video z nočnej jazdy https://youtu.be/TnKByXscPeM
 video z nočnej jazdy https://youtu.be/TnKByXscPeM  
Moderátor: Moderators

si robia kozy ?!
 si robia kozy ?!   ze vstupne??? Aha tak nech podnikaju na vstupnom ....zasadne nechodim na akcie kde neschopaci vyberaju vstupne ...bud to robime pre ludi a sponzori pomozu alebo si spravme stoho podnikanie.
 ze vstupne??? Aha tak nech podnikaju na vstupnom ....zasadne nechodim na akcie kde neschopaci vyberaju vstupne ...bud to robime pre ludi a sponzori pomozu alebo si spravme stoho podnikanie.   

Kazdy nejde za zarobkom.
 Kazdy nejde za zarobkom.
 Takto sa to nerobi! Mne osobne sa tento sposob nepaci. Tolko moj nazor
 Takto sa to nerobi! Mne osobne sa tento sposob nepaci. Tolko moj nazor 
Dakujem Palko.Jágo napísal:A mimochodom takych spolkov ktore vyberaju peniaze a tie koncia vo vreckach pochybnych nadacii je neurekom vsakTakto sa to nerobi! Mne osobne sa tento sposob nepaci. Tolko moj nazor
 za pozvanie uz som sa vyjadril ...vdaka nepridem.Mna stvorkolky ani moc neberu.Bol som tam 2x a noslovilo ma to.
  za pozvanie uz som sa vyjadril ...vdaka nepridem.Mna stvorkolky ani moc neberu.Bol som tam 2x a noslovilo ma to.
 Dnes mi to nedalo a bol som sa prevetrat v Stoličnom a v Rastoke bolo pekne.A bolo aj trocha endurka užil som si krasnych 120km.
 Dnes mi to nedalo a bol som sa prevetrat v Stoličnom a v Rastoke bolo pekne.A bolo aj trocha endurka užil som si krasnych 120km.

Tak Bojnice a Čičmany sa nekonali.
 Tak Bojnice a Čičmany sa nekonali.  Nakolko kamaratov skolila nemoc.No nedalo mito sediet doma tak som vytiahol Rebelov z Ban.nad.Beb.A šup na Topolčiansky hrad.
 Nakolko kamaratov skolila nemoc.No nedalo mito sediet doma tak som vytiahol Rebelov z Ban.nad.Beb.A šup na Topolčiansky hrad.  Krasnych 250km s peknym počasim.
 Krasnych 250km s peknym počasim. 

V nedelu ma byt pekne a to bude asi aj posledny cas sa previest Ja sa idem previest do Luhacovic na caffe nepridate sa niekto
 V nedelu ma byt pekne a to bude asi aj posledny cas sa previest Ja sa idem previest do Luhacovic na caffe nepridate sa niekto 

ahoj skutristi ´dnes som dosiel z prace a zacalo ma
 ahoj skutristi ´dnes som dosiel z prace a zacalo ma 

Dúfam , že neostane len pri tom trenažéri kamarátbruno62tuci napísal:ahoj skutristi ´dnes som dosiel z prace a zacalo ma
strasne mikat rozhodol som si zajazdit n a trenazeri u kamosa v auto skole .
Samozrejme na moto trenazeri no poviem vam som sklamany nestalo to zato
nik ma neobiehal a ani zavan vetrika no stalo to za prt. Uz aby bola jar.

Dnes som bol v RpR.na vianocnej jazde no sice autom Bruno zostal doma nie preto ze by bol pokazeny ale boh pocasia neprial obetu ktoru som mu ponukol.No jazda sa konala bol zmutny pohlad na tych 5 strojov no ale bola faj sa stretnut s kamaratmi.No uz aby bola Velko nocna jazda.
 Dnes som bol v RpR.na vianocnej jazde no sice autom Bruno zostal doma nie preto ze by bol pokazeny ale boh pocasia neprial obetu ktoru som mu ponukol.No jazda sa konala bol zmutny pohlad na tych 5 strojov no ale bola faj sa stretnut s kamaratmi.No uz aby bola Velko nocna jazda. 

Tak ako kazdy rok aj v tomto roku Vas pozyvam na jazdu Povazim.No bohuzial ako kazdy rok tak aj tento rok zas bez mapky kadial sa ide.
 Tak ako kazdy rok aj v tomto roku Vas pozyvam na jazdu Povazim.No bohuzial ako kazdy rok tak aj tento rok zas bez mapky kadial sa ide.  Zras pred reztykov u Hostaka v PB a ciel jazdy aspom v skratke PB-PU-BY-PB.Ak by boli problemi s naj.restyky tak volajte a navediem mobil v profyle.
 Zras pred reztykov u Hostaka v PB a ciel jazdy aspom v skratke PB-PU-BY-PB.Ak by boli problemi s naj.restyky tak volajte a navediem mobil v profyle. 

Dnes som vyuzil volno a aj pocasie na maly vyletik na Kysuce a stalo to zato.
 Dnes som vyuzil volno a aj pocasie na maly vyletik na Kysuce a stalo to zato. 

Teras ma  caka zachajenie sezony v RpR.Kona sa na Velky piatok 14.4.2017.Kto ma chut moze  pridat kazdy je vytany.
 Teras ma  caka zachajenie sezony v RpR.Kona sa na Velky piatok 14.4.2017.Kto ma chut moze  pridat kazdy je vytany.