 a papa![]()
mne to nehrozi ...bo nemam znacku....

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
no tak zas opatrne, ja som sice z dediny, najvacsej na SR volanej BLAVA a beham po meste tak, no, asi... proste pod 80km/h ak tak v zapche, inak 100+matio napísal:dr.snake ... no mne nejde nejako o rychlost a po zabehu bude chodit tych 60km az 70km, co je na skuter podla mna dost, nechcem sa vycapkat o prve auto a uz vidim ako jazdis v mestskej premavke 100to iba ak si z dediny
- dr.snake
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
- Kontaktovať užívateľa:
aspon jediny jediny raz mi davas za pravdukukolarik napísal:no tak zas opatrne, ja som sice z dediny, najvacsej na SR volanej BLAVA a beham po meste tak, no, asi... proste pod 80km/h ak tak v zapche, inak 100+matio napísal:dr.snake ... no mne nejde nejako o rychlost a po zabehu bude chodit tych 60km az 70km, co je na skuter podla mna dost, nechcem sa vycapkat o prve auto a uz vidim ako jazdis v mestskej premavke 100to iba ak si z dediny

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ty si tak z blavy asi ako ja som z brnakukolarik napísal:no tak zas opatrne, ja som sice z dediny, najvacsej na SR volanej BLAVA a beham po meste tak, no, asi... proste pod 80km/h ak tak v zapche, inak 100+matio napísal:dr.snake ... no mne nejde nejako o rychlost a po zabehu bude chodit tych 60km az 70km, co je na skuter podla mna dost, nechcem sa vycapkat o prve auto a uz vidim ako jazdis v mestskej premavke 100to iba ak si z dediny