presne..neviem co do toho tolko vrta....asi je dajaky nespokojny a nekludny...alcatelko napísal:kam az moze zajst nevinna diskusia...

Moderátor: Moderators
bohužel máš pravdu neznamená to ale pokud budu muset žít někde mezi zloději a vrahy že také musím začíst krást a vražditsam87 napísal:stale pozeram v nemom uzase. vy aj ozaj verite tomu co pisete? sa pozrite trochu okolo seba a uvidite aky je svet... ja tu nechcem davat ziadne kazne ale tie sladke reci o tom ze ked urobim ja spravodlivu vec tak to urobia aj ostatny tak to je pekny blud.... dnes sa klame vsade a ti co klamu najviac tak maju aj najviac.... ten co si necha skakat po hlave a necha sa ..... jeho chyba... tak ten nema nic....
no tak ked mi mzu zobrat VP a este mi aj pokutu daju tak si myslim ze viac sa oplati utekatk_o_nti napísal:Kludne ti môžu zabaviť VP... a to myslím nepoteší nikoho?
iba ak ta nechytiaFastHaly napísal:no tak ked mi mzu zobrat VP a este mi aj pokutu daju tak si myslim ze viac sa oplati utekatk_o_nti napísal:Kludne ti môžu zabaviť VP... a to myslím nepoteší nikoho?
no ked ma chytia pokuta okolo 2000Sk a VP mi zoberu na par mesiacov cize asi to iste ako nemat SPZtheruck napísal:iba ak ta nechytiaFastHaly napísal:no tak ked mi mzu zobrat VP a este mi aj pokutu daju tak si myslim ze viac sa oplati utekat
ak ta nahanaju tak robis priestupok za priestupkom a oni to potom velice radi spocitaju dokopy. a kam vlastne chces utekat a pred cim?FastHaly napísal:no ked ma chytia pokuta okolo 2000Sk a VP mi zoberu na par mesiacov cize asi to iste ako nemat SPZtheruck napísal:iba ak ta nechytia
tak pred policajtmi ale ja len konstatujem vsak videl som na vlsatne oci ako jedneho chytili vodicak mal dostat asi za tyzden /skusky uz spravil/ spolujazdkina nemala prilbu a utekali a nakoniec mal s toho odber vodicaka ktory mu zobrali az v zimu a nejaka ta pokutatheruck napísal:ak ta nahanaju tak robis priestupok za priestupkom a oni to potom velice radi spocitaju dokopy. a kam vlastne chces utekat a pred cim?FastHaly napísal:no ked ma chytia pokuta okolo 2000Sk a VP mi zoberu na par mesiacov cize asi to iste ako nemat SPZ
jj ja som radsej vsadil na new s SPZ a o par stresov menej. Je velmi "pohodlne a kludne" jazdit bez papierov zazil som na vls kozi a nikdy viac. Predal som to a teras si jazdim spokojne s cistym svedomim. TP a SPZ treba ci sa to niekomu paci alebo nia aj na 50ccm skutrte. Ak nemas tieto papiere v poriadku mozes mat zaplatenu poistku ale nieje platna s cudzineckymi dokladmi. A niako inak ako po znamostiach ti dovazeny scoot nepoistia. A ak ano ajtak ti to je prd platne. A zistite to vsetci az vtedy, ak sa naozaj stane nejaka nehoda a vas scoot vyhlasia za nesposobile vozidlo na verejnych komunikaciach a zaciatok problemov je as potom na svete. hold vsetkomomoo napísal:aaach .. konecne sa ma to uz netyka po 1mesacnom vybavovani som majitel spz
nieco mi hovoryrex napísal:jj ja som radsej vsadil na new s SPZ a o par stresov menej. Je velmi "pohodlne a kludne" jazdit bez papierov zazil som na vls kozi a nikdy viac. Predal som to a teras si jazdim spokojne s cistym svedomim. TP a SPZ treba ci sa to niekomu paci alebo nia aj na 50ccm skutrte. Ak nemas tieto papiere v poriadku mozes mat zaplatenu poistku ale nieje platna s cudzineckymi dokladmi. A niako inak ako po znamostiach ti dovazeny scoot nepoistia. A ak ano ajtak ti to je prd platne. A zistito to vsetci az vtedy, ak sa naozaj stane nejaka nehoda a vas scoot vyhlasia za nesposobile vozidlo na verejnych komunikaciach. hold vsetkomomoo napísal:aaach .. konecne sa ma to uz netyka po 1mesacnom vybavovani som majitel spz