Ja už asi všetko mám, možno ešte vymením zadný kufor za nový / väčší ...
Najväčší sa vyrába myslím že 55 L .
Pred odjazdom pomením oleje a filtre, pneu sa budú meniť po návrate zo severu...
Moderátor: Moderators
Hipi ty si opat niecohipi napísal:ZVeiratko este mozes nieco pavukom pripnut na zadne sedadlo a mas hotovy stahovak
Zadny kufor 39l a priestor pod sedadlom. Keď som sa zbalil do menšieho priestoru na 50-skútri, tak to nejako zvládnem aj na tom veľkom. Zvieratko, aký tankvak máš? Vedeli by ste mi poradiť, aký intercom si kúpiť, aby som sa s vami vedel spojiť?ZVeriatko napísal:Kufor má 56 litrov, tašky bočné sú po 25 litrov,ešte "medzinožný" tankvak a pod sedlom nejaký priestor na skútri. Hádam to bude stačiť na cestu. A čo ostatok, ako sa darí Vám v príprave ?
Držiak v pohode, ale púzdro nepoužiteľné. V tieni to bolo v pohode, vybrácie minimálne. Ale keď svietilo slnko, kvôli odrazom som na navigáciu poriadne nevidel.potapac napísal:JARO: Ináč skús si to v reálnej prevádzke niekde, kde sa potrebuješ na to sústredene pozerať (kde nepoznáš cestu). Mne to na prednom plexi dosť triaslo a bolo to nepozerateľné, tak som to uchytil o prístrojovku.
Ale to je si len moja skúsenosť.