Bude to moj prvy vodicsky kurz ma prepada pocit ze nespravim jazdy.

Moderátor: Moderators
Takisto ako na auto najskor robis tsty ak spravis ides dalej ak nie domov , potom konstrukcia to bolo fakt na smiech tam sa ta nema velmi co spytat to je primitivizmus 1 triedy a potom jazda neviem ci je to vsade rovnako ale ja som jazdil okolo kuzeliek ot iste ako na malu moto prejdes kuzelky otocis sa potom po rovnej paske zabrzdis a vyradis rychlost to je vsetko ja som siel 3 krat otocil ma ze daj si este jedno kim dofajcimACL napísal:Tak ja dufam ze to nejako zvladnem...ale myslim ze mi to daju aspon na ten druhy pokus keby mi nahodou nevyslo...a neviete ako prebiehaju tie skusky?
Scarp napísal: Takisto ako na auto najskor robis tsty ak spravis ides dalej ak nie domov , potom konstrukcia to bolo fakt na smiech tam sa ta nema velmi co spytat to je primitivizmus 1 triedy a potom jazda neviem ci je to vsade rovnako ale ja som jazdil okolo kuzeliek ot iste ako na malu moto prejdes kuzelky otocis sa potom po rovnej paske zabrzdis a vyradis rychlost to je vsetko ja som siel 3 krat otocil ma ze daj si este jedno kim dofajciminak bol cely cas chrbom a asi 30 m odo mna ani ma nevydel proste mal na pake
trochu tě opravím nevím teda jestli ti pozastaví ten řidičák na auto ale to je jedno ale řidičák nikdy nemáš navěky máš ho jen propujčenej a kdykoliv ti ho mohou odebrat samozřejmě pokud je duvodTHeBaNDiT napísal:ja som pocul, ze kto nespravi test, tomu pozastavia aj vodicak na auto (ak ma)... to sa mi nelubi. Teda nie ze by to clovek nezvladol, ale predsalen je tam stres navyse, ze cloveku siahnu aj na to, co uz ma, ak to poserie.
ano, ja viem, ale chcel som tym povedat, ze nielenze Ti pri pokazeni testu nedaju vodicak na moto, ale pozastavia aj ten na auto... ano, ono je to spravne, ze nemas pravo na vodicak, ked nie si schopny spravit ten test, ale budme uprimni: kolki z nas by teraz v tomto okamziku spravili ten test? Tym chcem povedat, ze 98% vodicov (podla mna) ten test len tak z fleku nespravi a na vodicak teda nema pravo, ak sme dosledni...aumirek napísal:trochu tě opravím nevím teda jestli ti pozastaví ten řidičák na auto ale to je jedno ale řidičák nikdy nemáš navěky máš ho jen propujčenej a kdykoliv ti ho mohou odebrat samozřejmě pokud je duvodTHeBaNDiT napísal:ja som pocul, ze kto nespravi test, tomu pozastavia aj vodicak na auto (ak ma)... to sa mi nelubi. Teda nie ze by to clovek nezvladol, ale predsalen je tam stres navyse, ze cloveku siahnu aj na to, co uz ma, ak to poserie.
A kde bereš tu jistotu že oni sami se nechcou něco přiučit a dozvědět a proto se tě na něco zeptajjanykaj napísal:Len tak čisto teoreticky: Ked ta zastavia poliši tak ti skontrolujú či máš vodičak, občianky, papiere od auta a povinnú výbavu. Otázky ti nebudú dávať žiadne lebo oni sami na ne nevedia odpovedat(česť vínimkám)