Príspevok
od užívateľa denoo » St Mar 23, 2016 10:20 pm
Tak musim sa pochvalit dnes som jazdil na maxsyme 600. Co dodat. No , pri akceleracii pri vacsej rychlosti ma az tak nezaujal, ale ked som startoval z miesta, mierne presmyklo kolo na asfalte a vystrelil dopredu. Naozaj z miesta ide ako z praku a napr downtown 300 sa nechyta. Zvuk vyfuku sa mi pacil, naopak dnes bol slnecny den a pri vyhodeni smerovky som nevidel dobre ci naozaj blika a nebol som si isty ze auto vidi ze chcem odbocit. Tak som zmackol smerovku aj 4 krat pre istotu. Na slnku mi pridu kolntrolky hlavne smerovky len slabo citatelne. Nejazdil som vela tak tazko hodnotit nieco viac. Ale najviac ma urcite chytilo zrychlenie z 0- 100. Isiel krasne. Vedla bol piaggio x10 skoda ze iba verzia 350 ale aj tak bez baterie a nepojazdna . Ked som na nich pozeral x10 piaggio je krajsie a podla mna o cosi prepracovanejsie . Plusy maxsyma oprotu x10 boli motor vyhrievane rukovate, cena x10 ma zase vela inych vychytavok oproti maxsyme ako vzhlad celkovy pocit z kvalitnejsieho spracovania(i ked jedna lista nelicovala ako mala) , palubny pc so vsetkym moznym, asr, podla mna piagio x10 500 je hodnejsie ako maxsym ale pokial zacneme brat do uvahy cenu karta sa obracia. Maxsym je lacnejsi o 2000 euro co je dost a vela ludi netusi este jednu zaludnost a to adny kufor. Totizto nie je mozne ho objednat hoc kde. Musis kupit ho aj s bocnymi listami kde sa drzi spolujazdec rukami. Teda vo farbe skutra to pride aj s opierkou ale cena 500-600 euro. A to je dost teda si pripocitajte k 8000 zakladna cena x10 este 500 600 euro pokial chcete zadny kufor co vacsina chce.
Piagio vespa 80, aeon 125 r.v. 1999, kymco dink 150lx r.v. 2000, kymco grand dink 250 r.v. 2007, suzuki burgman 400 r.v. 2009, yuki bug 125 r.v. 2012 - spolu s piagio 80 a aeon 125 to najhorsie co sa da kupit

, a sucasnost kymco downtown 300i r.v. 2015.