Moderátor: Moderators

Vsak si to opisoval,tak si to zruba viem predstavitBacaNR napísal:ako vies ake to je ked si ho nevidel a ani foto?
 Ono viac nez tych 105 GPS v priemere z toho aj tak nedostanes a ani celkovo to nejak neovplyvni jazdne vlastnosti. Mas dokonca lepsie vario nez ja a rychlostne sme na tom zruba rovnako. Tak rozmyslaj,mas vysoku skolu
 Ono viac nez tych 105 GPS v priemere z toho aj tak nedostanes a ani celkovo to nejak neovplyvni jazdne vlastnosti. Mas dokonca lepsie vario nez ja a rychlostne sme na tom zruba rovnako. Tak rozmyslaj,mas vysoku skolu 

ale dost nezahlcujme už forum zbytočnymi prispevkami mimo temu
  ale dost nezahlcujme už forum zbytočnymi prispevkami mimo temu  

Ja som daval pred nahodením valca nove malossacke pre istotu.
 Ja som daval pred nahodením valca nove malossacke pre istotu.
 Rovno som dnes vymenil aj ložiska na kluke stare boli uz dost slusne vybehane a mali volu a nove gufera. Loziska C4 aj gufera som daval sadu od Polini.
  Rovno som dnes vymenil aj ložiska na kluke stare boli uz dost slusne vybehane a mali volu a nove gufera. Loziska C4 aj gufera som daval sadu od Polini.  Zajtra este nahodim nove ojnicne lozisko (bude od malossi) a nastartujem to. Este do skuter kempu stihnut aky taky zabeh a vidime sa tam
 Zajtra este nahodim nove ojnicne lozisko (bude od malossi) a nastartujem to. Este do skuter kempu stihnut aky taky zabeh a vidime sa tam  

tak už sa teším
  tak už sa teším
 Hadica vyskočila lebo mam pokazene tiahlo na sytič tak vzdy som potiahol cely bovden a časom sa naklonil karb a z airboxu sa povytiahla ta hadica cize moja chyba. Ale domov som prisiel v pohode skuter ide len nejak ako keby menej točil otačok efekt ako keby vytahalo kontru. Zhodim dole hlavu a pozriem ako to tam vyzera uvidime. Skuter sice ide ale uz z toho nemam dobry pocit
  Hadica vyskočila lebo mam pokazene tiahlo na sytič tak vzdy som potiahol cely bovden a časom sa naklonil karb a z airboxu sa povytiahla ta hadica cize moja chyba. Ale domov som prisiel v pohode skuter ide len nejak ako keby menej točil otačok efekt ako keby vytahalo kontru. Zhodim dole hlavu a pozriem ako to tam vyzera uvidime. Skuter sice ide ale uz z toho nemam dobry pocit  

no to nebolo uplne odpojene od airboxu ale len do polovice. Nedalo mi to a dnes som rozhodil a skontroloval cele vario. Červenu najtvdsiu kontru som tam daval v stredu pred zrazom ked som zlozil motor - bola čisto nova. Takto nejak vyzera po 650km nechapem to. Vedla nej je jazdena žlta kontra ktora ma za sebou par tisic km s ktorou som tocil aj chorvatsko. Zajtra dam dole hlavu a pozriem ako vyzera valec
 no to nebolo uplne odpojene od airboxu ale len do polovice. Nedalo mi to a dnes som rozhodil a skontroloval cele vario. Červenu najtvdsiu kontru som tam daval v stredu pred zrazom ked som zlozil motor - bola čisto nova. Takto nejak vyzera po 650km nechapem to. Vedla nej je jazdena žlta kontra ktora ma za sebou par tisic km s ktorou som tocil aj chorvatsko. Zajtra dam dole hlavu a pozriem ako vyzera valec  

Kontrastka vymenena, valec som pozeral je v pohode iba niekde bolo vidno jemne vylestene miesta od toho incidentu ale nic hrozne vykon to ma vsetko je v poriadku , sviečka ukažkova
 Kontrastka vymenena, valec som pozeral je v pohode iba niekde bolo vidno jemne vylestene miesta od toho incidentu ale nic hrozne vykon to ma vsetko je v poriadku , sviečka ukažkova  Momentalne som uplne spokojny so skutrom ide tak ako som vzdy chcel
 Momentalne som uplne spokojny so skutrom ide tak ako som vzdy chcel  

32 litrovy ideal na dlhsie expedicie
  32 litrovy ideal na dlhsie expedicie   je o dost vacsi a aj material lepsi oproti povodnemu činskemu ktory sam od seba praskal a triasol sa
  je o dost vacsi a aj material lepsi oproti povodnemu činskemu ktory sam od seba praskal a triasol sa