Čo z hadicou veducou z veka ventilov ?

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Scarp
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 4:39 pm
Skúter: neuvedený

Čo z hadicou veducou z veka ventilov ?

#1 Príspevok od užívateľa Scarp » So Máj 05, 2007 5:03 pm

Cawte ked som prehazdoval seriovy filter za sportovy tak som s neho odpajal aj hadicu ktora vedie z veka ventilov a saje stale cez nu vzduch , myslim ze sluzi na odparovanie oleja z ventilovej casti motora lebo ked bola v seriovom filtri tak s nej pokvapkaval olej problem spociva v tom ze je teraz volne polozena pri motore jedine co filtruje vzduch co sa do nej nasava je taka plastova vec v ktorej je nieco co vyzera ako ten priesvitny palivovy filter . Kamarat co ma moto dielnu vravel ze to maju cestne a terenne motorky bezne a treba to umiestnit na miesto kde sa nedostane prach ale to je v skutri problem . Neviete poradit ako riesit to filtrovanie lebo ked sa zaspini ten filter tak motorka straca vykon . Na aute to kamarat riesil malym sportovim filtrom . Foto :

Obrázok
podpis som si este nenastavil

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa alcatelko » So Máj 05, 2007 5:29 pm

zozen si cca 2dcl plastovu flasticku urob dieru do vrchnaku a hadicu pichni do nej...a tu flasku daj volakde kde ju nevidno...ked odkvapne olej tak ide do flasky a vzduch taha len z flase a do flase... :wink: je aj speci na to nadobka pre super mota ale stoji 1300sk :(
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

Scarp
motorkár
motorkár

#3 Príspevok od užívateľa Scarp » So Máj 05, 2007 5:47 pm

alcatelko napísal:zozen si cca 2dcl plastovu flasticku urob dieru do vrchnaku a hadicu pichni do nej...a tu flasku daj volakde kde ju nevidno...ked odkvapne olej tak ide do flasky a vzduch taha len z flase a do flase... :wink: je aj speci na to nadobka pre super mota ale stoji 1300sk :(
O olej nejde ide o to ako filtrovat vzduch olje s toho kvapkal len ked to bolo sucastou filtra teraz ked je na vzduchu uz nekvapka ale saje spinavy vzduch

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#4 Príspevok od užívateľa VLADY » So Máj 05, 2007 5:56 pm

spraviť nejaký molitanový filtrík na to trebarz niečo ako je ten jednoduchý do akvárka že len trubka z dierkami po obvode a na tom nastrčený molitanový blok alebo si myslím že nejaký palivový ale väčší jak zo scootra by tak isto postačil. nejaký z auta čo má hrubší prívod a aj väčšiu plochu filtračného papiera v sebe.Ale ten plastový bazmek to je nejaký spätný ventil???ja tam mám tiež dačo podobné len to inak vypadá a mám z toho hadice tuším dve alebo tri...
Naposledy upravil/-a VLADY v So Máj 05, 2007 5:58 pm, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa alcatelko » So Máj 05, 2007 5:57 pm

ono to tam nefuci cize staci ked to len zapichnes cez dierku do tej flasticky...alebo si kup ten mini priamy filter co davaju tuningaci na hlavy motorov na auta...stoji cca 250sk...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

scrat

#6 Príspevok od užívateľa scrat » So Máj 05, 2007 7:02 pm

ja som to nijak neriešil, nechal som ju volne pod plastami a bolo...

lil_b
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
Kontaktovať užívateľa:

#7 Príspevok od užívateľa lil_b » So Máj 05, 2007 7:16 pm

myslim že dnes sa mi gt chvalil že na arn 125 tam na koniec hadičky dal stage6 boost bottle, že je to super hehe :) že ked je ojlu moc, natlači ho tam, a ked sce, tak si z nej cucne.

Scarp
motorkár
motorkár

#8 Príspevok od užívateľa Scarp » So Máj 05, 2007 10:13 pm

Problem bude zrejme niekde inde ako v tej hadici predpokladam ze vo sviecke lebo este stale nieje poriadne nastavena zmes a skuter ide divne

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"