ale ako prve ma napadlo,ze ci stihnem dat dole prilbu a skuter na stojan na cervenej,kym vystupi z dodavky

mate nejake skusenosti aj vy?

Moderátor: Moderators
a potom si sa zobudil a jednu ruku si mal v trenkach a na druhej si si zuzlal palec ne? mozeme si to kludne vyskusat niekedy normalne som ochotny sa obetovat ze ma kludne mozes skusit zabit svojou prilbou ale pravdepodobnejsie bude asi to ze spadnem do jamy co sekundu predomnou vyhlbil meteorit ktory spadol na mesiac odrazil sa od neho na zem a po pade do jamy si oderiem koleno to mi zahnisa chytim s toho aids a zomrem na infarktTHeBaNDiT napísal:mne len tak teoreticky napadlo... kebyze si dam dole prilbu (integralku) a zapnem remienok, chytim ju za ten remienok, tak to pri rozmachnuti asi ustedri dotycnemu riadnu ranu, nie? Alebo hrozi znicenie prilby?
(cisto teoreticky)
neznám to tam nemohu posoudit jestli tě mohl bezpečně předjet pravda je ale taková že se jezdí zásadně při pravém okraji cesty pokud tomu nebrání zvláštní okolnosti.A i kdyby tam byl zákaz předjíždění ty mu nesmíš bránit předjetí jízdou v středu cesty to říká vyhláškaKokyno napísal:vsera som sa skoro pobil s jednym plechovkarom.. sa mu nepacilo,ze jazdim po strede cesty (v BA hned vedla zastavky palmy smerom do race) zmesti sa tam iba 1 auto a ten pacinet ma chcel predbehnut.. potom trubil.. na semaforoch uz rozhadzoval rukami a maval na mna.. ja som iba kukol na neho v vzdychol si nad takym uboziakom..
ale ako prve ma napadlo,ze ci stihnem dat dole prilbu a skuter na stojan na cervenej,kym vystupi z dodavky![]()
mate nejake skusenosti aj vy?
přesně tak nakonec toto ti říká i vyhlaška a i kdyby ne zdraví je mi přednějšítheruck napísal:jazdi tak aby si si zachranil zivot a zdravie. to nieje ziadne hrdinstvo hovorit po tom jak budes dolamany v nemocnici (v lepsom pripade) ze si bol v prave a ze on ta nemal co predbiehat atd. ked ide za tebu nervozny sofer tak sprav nieco pre to aby nervozny nebol - bud chod rychlejsie ako on alebo sa nechaj bezpecne predbehnut. ja ked idem na motorke tak sa mi casto stava ze nejaky trtko na renault clio alebo fabii alebo octavii ma chut somnou strasne zavodit ale to fakt nikam inam jak do nemocnice a do kriminalu nevede. treba si udrzat tu chladnu hlavu to je asi ozaj to najzakladnejsie
ja nezdravim ani vlastnu mamu. nezabijem sa len preto ze niekomu urobim radost ze som mu zamaval. navyse je tych motoriek tolko ze to mozem zrovna jazdit s vysunutou lavicou. neviem ako to vzniklo a ci sa niekto citi pri tom lepsie ked ho pozdravi na ulici niekto kto sa mu ani na zraze neprihovori a to vsetko len preto ze ma aj on motorku? tak potom podme zdravit vsetkych ludi co maju doma televizor alebo auto ved sme jedna komunita.kukolarik napísal:Tak sa podla toho chovajte, zdravte kazdeho
To zdravení vzniklo v dobách co jich bylo málo ted už je to blbos leda tak světelnou houkačkou ale to zase u skutra není až tak moc poznattheruck napísal:ja nezdravim ani vlastnu mamu. nezabijem sa len preto ze niekomu urobim radost ze som mu zamaval. navyse je tych motoriek tolko ze to mozem zrovna jazdit s vysunutou lavicou. neviem ako to vzniklo a ci sa niekto citi pri tom lepsie ked ho pozdravi na ulici niekto kto sa mu ani na zraze neprihovori a to vsetko len preto ze ma aj on motorku? tak potom podme zdravit vsetkych ludi co maju doma televizor alebo auto ved sme jedna komunita.kukolarik napísal:Tak sa podla toho chovajte, zdravte kazdeho
ja vim aj ja som bol rad zozaciatku ked ma niekto pozdravil ale ak to ma sposobit len jednu nehodu tak by som bol za to aby sa to celoplosne to zdravenie zrusilo ved to je maximalne chore
ajtak to odputava pozornost uz len to ze myslis na to ze aha niekto ide a zablikam mu a kontrolujes ci pozdravil on teba a ak ne tak zacnes myslet na to aky je to clovek ze nezdravi pripadne aku mal motorku atd. ja sa to snazim ignorovataumirek napísal:To zdravení vzniklo v dobách co jich bylo málo ted už je to blbos leda tak světelnou houkačkou ale to zase u skutra není až tak moc poznattheruck napísal: ja nezdravim ani vlastnu mamu. nezabijem sa len preto ze niekomu urobim radost ze som mu zamaval. navyse je tych motoriek tolko ze to mozem zrovna jazdit s vysunutou lavicou. neviem ako to vzniklo a ci sa niekto citi pri tom lepsie ked ho pozdravi na ulici niekto kto sa mu ani na zraze neprihovori a to vsetko len preto ze ma aj on motorku? tak potom podme zdravit vsetkych ludi co maju doma televizor alebo auto ved sme jedna komunita.
ja vim aj ja som bol rad zozaciatku ked ma niekto pozdravil ale ak to ma sposobit len jednu nehodu tak by som bol za to aby sa to celoplosne to zdravenie zrusilo ved to je maximalne chore