Cakam na navrhy
Domasa
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- theruck
- Site Admin

- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Domasa
tak necakaj a navrhuj samG napísal:Caute chlapci....kto mate blizko domasu nestretneme sa? pokecame, popozerame nase vytvory, dame nejaku jazdu....navrhnite datum a cas kedy by vam to vyhovovalo....my sme zo SP zatial styria, mozno viac
Cakam na navrhy
ked sa chces ist vozit napis kedy lebo takychto prazdnych reci tu bude iba pribudat a nakonec budes sediet doma
ved ked ste styria tak asi viete kedy idete? to fakt vas musi clovek vodit za rucicku aby ste zdvihli prdele nastartovali a isli sa odviezt?
...a zaloz si na to novu temu aj s datumom
-
BISHOP
- chodec

- Dátum registrácie: St Dec 13, 2006 10:21 am
- Skúter: neuvedený
Re: Domasa
G Napísal:
Caute chlapci....kto mate blizko domasu nestretneme sa? pokecame, popozerame nase vytvory, dame nejaku jazdu....navrhnite datum a cas kedy by vam to vyhovovalo....my sme zo SP zatial styria, mozno viac
Cakam na navrhy Wink
no parada.. ja som cerstvo po totalke a aj koleno este nieje to prave orechove ale idem kupovat new scoot tak sa potom ozvem...
a dame EVU alebo MONIKU
Caute chlapci....kto mate blizko domasu nestretneme sa? pokecame, popozerame nase vytvory, dame nejaku jazdu....navrhnite datum a cas kedy by vam to vyhovovalo....my sme zo SP zatial styria, mozno viac
Cakam na navrhy Wink
no parada.. ja som cerstvo po totalke a aj koleno este nieje to prave orechove ale idem kupovat new scoot tak sa potom ozvem...
a dame EVU alebo MONIKU
podpis som si este nenastavil
-
G
-
G
-
BISHOP
- chodec

- Dátum registrácie: St Dec 13, 2006 10:21 am
- Skúter: neuvedený
DOMASA 2007
tak nazdar "G"
ak je zjazd na sirave moze aj na domasi neee???
ja len cakam na lova od poistovne a kupujem scoot...
potom dame stretko ak mas/te chut... a kolko by od vas asi tak doslo ludi?
a dame stretko na RO monika alebo RO eva??? v podstate aj tak by sme to presli cele (tu domasu) a chces to jednodnovu akciu?? dajme viac... ale asi to bude aktualne az cez prazdniny.. pokial sa nezberas na brigadu
ak je zjazd na sirave moze aj na domasi neee???
ja len cakam na lova od poistovne a kupujem scoot...
potom dame stretko ak mas/te chut... a kolko by od vas asi tak doslo ludi?
a dame stretko na RO monika alebo RO eva??? v podstate aj tak by sme to presli cele (tu domasu) a chces to jednodnovu akciu?? dajme viac... ale asi to bude aktualne az cez prazdniny.. pokial sa nezberas na brigadu
-
G
-
focus
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
- Skúter: yamaha tdm 900
cafce;-)
ak nebude babenka marod tak idem;-)a dudrosko nechaj nas na pokoji;-)este len budujeme komunitu na vychode tak nam dopraj;-)niektore citlive povahy odradis a ja mam s nimi pekne plany.chata a pod.tak nebud pes;-)hade mi pochlastame alebo minimalne druztevna;-)a ostatny klud.este je len april a super sezona pred nami;-)ja osobne sa tesim a domasa je skvely napad.vas tam je viac tak super.datum?
-
dano
-
focus
- st. skútrista

ospravedlnujem sa ze som vas okaslal a na domasi som bol v sobotu s babenkou;-)snad vam to vynahradim inokedy.inac skutrik zvladol vo dvojici celu domasu len hore kopcom nevladal.po rovine fical a babenka ze chod pomalsie;-)najkrajsia veta:-)pre majitela 50ccm!
keby ste este nieco podnikali tak budem rad.caf;-)
keby ste este nieco podnikali tak budem rad.caf;-)
-
MIRKO46
- THeBaNDiT
- moderátor

- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
a mas tam asi este stale to dlhe koleno, ze? (ne tom seriovom fuku) Tak to mas 65km/h celkom dobry vysledok... (aj ked s vetrom v podsedlaku)MIRKO46 napísal:boha ako, ze vam tie skutre tak iduu... ten moj je lenivy jako kraava..maximalka s vetrom v chrbte 65km/h..asi to bude tym vyfukom seriovym, ze ho dusi..som zvedavy ked prevaria mi ten ladeny Laser co to spravii
-
MIRKO46
-
focus
- st. skútrista

Domasa ty si pycha nasa...
Tak ma byt super akcia na domasi.fan radio a vsetky zviozdy pap mniuzik od 6.7.co vy na to?
-
focus
- st. skútrista

Ta co?jazdil niekto?
Viem ze pocasie je divoke ale jazdi sa?podnikaly ste nieco?sleduje vobec niekto ten nas vychod?
-
focus
- st. skútrista

Hehe.
ale kde sa lidi?a sis si zajazdi s nami?adresu maju tak mozu prist haha.asi dam okruznu jazdu:sabinov,svidnik,stropkov,st.lubovna,vranov atd.ked nejde hora k mohamedovy?peacemPershing napísal:Ja a cela SIS :gt1:
-
focus
- st. skútrista

Haha..
Sa nam ftipnie presunula tema na focus po vas tuzi.tak ideme na domasu zajtra?30.6.?ja idem.vyrazam o 12.oo.naradie mam sebou.tak co?kto sa prida?zraz o 12.oo.neni sa coho bat.