Aj na skuter treba poriadnu prilbu
Moderátor: Moderators
-
- chodec
- Dátum registrácie: St Dec 13, 2006 10:21 am
- Skúter: neuvedený
(asi mam malo prispevkov a nechce to prilozit foto.. dakujem SCARPovi za pomoc)
prilba je OK
trosku to puklo len v tom CERVENOM a poskrabana je len na par miestach v tom ZLTOM
...mne to riadne vybilo dych a mal som aj problem prehltat...
zenska bola podla svedkov v dobrom soku
(pokial by som bol na marodke nad 7 dni bol by to uz "trestny cin" prisla by o vodicak a co ja viem este)
dopadol som dobre az na to koleno a odskodneny som tiez dobre
v BA to nebolo a mozno sem dam aj foto ulice kde sa to stalo...
prilba je OK
trosku to puklo len v tom CERVENOM a poskrabana je len na par miestach v tom ZLTOM
...mne to riadne vybilo dych a mal som aj problem prehltat...
zenska bola podla svedkov v dobrom soku
(pokial by som bol na marodke nad 7 dni bol by to uz "trestny cin" prisla by o vodicak a co ja viem este)
dopadol som dobre az na to koleno a odskodneny som tiez dobre
v BA to nebolo a mozno sem dam aj foto ulice kde sa to stalo...
podpis som si este nenastavil
-
- chodec
112
http://www.markiza.sk/tv_archiv/?19383d ... 383v=17713
nieco podobne ako som mal ja... vlastne sa to stava asi dost casto a zrejme uz kazdy mal skusenost s nedanim prednosti ale nedopadlo to az tak zle a stihol ubrzdit a dufam ze aj poriadne vynadat
nieco podobne ako som mal ja... vlastne sa to stava asi dost casto a zrejme uz kazdy mal skusenost s nedanim prednosti ale nedopadlo to az tak zle a stihol ubrzdit a dufam ze aj poriadne vynadat

-
- chodec
kooperativa :-(((
tak uz mam aj zaznam z poistovne....
neviem ake mate skusenosti s touto poistovnou a inymi.....
všeobecna hodnota scootru rv.2006, 2000km je 19.000,- mínus vrak 5.000,- Sk
takze som dostal 14.000,-
takze som najstastnejsi clovek na planete.........
inac mam vrak na predaj hi hi hi
neviem ake mate skusenosti s touto poistovnou a inymi.....
všeobecna hodnota scootru rv.2006, 2000km je 19.000,- mínus vrak 5.000,- Sk
takze som dostal 14.000,-
takze som najstastnejsi clovek na planete.........
inac mam vrak na predaj hi hi hi
- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
do p*ci.. hlavne ze si OK, ku*va nasrat tej vodicke do ruk a vodicak na 2 roky zobrat bez pardonu..
kua to koleno je pekne, resp bolo.. ja som sa rok a pol babral s roztrhnutym kriznym vazom v kolene, uz mam konecne za sebou plastiku a aj vybranie srobov, len sa bojim, ze nech si to znovu na skutri nedototo. uzil som si dost: ziadny sport, behacky po lekaroch, 3 operacie.. na druhu stranu, clovek moze byt este niekedy rad, ak by to odnieslo 'len koleno'
kua to koleno je pekne, resp bolo.. ja som sa rok a pol babral s roztrhnutym kriznym vazom v kolene, uz mam konecne za sebou plastiku a aj vybranie srobov, len sa bojim, ze nech si to znovu na skutri nedototo. uzil som si dost: ziadny sport, behacky po lekaroch, 3 operacie.. na druhu stranu, clovek moze byt este niekedy rad, ak by to odnieslo 'len koleno'
-
- chodec
dik
no fakt ... 2 mesiace marodka a to by som este mohol dlhsie ale uz mi ...... leto a ja doma alebo sa obavat ze dojde kontrola a ja budem mat pruser v robote
mal som tam vodu ale netahali ju teraz mam este stale zapalene puzdro kolenneho klbu.. o mesiac kontrola a otazna artroskopia

ruka na to ako vyzerala bola v pohode
...ALE MOTO CHCEM STALE...obava tu je ale co uz (born to be ride)

mal som tam vodu ale netahali ju teraz mam este stale zapalene puzdro kolenneho klbu.. o mesiac kontrola a otazna artroskopia

ruka na to ako vyzerala bola v pohode

...ALE MOTO CHCEM STALE...obava tu je ale co uz (born to be ride)
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
A poučme sa z toho všetci...načo bunda s chráničmi????? na nič šak čo ten kúsok...šak je teplo kto by sa v tom potil....a pod...a aj ja občas vybehnem len v tričku jak sú teraz tie horúčavy!!!!!

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

-
- chodec
cafte chalani... no vrak som predal za babku ale dostal som lowa od tej zenskej co ma naburala... kuwa BMW ma riadne vystuhy... mam z toho zopar ponauceni a to ako uz bolo spominane treba aj na scooter chranice... a najhlavnejsie integralku.. ak by som ju nemal tak by som tu uz nebol... na nete je vela zaberov ako neohladuplny vodic 4-kolesoveho vozidla vytlaci-naberie sekne ..... motorkara ktory jazdi v pohode ..... motorka je freedom ale treba dbat na bezpecnost (chranice a atd.. viem a chapem ze to nieje moc frajerske ale ide hlavne o vase zdravie.. ja mam od nehody problem s kolenom este stale chodim na vysetrenia a viem ze uz to nikdy nebude tak ako pred.. artroskopia je vec ktoru budem musiet urcite raz podtupit.....
ja tedko riesim auto ale moto ma stale laka ale urcite uz nad 50ccm a hlavne poriadne chraneny a s ocami na stopkach
PS: moto je relax a auto je auto (dufam ze to neberiete ako zradu a vezmete si ponaucenie)
vela km bez nehod praje vsetkym BISHOP
ja tedko riesim auto ale moto ma stale laka ale urcite uz nad 50ccm a hlavne poriadne chraneny a s ocami na stopkach
PS: moto je relax a auto je auto (dufam ze to neberiete ako zradu a vezmete si ponaucenie)
vela km bez nehod praje vsetkym BISHOP