Gilera Nexus 500 - kde ju v BA kupit ?
Moderátor: Moderators
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
Re: Gilera Nexus 500
co tak pouzit google?orro napísal:Kde najdem predajcu v BA alebo okoli?

podpis som si este nenastavil
- duky5
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
- Skúter: Gilera Nexus 500 mk2
kedze aj ja mam nexusa vyhliadnuteho, tak ti poradim 
so zilinou neviem co je, ale posledne dni uz nefunguje ani ich stranka www.gilera.sk
inak gileru ponukaju www.styx.sk v Ivanke pri Dunaji, alebo Due Fratelli v Samorine, pripadne DS.
aku farbu ides kupit? ja chcem cervenu, ale viac sa mi paci model 2005 so spatakmi na kapote. ten novy model vypada sportovejsie, ake spataky na riaditkach to kazia

so zilinou neviem co je, ale posledne dni uz nefunguje ani ich stranka www.gilera.sk
inak gileru ponukaju www.styx.sk v Ivanke pri Dunaji, alebo Due Fratelli v Samorine, pripadne DS.
aku farbu ides kupit? ja chcem cervenu, ale viac sa mi paci model 2005 so spatakmi na kapote. ten novy model vypada sportovejsie, ake spataky na riaditkach to kazia

- duky5
- motorkár
inak mnavelmi sklamala vystava Motocykel 2007.dr.snake napísal:sak naco by sa ti ozvali curaci sak predavaju denne 4 nexusyslovensko neee?
boli slubene vacsie priestory a tym padom viac vystavovatelov atd...
hondy jamahy a suzuki a ine tam bolo ako nasraneho (nemyslim to v zlom), ale tieto masiny si mozem kludne kuknut s showroomoch predajni tych znaciek.
ale taku gileru, piaggio si nemam kde kuknut, lebo nikto ich nema na predajni !!!
tak som cakal, ze aspon na tej vystave sa ukazu a mozem si okukat piaggio x9 vs x8 vs nexus, vedla seba, pokukat odkladacie priestory....podla katalogu sa masina tazko vybera.....
ale nie, sak naco ze.....
- duky5
- motorkár
hmm, ako by sa asi dal taky nexus vyuzivat? netusim...
nebodaj zastavas nazor, ze do mesta je vhodny iba "mini" skuter a maxik je vhodny len na cestovanie?
ja neuznavam delenie motoriek na vhodne do mesta a nevhodne...nexus neni o moc vacsi ako klasicke masiny, co jazdia v meste v pohode, vyhodu vidim v tom, ze sa este stale prepletie cez zapchu a navyse ma dostatok vykonu, aby aj vo dvojici pekne stihal vlnu aut v meste, nestrati sa na dialnici a mozes ist na nom aj na dlhy vyjazd.
oproti tomu taka 125ka vo dvojici (tymto nechcem znevazovat "malo" skutrikarov), co ju ofukuju auta v meste ked idu 80, neni moc bezpecne....nemam rad, ked ma auta obehuju +-5 cm odo mna v takej rychlosti
pre mna je nexus jednoznacna volba, krasny (subjektivne), v pohode do mesta a nestrati sa ani na dialnici + vsetky vyhody skutra oproti napr. nahacovi...co viac?
nebodaj zastavas nazor, ze do mesta je vhodny iba "mini" skuter a maxik je vhodny len na cestovanie?
ja neuznavam delenie motoriek na vhodne do mesta a nevhodne...nexus neni o moc vacsi ako klasicke masiny, co jazdia v meste v pohode, vyhodu vidim v tom, ze sa este stale prepletie cez zapchu a navyse ma dostatok vykonu, aby aj vo dvojici pekne stihal vlnu aut v meste, nestrati sa na dialnici a mozes ist na nom aj na dlhy vyjazd.
oproti tomu taka 125ka vo dvojici (tymto nechcem znevazovat "malo" skutrikarov), co ju ofukuju auta v meste ked idu 80, neni moc bezpecne....nemam rad, ked ma auta obehuju +-5 cm odo mna v takej rychlosti
pre mna je nexus jednoznacna volba, krasny (subjektivne), v pohode do mesta a nestrati sa ani na dialnici + vsetky vyhody skutra oproti napr. nahacovi...co viac?
Naposledy upravil/-a duky5 v Št Máj 03, 2007 11:25 am, upravené celkom 1 krát.
- duky5
- motorkár
www.cagiva.cz a daj si vyhladat dilerovorro napísal:Mas nejaky kontakt aj na predajcu v Brne?
daj potom vediet ako si dopadol
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Mať tak Tvoje problémy, však Gilleru majú v každom kraji:
www.duefratelli.sk
a v Šamoríne majú Nexusa 500 aj na predajni, aj menšiu verziu 125ccm.
Predajňa v DS je zrušená.
Ja by som chcel Malaguti a neviem vypátrať ani toho predajcu čo vystavoval pred mesiacom v BA.
www.duefratelli.sk
a v Šamoríne majú Nexusa 500 aj na predajni, aj menšiu verziu 125ccm.

Ja by som chcel Malaguti a neviem vypátrať ani toho predajcu čo vystavoval pred mesiacom v BA.

Tak už zasa nič.
- duky5
- motorkár
ano viezol som sa u duefratelli na nexuse co ponukaju (je to parada, aj ten zvuk
). ten strieborny model 2005, so spatakmi na kapote. len to zabil sumou 240 litrov, za ojazdenu masinu....
inak malaguti, jaaaj to sa mi paci, nieco som videl v inchebe, zakukal som sa do tusim to je model spider, 16" kolesa, paradicka, vzadu kufor na 2 integraly....ale kto to predava? tiez to nemozem najst, o nejakom blizkom showroome mozem snivat
+ este kde to potom servisovat 
ono je to taky zacarovany kruh, moc sa maxace nepredavaju, preto su neni na predajniach a ludia zas ani nemaju sancu si to niekde vsinut, preto to nekupia. to ze si tie modely mozem kuknut na webe je o nicom, lebo v skutocnosti tam masina vypada aj tak inak a nazivo si potrebujem pozriet aj detaily ako su odkladacie priestory, zastrcka atd, co na fotkach v katalogu neni...
preto som cakal, ze gilera a spol. vyuzije inchebu na svoju maximalnu prezentaciu, ale takto po nich stekne iba par zaujemcov

inak malaguti, jaaaj to sa mi paci, nieco som videl v inchebe, zakukal som sa do tusim to je model spider, 16" kolesa, paradicka, vzadu kufor na 2 integraly....ale kto to predava? tiez to nemozem najst, o nejakom blizkom showroome mozem snivat

ono je to taky zacarovany kruh, moc sa maxace nepredavaju, preto su neni na predajniach a ludia zas ani nemaju sancu si to niekde vsinut, preto to nekupia. to ze si tie modely mozem kuknut na webe je o nicom, lebo v skutocnosti tam masina vypada aj tak inak a nazivo si potrebujem pozriet aj detaily ako su odkladacie priestory, zastrcka atd, co na fotkach v katalogu neni...
preto som cakal, ze gilera a spol. vyuzije inchebu na svoju maximalnu prezentaciu, ale takto po nich stekne iba par zaujemcov

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
no volakedy existovala stranka www.gilera.sk a tam bolo aj piaggio aj malaguti ale teraz uz to niejeBacil-BA napísal:Mať tak Tvoje problémy, však Gilleru majú v každom kraji:
www.duefratelli.sk
a v Šamoríne majú Nexusa 500 aj na predajni, aj menšiu verziu 125ccm.Predajňa v DS je zrušená.
- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
skús toto
Piaggio, Gilera, Vespa predaj
Ing. Dušan Krajčí
Mobil : +421 905 620166
Email: krajci@carcare.sk
stránka im akosi nefacha...je to CARCARE Žilina
Piaggio, Gilera, Vespa predaj
Ing. Dušan Krajčí
Mobil : +421 905 620166
Email: krajci@carcare.sk
stránka im akosi nefacha...je to CARCARE Žilina
podpis som si este nenastavil
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
ano vo vsetkom mas pravdu az na tu dialnicuduky5 napísal:hmm, ako by sa asi dal taky nexus vyuzivat? netusim...