ak nebudes stihat tak mi zavolaj, tel.vies kde najdes.potapac napísal:OK.. tak aj ja sa posnazim aby som tam bol.. dufam ze stihnem.

Moderátor: Moderators
ak nebudes stihat tak mi zavolaj, tel.vies kde najdes.potapac napísal:OK.. tak aj ja sa posnazim aby som tam bol.. dufam ze stihnem.
Ja som tiež rád že som sa zoznámil s kolegami ktorých som ešte nevidel a že som sa mohol pozdraviť aj so starými známymi.Jaro napísal:Som rád že som sa s vami zoznámil
Žial konkrétne o Taline nemám, ale našiel som aspoňniečo o Estónsku.ZVeriatko napísal:Jaro, chválim pekne pripravené, po preštudovaní bude treba asi zaradiť deň jedného voľna na trase medzi EST-FIN-SE, tak po 3-4dňoch. Relax a príp.obhliadka mesta podľa výberu. Ďalšia prestávka je potom pred Stockholmom. Skús to Martin prosím Ťa pozrieť, čo na to tvoj plánovací kalendár, že by bol výjazd napr.po Talline ,Turku alebo v Helsinkách, a pod..
To Jaro : nemáš tam niečo aj o Talline v Estónsku.
Zmena mi nevadí, a myslím, že tých zmien ešte bude niekoľkodriversk napísal:Jaro super práca![]()
Musíme teraz vstrebať všetky tieto informácie..
Ak s tým všetci súhlasia,, dovolil som si upraviť trasu na deň 4 cez mesto Turku vo Fínsku...
Nejako ma to zaujalo ...
Môžem to takto ponechať ?
Viza nepotrebujeme a dialnice chceme obchadzat. Zelenu kartu potrebujes a prip.ja mam poistnie ASA, to je pre pripad poruchy alebo defektu , riesia odtah motocykla do servisu.Jaro napísal:Ešte som sa zabudol opýtať, nepotrebujeme v niektorom štáte nejaké zvláštne povolenia? (viza a pod.)
ja sa teda nezucastnim, urcite vam ale zakyvam z lietadla ked budete niekde nad Finskom, prajem stastlivy vylet a vela zdaru, dufam ze fotky tu budu pribudat pocas celeho vyletupotapac napísal:kto sme teda vlastne ostali na cestu? driver, Jaro, ZVeriatko a ja?
Nejakto nikto iny nekomunikuje.. zo zaciatku bolo zaujemcov viacej.. co vas chalani odradilo?