Stala jsem se majitelem YUKI scooter 50, má to maximálku 45, dá se s tím něco udělat? Někde jsem slyšela, že se dá "odblokovat variátor", že jsou tam "restriktory"...., ale já tam mám asi převod řetězem v olejové lázni.
Dík za každou radu

Moderátor: Moderators
tak s tym s tebou vobec nesuhlasim ze ta retaz ma vacsiu trvacnost lebo taketo skutre skoncili v servise a hlavne koli tej retazi. Retaz nieje pruzna a rychlo pude. Po 2000km s nimi boli problemi.VLADY napísal:No víš ale bežne ak si človek dačo ide kúpiť tak sa poinformuje aby bol v obraze o tom ktorom výrobku...a v dnešnej dobe internetu už nemôže byť problém zistiť si info skoro o všetkom.... skrátka znova platí :za málo peněz málo muziky... a okrem toho henten systém je maximálne trvácny a bezúdržbový! to musí vydržať do blba taká reťaz v oleji.
[/quote]midži napísal:To Yrex! : A nato si odkial prisiel ze to nic nevydrzi???? Maximalne co moze byt, tak ze sa natiahne retaz alebo casom na zuboch kolesa vydno ze maju nieco za sebou!!! Stym sa vela neda nic vymysliet myslim tuning! ak je to origo a len menis olej ako mas to vydrzi do osalenia!! Este sa mi nestalo zeby som mal na servis scoot co mal problem z prevodom namocenym v oleji. Jasne ze tam scooty takeho typu boli ale ani jeden stym nemal problem a to dokonca jednemu som tam nasiel skoro cistu vodu sem tam trocha oleja a fakcalo to! Ale zasa na druhej strane urobili to strasne hlupo a to nie len koli tuningu!