dnešný výlet s partiou sa vydaril.A akoby to bolo vrátiť sa domov bez suveníru-pamlsku KRÓWKA POPULARNA
 dnešný výlet s partiou sa vydaril.A akoby to bolo vrátiť sa domov bez suveníru-pamlsku KRÓWKA POPULARNA   
 https://goo.gl/maps/cAxmnTJjM5p
Moderátor: Moderators

tak je , dzenkuje bardzo panowy
 tak je , dzenkuje bardzo panowy   ta jezda byla ogromna i krówky a tak i kawe
 ta jezda byla ogromna i krówky a tak i kawe  nemalo to chybu tak pridam par fotiek aj ja.
 nemalo to chybu tak pridam par fotiek aj ja.

Kua ešte teraz mám polepené zuby s toľkých krowiek ...Jágo napísal:tak je , dzenkuje bardzo panowy
ta jezda byla ogromna i krówky a tak i kawe
nemalo to chybu tak pridam par fotiek aj ja.

ja som bol aj tak spokojný , výlet to bol pekný
 ja som bol aj tak spokojný , výlet to bol pekný  dobrá partia
 dobrá partia   a pekné cesty aj počasie vyšlo
 a pekné cesty aj počasie vyšlo  

Bol som len na otočku,išiel som neskoro z domu,bol som ráno ešte v práci.S tretali sme sa aj v Haliči.Ja som už odchádzal keď ste vy prichádzali.Ponahlal som sa domov,škoda.Mate niečo v pláne na víkend.Ja idem zajtra pozrieť do Piešťanské večer je tam prejazd Goldwingov,je tam medzinárodný zraz,česi to organizujú.bobe1 napísal:Semir1 super,bol si na otočku,alebo si tam prespal

cesty sú tam omnoho lepšie ako u nás
 cesty sú tam omnoho lepšie ako u nás  

Robino k tomu predchadzajucemu prispevku preco si myslis ze tam rad chodim na vyjazdy kvoli cestam
 Robino k tomu predchadzajucemu prispevku preco si myslis ze tam rad chodim na vyjazdy kvoli cestam

,tak sme sa vybrali preskúmať východ slovenska
 ,tak sme sa vybrali preskúmať východ slovenska   vyrazili sme v piatok až poobede do obce Dedinky,kde sme prenocovali.Sobotnajšia trasa Rožňava,Košice a Zemplínska Šírava.V Košicoch nás čakali novopečení jazdci jednej stopy Adam a Igor
 vyrazili sme v piatok až poobede do obce Dedinky,kde sme prenocovali.Sobotnajšia trasa Rožňava,Košice a Zemplínska Šírava.V Košicoch nás čakali novopečení jazdci jednej stopy Adam a Igor  ,veselá chasa
,veselá chasa   po výdatnom obede v Hokejke, smer Širava na kofolu,chaloši dík za sobotňajší trip,dávno sme sa tak nenarehotali,musíme to niekedy zopakovať.
 po výdatnom obede v Hokejke, smer Širava na kofolu,chaloši dík za sobotňajší trip,dávno sme sa tak nenarehotali,musíme to niekedy zopakovať.  prenocovanie v obci Vinné.V nedeľu pomaly domov na Poprad,návšteva kamaráta Jara na chate pri ohni a dobrom obede,ktorí padol vhod
 prenocovanie v obci Vinné.V nedeľu pomaly domov na Poprad,návšteva kamaráta Jara na chate pri ohni a dobrom obede,ktorí padol vhod   dali sme kaveju,pokecali a pokračovali v ceste.Jaro nás odprevadil cez Tatranskú magistrálu.Jarino dík,bolo super
 dali sme kaveju,pokecali a pokračovali v ceste.Jaro nás odprevadil cez Tatranskú magistrálu.Jarino dík,bolo super  Počasie nám prialo a hlavne spoznanie nových jazdcov
 Počasie nám prialo a hlavne spoznanie nových jazdcov  

Už ste nato došli čo sa tyka tej Moravi.
 Už ste nato došli čo sa tyka tej Moravi. 

pali všade je pekne
 pali všade je pekne 

tak veru bodaj by sa dalo častejšie
 tak veru bodaj by sa dalo častejšie  To musíš zažiť atmošku neopíšeš
 To musíš zažiť atmošku neopíšeš