nasledky jazdy bez tp a spz?

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#76 Príspevok od užívateľa dr.snake » Ut Apr 17, 2007 8:20 pm

alcatelko napísal:kam az moze zajst nevinna diskusia...
presne..neviem co do toho tolko vrta....asi je dajaky nespokojny a nekludny... :D
podpis som si este nenastavil

sam87

#77 Príspevok od užívateľa sam87 » Ut Apr 17, 2007 8:29 pm

stale pozeram v nemom uzase. vy aj ozaj verite tomu co pisete? sa pozrite trochu okolo seba a uvidite aky je svet... ja tu nechcem davat ziadne kazne ale tie sladke reci o tom ze ked urobim ja spravodlivu vec tak to urobia aj ostatny tak to je pekny blud.... dnes sa klame vsade a ti co klamu najviac tak maju aj najviac.... ten co si necha skakat po hlave a necha sa ..... jeho chyba... tak ten nema nic....

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm

#78 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Apr 17, 2007 8:33 pm

sam87 napísal:stale pozeram v nemom uzase. vy aj ozaj verite tomu co pisete? sa pozrite trochu okolo seba a uvidite aky je svet... ja tu nechcem davat ziadne kazne ale tie sladke reci o tom ze ked urobim ja spravodlivu vec tak to urobia aj ostatny tak to je pekny blud.... dnes sa klame vsade a ti co klamu najviac tak maju aj najviac.... ten co si necha skakat po hlave a necha sa ..... jeho chyba... tak ten nema nic....
bohužel máš pravdu neznamená to ale pokud budu muset žít někde mezi zloději a vrahy že také musím začíst krást a vraždit

sam87

#79 Príspevok od užívateľa sam87 » Ut Apr 17, 2007 8:39 pm

ano to mas pravdu to nemusis zacat ale je to tu take hnusne tento svet ze ked chces ist dalej a slusne dalej nie len tak prezivat zo dna na den tak ta okolnosti k tomu donutia.... no dobre kaslime na to.. to uz je vsetko z cesty...trosku sme sklzli od temy he he

konti
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
Kontaktovať užívateľa:

nič moc

#80 Príspevok od užívateľa konti » Po Máj 07, 2007 1:11 pm

Kludne ti môžu zabaviť VP... a to myslím nepoteší nikoho? :evil:

FastHaly

Re: nič moc

#81 Príspevok od užívateľa FastHaly » Po Máj 07, 2007 2:55 pm

k_o_nti napísal:Kludne ti môžu zabaviť VP... a to myslím nepoteší nikoho? :evil:
no tak ked mi mzu zobrat VP a este mi aj pokutu daju tak si myslim ze viac sa oplati utekat

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#82 Príspevok od užívateľa theruck » Po Máj 07, 2007 2:59 pm

FastHaly napísal:
k_o_nti napísal:Kludne ti môžu zabaviť VP... a to myslím nepoteší nikoho? :evil:
no tak ked mi mzu zobrat VP a este mi aj pokutu daju tak si myslim ze viac sa oplati utekat
iba ak ta nechytia

FastHaly

#83 Príspevok od užívateľa FastHaly » Po Máj 07, 2007 3:28 pm

theruck napísal:
FastHaly napísal:no tak ked mi mzu zobrat VP a este mi aj pokutu daju tak si myslim ze viac sa oplati utekat
iba ak ta nechytia
no ked ma chytia pokuta okolo 2000Sk a VP mi zoberu na par mesiacov cize asi to iste ako nemat SPZ :)

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#84 Príspevok od užívateľa theruck » Po Máj 07, 2007 3:34 pm

FastHaly napísal:
theruck napísal:iba ak ta nechytia
no ked ma chytia pokuta okolo 2000Sk a VP mi zoberu na par mesiacov cize asi to iste ako nemat SPZ :)
ak ta nahanaju tak robis priestupok za priestupkom a oni to potom velice radi spocitaju dokopy. a kam vlastne chces utekat a pred cim?

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#85 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Máj 07, 2007 3:59 pm

Dakedy to začne tak že najprv sa uteká pred polišmi a napokon to dakedy dopadne tak že pred zubatou o chlp.... :oops:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

FastHaly

#86 Príspevok od užívateľa FastHaly » Po Máj 07, 2007 5:11 pm

theruck napísal:
FastHaly napísal:no ked ma chytia pokuta okolo 2000Sk a VP mi zoberu na par mesiacov cize asi to iste ako nemat SPZ :)
ak ta nahanaju tak robis priestupok za priestupkom a oni to potom velice radi spocitaju dokopy. a kam vlastne chces utekat a pred cim?
tak pred policajtmi ale ja len konstatujem vsak videl som na vlsatne oci ako jedneho chytili vodicak mal dostat asi za tyzden /skusky uz spravil/ spolujazdkina nemala prilbu a utekali a nakoniec mal s toho odber vodicaka ktory mu zobrali az v zimu a nejaka ta pokuta

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#87 Príspevok od užívateľa momoo » Ut Máj 08, 2007 12:39 am

aaach .. konecne sa ma to uz netyka po 1mesacnom vybavovani som majitel spz :lol:

yrex

#88 Príspevok od užívateľa yrex » Ut Máj 08, 2007 12:13 pm

momoo napísal:aaach .. konecne sa ma to uz netyka po 1mesacnom vybavovani som majitel spz :lol:
jj ja som radsej vsadil na new s SPZ a o par stresov menej. Je velmi "pohodlne a kludne" jazdit bez papierov zazil som na vls kozi a nikdy viac. Predal som to a teras si jazdim spokojne s cistym svedomim. TP a SPZ treba ci sa to niekomu paci alebo nia aj na 50ccm skutrte. Ak nemas tieto papiere v poriadku mozes mat zaplatenu poistku ale nieje platna s cudzineckymi dokladmi. A niako inak ako po znamostiach ti dovazeny scoot nepoistia. A ak ano ajtak ti to je prd platne. A zistite to vsetci az vtedy, ak sa naozaj stane nejaka nehoda a vas scoot vyhlasia za nesposobile vozidlo na verejnych komunikaciach a zaciatok problemov je as potom na svete. hold vsetko

momoo
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
Kontaktovať užívateľa:

#89 Príspevok od užívateľa momoo » Ut Máj 08, 2007 12:16 pm

yrex napísal:
momoo napísal:aaach .. konecne sa ma to uz netyka po 1mesacnom vybavovani som majitel spz :lol:
jj ja som radsej vsadil na new s SPZ a o par stresov menej. Je velmi "pohodlne a kludne" jazdit bez papierov zazil som na vls kozi a nikdy viac. Predal som to a teras si jazdim spokojne s cistym svedomim. TP a SPZ treba ci sa to niekomu paci alebo nia aj na 50ccm skutrte. Ak nemas tieto papiere v poriadku mozes mat zaplatenu poistku ale nieje platna s cudzineckymi dokladmi. A niako inak ako po znamostiach ti dovazeny scoot nepoistia. A ak ano ajtak ti to je prd platne. A zistito to vsetci az vtedy, ak sa naozaj stane nejaka nehoda a vas scoot vyhlasia za nesposobile vozidlo na verejnych komunikaciach. hold vsetko
nieco mi hovor :D :lol: Obrázok

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"