Vyjazd za anomaliou v Lacnove 2016 [hlasovanie]
Moderátor: Moderators
					Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
	Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- waikik
- st. skútrista 
- Dátum registrácie: Pi Okt 25, 2013 10:51 pm
- Skúter: .."len reťáz pánové,sorry"....Honda NC 750 S
Re: Vyjazd za anomaliou v Lacnove 2016 [hlasovanie]
....Jaro bude mať niečo podobné...Má objednaný SYM JOYMAX 300...    priznal sa....   a prosím pekne bez mučenia...chi,chi

"Dobří holubi se vracejí...."......HONDA again....
						- THeBaNDiT
- moderátor 
- Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
- Skúter: je už minulosť
- Kontaktovať užívateľa:
hííí, tak to vidím tak, že na 300ccm navštívi už aj Španielsko, Portugalsko, Nórsko i Turecko...  (v dobrom, ba si nie som istý, či niečo z toho už aj nenavštívil
 (v dobrom, ba si nie som istý, či niečo z toho už aj nenavštívil   )
 )

(v dobrom, ba si nie som istý, či niečo z toho už aj nenavštívil
 (v dobrom, ba si nie som istý, či niečo z toho už aj nenavštívil   )
 )- 
				JRM66
- st. trojkolkár 
- Dátum registrácie: Po Feb 08, 2016 9:51 pm
- Skúter: Beverly 250-RST BV-300 Tourer BV-350 ST
...a hlavne ušetri 50% na cestovnom čase! 

Aktuálne Piaggio BV 250RST, Liberty 125 pracant, BMW R850R klasika.
						- BacaNR
- st. skútrista 
- Dátum registrácie: St Aug 01, 2012 11:10 pm
- Skúter: Keeway Matrix , Malaguti Madison RS250 , Yamaha T-max 500i
a kam sa ma ponahlat ked je na vylete?   cestovanie na takej malej kubature 50ccm ma svoje čaro
  cestovanie na takej malej kubature 50ccm ma svoje čaro  

Top Due+ 70 LC , Giannelli Shot V4 , MHR overrange , MHR delta clutch , MHR klapky, TC unit , Dellorto 21mm
						- macostr
- skútrista 
- Dátum registrácie: Ne Máj 11, 2014 4:37 pm
- Skúter: Kymco Downtown 300i, 2010
https://youtu.be/D0cnCzs1cB0
nech sa paci
ospravedlnujem sa za kvalitu, full hd video ma skoro 600mb a youtube to automaticky zmenil na 360p :/

nech sa paci

ospravedlnujem sa za kvalitu, full hd video ma skoro 600mb a youtube to automaticky zmenil na 360p :/
Vychutnávam si každý kilometer na dvoch kolesách 
web: http://macostr.simplesite.com/
Skúter: Kymco Downtown 300i (2010)
predtým: Yamaha X-Max 125 (2006), Kymco Agility City 125 (2014)

- Keejwak
- st. skútrista 
- Dátum registrácie: So Nov 23, 2013 7:39 pm
- Skúter: -
Bolo super, nemate zaco aj nabuduce 

Gilera Runner SP 70 - Valec Malossi Sport 70cc ,Tecnigas TREK vyfuk, Malossi multivar 2000 vario + 7,2gr, Malossi MHR klapky, Malossi red sponge filter, Malossi fly clutch spojka ,Stage6 "WingCooler" zvon,  Malossi X-special belt lang remen ...
						- THeBaNDiT
- moderátor 
- Kontaktovať užívateľa:
Kam by sa mal ponáhľať? Nikam.BacaNR napísal:a kam sa ma ponahlat ked je na vylete?cestovanie na takej malej kubature 50ccm ma svoje čaro
 Ale vyššia cestovná rýchlosť znamená, že sa za rovnaký čas dostaneš ďalej.
 Ale vyššia cestovná rýchlosť znamená, že sa za rovnaký čas dostaneš ďalej.  A to znamená, že ak máš na výlet vyčlenený nejaký čas, na 300ccm dokážeš navštíviť vzdialenejšie miesta než na 50ccm.
 A to znamená, že ak máš na výlet vyčlenený nejaký čas, na 300ccm dokážeš navštíviť vzdialenejšie miesta než na 50ccm. 
- 
				JRM66
- st. trojkolkár 
Presne tak Bandit   V mesiaci Maji plánujeme jednu celovýchodnu akciu ktorá bude trocha viac náročnejšia pre menšie objemy ako tomu bolo v Lačnove, preto budu male objemy asi mať vždy niekoľkominutový náskok v každej etape. Milovnici zatačiek a kopcov sa veru majú na čo tešiť, hlavne scooter_rider
  V mesiaci Maji plánujeme jednu celovýchodnu akciu ktorá bude trocha viac náročnejšia pre menšie objemy ako tomu bolo v Lačnove, preto budu male objemy asi mať vždy niekoľkominutový náskok v každej etape. Milovnici zatačiek a kopcov sa veru majú na čo tešiť, hlavne scooter_rider  Viac detailov už čoskoro v inom konkrétnom vlákne.
 Viac detailov už čoskoro v inom konkrétnom vlákne.  

V mesiaci Maji plánujeme jednu celovýchodnu akciu ktorá bude trocha viac náročnejšia pre menšie objemy ako tomu bolo v Lačnove, preto budu male objemy asi mať vždy niekoľkominutový náskok v každej etape. Milovnici zatačiek a kopcov sa veru majú na čo tešiť, hlavne scooter_rider
  V mesiaci Maji plánujeme jednu celovýchodnu akciu ktorá bude trocha viac náročnejšia pre menšie objemy ako tomu bolo v Lačnove, preto budu male objemy asi mať vždy niekoľkominutový náskok v každej etape. Milovnici zatačiek a kopcov sa veru majú na čo tešiť, hlavne scooter_rider  Viac detailov už čoskoro v inom konkrétnom vlákne.
 Viac detailov už čoskoro v inom konkrétnom vlákne.  
						- Look
- moderátor 
- Dátum registrácie: Ut Jan 10, 2006 12:12 am
- Skúter: -TUNING.SK
- Kontaktovať užívateľa:
Chlapci navalajte ten isty velky usek na 600/1000cc  a na skútri 50/70/ max 125, a zistite ze je to cestovanie uplne ale uplne o niecom inom, ak chce dakto prejst velky usek rychlo tak urcite nejde na moto, pretoze aj tym autom je to rychlejsie, a ak chces byt co najrychlejsie niekde, chod lietadlom 

- Keejwak
- st. skútrista 
- Dátum registrácie: So Nov 23, 2013 7:39 pm
- Skúter: -
presne tak look   

Gilera Runner SP 70 - Valec Malossi Sport 70cc ,Tecnigas TREK vyfuk, Malossi multivar 2000 vario + 7,2gr, Malossi MHR klapky, Malossi red sponge filter, Malossi fly clutch spojka ,Stage6 "WingCooler" zvon,  Malossi X-special belt lang remen ...
						- THeBaNDiT
- moderátor 
- Kontaktovať užívateľa:
Už 125ccm je na cestovanie iný level než 50ccm 4T. Nosnosť je vyššia, rýchlosť je vyššia a bezpečnosť je paradoxne tiež vyššia (netlačí a neobchádza ťa každé jedno auto/nákladiak). Ak človek jazdí predpisovo a s prúdom, 600/1000 mu vo väčšine situácií netreba.
Nech to zoberieme z akejkoľvek strany, stále platí, že na 300i človek vie skočiť v rámci jednodňovky ďalej než na 50ccm. Tzn. vidieť vzdialenejší hrad, stretnúť sa so vzdialenejšími kamarátmi... Áno, i na 50ccm sa dá pocestovať rôzne krajiny, napokon Jaro je toho živým dôkazom, ale vyššia kubatúra mu otvorí možnosti, ktoré s 50ccm nemal.
 Áno, i na 50ccm sa dá pocestovať rôzne krajiny, napokon Jaro je toho živým dôkazom, ale vyššia kubatúra mu otvorí možnosti, ktoré s 50ccm nemal. 
Tí z nás, ktorí sa pred scootrom venovali cyklistike, vedia, o koľko ďalej si mohli za deň trúfnuť na poldecáku než na bicykli...

Nech to zoberieme z akejkoľvek strany, stále platí, že na 300i človek vie skočiť v rámci jednodňovky ďalej než na 50ccm. Tzn. vidieť vzdialenejší hrad, stretnúť sa so vzdialenejšími kamarátmi...
 Áno, i na 50ccm sa dá pocestovať rôzne krajiny, napokon Jaro je toho živým dôkazom, ale vyššia kubatúra mu otvorí možnosti, ktoré s 50ccm nemal.
Tí z nás, ktorí sa pred scootrom venovali cyklistike, vedia, o koľko ďalej si mohli za deň trúfnuť na poldecáku než na bicykli...

- 
				JRM66
- st. trojkolkár 
Chlapci myslím si že pravdu v tomto smere majú obe skupiny a každa kategoria ma aj svoje osobite čaro.  Presne podobne z bicyklom by som to vedel tiež porovnať a to v prípade bike versus 50-70ccm, je to iste ako 50-70ccm versus 300ccm. Paradoxne ako cyklista som stále tvrdil že cyklistika ma tiež svoje čaro, ale určite každý z vás uzná že aj malý skútrista by v sprievode cyklistu zrejme umrel od nudy!
   Presne podobne z bicyklom by som to vedel tiež porovnať a to v prípade bike versus 50-70ccm, je to iste ako 50-70ccm versus 300ccm. Paradoxne ako cyklista som stále tvrdil že cyklistika ma tiež svoje čaro, ale určite každý z vás uzná že aj malý skútrista by v sprievode cyklistu zrejme umrel od nudy! 

Presne podobne z bicyklom by som to vedel tiež porovnať a to v prípade bike versus 50-70ccm, je to iste ako 50-70ccm versus 300ccm. Paradoxne ako cyklista som stále tvrdil že cyklistika ma tiež svoje čaro, ale určite každý z vás uzná že aj malý skútrista by v sprievode cyklistu zrejme umrel od nudy!
						- THeBaNDiT
- moderátor 
- Kontaktovať užívateľa:
Nezmenil, po nahrati videa na youtube je video ako prve spracovane a zverejnene v nizsich kvalitach, az trocha neskor ho skomprimuju a zverejnia aj pre 720p a 1080pmacostr napísal:https://youtu.be/D0cnCzs1cB0
nech sa paci
 Uz tam je i v 1080p.
 Uz tam je i v 1080p. 
- macostr
- skútrista 
- Dátum registrácie: Ne Máj 11, 2014 4:37 pm
- Skúter: Kymco Downtown 300i, 2010
Uuu to som nevedel, parada 

Vychutnávam si každý kilometer na dvoch kolesách 

- Edi
- chodec 
- Dátum registrácie: St Feb 10, 2016 11:05 pm
- Skúter: Honda PCX 125
Skoda, ze to bolo tak daleko pre nas zo "zapadu" 

...................................
jazdim pre radost ...
PCX 125V - 2,0l / 100km
						jazdim pre radost ...

PCX 125V - 2,0l / 100km