Športový filter
Moderátor: Moderators
mozno to bude OT a ako na novacka sa mi to nepatri, ale neda mi nepridat svoj nazor:
1. tomii - tak ak Ti ide o esteticke hladisko, tak snadto je Tvoj nazor, ci sa to tam bude hodit alebo nie.. alebo?
2. odo + dragracer - ako sorry, ale gramatiku nas snad ucili vsetkych. mozno by sa to dalo aplikovat na viacej pouzivatelov, ale na tomto fore je celkovo dost nizka gramaticka uroven. nehovorim, ze robim preklepy, ale niektore su tu take, ze to az boli. a chalani, skuste zapojit ciarky a ostatne interpunkcne znamienka, ovela lahsie sa to potom cita. skuste brat ohlad na ludi, ktori to necitaju iba na kompe, ale aj na mobiloch a pod.
3. dr.snake - prepac, nemozem s Tebou suhlasit, ze "kazdy chodi jhak chce", co zijeme v anarchii? a ludi, ktori jazdia (nenarazam teraz iba na Teba) bez znaciek, by mali postihovat tvrdo, rovnako tych, ktori nemaju na svoju motorku TP. ako prepacte, ale to aj s autom ci cimkolvek inym chodite bez SPZ, TP a PZP? je to mozno neporovnavatelne, ale princip zostava zachovany. potom ze mame bordel na cestach..
uplne OT: podla poslednych statistik jazdi na cestach cca 60tis ludi bez vodicaku. na takych tvrdo a bez vynimky..
1. tomii - tak ak Ti ide o esteticke hladisko, tak snadto je Tvoj nazor, ci sa to tam bude hodit alebo nie.. alebo?
2. odo + dragracer - ako sorry, ale gramatiku nas snad ucili vsetkych. mozno by sa to dalo aplikovat na viacej pouzivatelov, ale na tomto fore je celkovo dost nizka gramaticka uroven. nehovorim, ze robim preklepy, ale niektore su tu take, ze to az boli. a chalani, skuste zapojit ciarky a ostatne interpunkcne znamienka, ovela lahsie sa to potom cita. skuste brat ohlad na ludi, ktori to necitaju iba na kompe, ale aj na mobiloch a pod.
3. dr.snake - prepac, nemozem s Tebou suhlasit, ze "kazdy chodi jhak chce", co zijeme v anarchii? a ludi, ktori jazdia (nenarazam teraz iba na Teba) bez znaciek, by mali postihovat tvrdo, rovnako tych, ktori nemaju na svoju motorku TP. ako prepacte, ale to aj s autom ci cimkolvek inym chodite bez SPZ, TP a PZP? je to mozno neporovnavatelne, ale princip zostava zachovany. potom ze mame bordel na cestach..
uplne OT: podla poslednych statistik jazdi na cestach cca 60tis ludi bez vodicaku. na takych tvrdo a bez vynimky..
- struter
- skútrista
- Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
že či sa oplati dávať filter z estetického hľadiska???to čo je za otázka??tomii napísal:tak oplati sa na seriovku davat sport.filter? nemyslim kvoli zvyseniu vykonu,skor z estetickeho hladiska....ako ked tam supnem sport.filter,nebude mi to robit pi****ni ??? dik

podpis som si este nenastavil
tomii napísal:tak oplati sa na seriovku davat sport.filter? nemyslim kvoli zvyseniu vykonu,skor z estetickeho hladiska....ako ked tam supnem sport.filter,nebude mi to robit pi****ni ??? dik
Ale to tvoje esteticke hladisko ma maximalne pobavilo vsak skus dat bez vacsej trisky kolko km to bude kim zadries

- qyxza
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 20, 2006 8:03 pm
- Kontaktovať užívateľa:
väčšiu trysku do karburátora treba dať...väčší karbec na seriovom valci ti je na dve veci...na ho.no a na ničodo napísal:kamarat si daval sportovy filter a v jednom servise mu povedali ze si musi kupit vacsi karburator...neviem ako to je na inych scootroch....dragracer napísal:a treba mat na sportovi filter nejake ine upravy na scoot ci to sa na seriovku nehodi?

-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: So Apr 14, 2007 8:27 am
- Skúter: Yamaha BWs
- Kontaktovať užívateľa:
toto je pravda preto to ma taky vysledok aky to ma...qyxza napísal:väčšiu trysku do karburátora treba dať...väčší karbec na seriovom valci ti je na dve veci...na ho.no a na ničodo napísal: kamarat si daval sportovy filter a v jednom servise mu povedali ze si musi kupit vacsi karburator...neviem ako to je na inych scootroch....
no ked sa tu us tak bavite otom aky karbec nefies mi poradit aky valec mozes zivit s 16mm karburatorom? Taky 70ccm mam na mysli. Najlepsie uviest nejaky konkretny priklad na minarelli horiz.qyxza napísal:väčšiu trysku do karburátora treba dať...väčší karbec na seriovom valci ti je na dve veci...na ho.no a na ničodo napísal: kamarat si daval sportovy filter a v jednom servise mu povedali ze si musi kupit vacsi karburator...neviem ako to je na inych scootroch....
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
hej otazka je ze ta o kusok lepsia akceleracia je vykupena min o 1/3 vyssou spotrebou...100ka tryska na seriovom scoote je trosku dost 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- amusafuna
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Ne Jún 10, 2007 9:00 pm
mal by, ale spotreba nehraje rolu ak upravujem tak ratam samozrejme aj s narastom spotreby tak to chodi ale skusal tam 90-tku trysku a bolo o k.... tak pychol 100 a bezi jak hodinky
Naposledy upravil/-a amusafuna v Št Jún 14, 2007 10:55 am, upravené celkom 1 krát.