zabezpecenie skutra
Moderátor: Moderators
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
presne preto som si kúpil TAJFUNoptik napísal:Zdravim Vas vsetkych, je treba si uvedomit ze ked sa Vam rozhodnu scootra ukradnut tak Vam ho aj ukradnu. Nepomoze ani satelitny vyhladavac ci kiii das co si tam date. Ja osobne pouzivam zamok na volante, zamok na kotucovku a alarm ktory je na scoote standardne (v pivnici pouzivam riadnu retaz). Ten zamok na kotucovke je len na odstrasenie, ale nemyslim ze ma velku ucinnost, ved scootra chytia dvaja chlapi a v klude ho nalozia do dodavky a je po ftaaakoch....
ale najvacsia ochrana je asi mat cinana.... tie sa tazsie predavaju...

podpis som si este nenastavil
Ja mam na svojej vespicke hrubu retaz teda ono to ani nieje retaz su to take valceky stalo to vyse 1000 SK tak neviem uvidime.....samozrejme zamykam aj volant. Nedavno ked bola v BA vystava motocyklov nejaky cech tam predaval zamok na kotuc aj so vstavanym alarmom bolo to dost hlucne a stalo to len nejakych 500 Sk. Neviem to sakra najst na nete ale to by som mozno tiez zaradil predsa cez noc v panelu v pivnici sa deju rozne cuda a ked to zacne revat otvorim dvere a vybehne moj pitbull a skodcov poriesi hahaha
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
tak by ma zaujimalo, ci by si nenasiel aspon nejaky link na tan zamok, lebo ta XENA stoji minimalne 2000skbulldogshop.sk napísal:Ja mam na svojej vespicke hrubu retaz teda ono to ani nieje retaz su to take valceky stalo to vyse 1000 SK tak neviem uvidime.....samozrejme zamykam aj volant. Nedavno ked bola v BA vystava motocyklov nejaky cech tam predaval zamok na kotuc aj so vstavanym alarmom bolo to dost hlucne a stalo to len nejakych 500 Sk. Neviem to sakra najst na nete ale to by som mozno tiez zaradil predsa cez noc v panelu v pivnici sa deju rozne cuda a ked to zacne revat otvorim dvere a vybehne moj pitbull a skodcov poriesi hahaha
- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
to by som ti bol moc vdacny, lebo ja som povodne xcel tu XENU kupit, ale nakoniec ma ludia od skutrov a motoriek od toho odhovorili, ze je to prislis drahe ... tak ale 500 by som za to dal hnedbulldogshop.sk napísal:tie drahe poznam, ale hladal som skor tie lacnejsie....sakra mal som niekde aj na toho cloveka z vystavy kontakt len neviem kde mi frajerka vsetky tie letaky a katalogy dala...tvari sa ze o nicom nevie takze mam trosku problem
ale skusim to najst
..ach tie nase frajerky

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Tie článkové lankové zámky niesu moc dobré lebo v strede tých článkoch je dosť tenké to lanko a dá sa pomerne lahko cvaknúť. (Ja som mal taký zámok ako prvý a vymenil som po tom čo som si prečítal nejaký test za hrubé lano cena bola ešte nižšia cca 400,-).... Lepšia je kalená reťaz alebo hrubé lano.Ale zas karboške neodolá nič

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
no ale kto by niekde na verejnosti na ulici rozrezaval hruby zamok karboskou? vsak to je vidno a pocutVLADY napísal:Tie článkové lankové zámky niesu moc dobré lebo v strede tých článkoch je dosť tenké to lanko a dá sa pomerne lahko cvaknúť. (Ja som mal taký zámok ako prvý a vymenil som po tom čo som si prečítal nejaký test za hrubé lano cena bola ešte nižšia cca 400,-).... Lepšia je kalená reťaz alebo hrubé lano.Ale zas karboške neodolá nič![]()

kamos byva v centre BA a svoju babetu storocnu si retazou priviazal o lampu a za pol hodku ju tam nemal a to bolo cez den na frekventovanej ulici pri safku. takze dnes uz ukradnu zlodeji vsetko co si zaumienia. Treba im to len co najviac skomplikovat a kedze mam tu Vespu a mnoho ludi co nevedia co vespa znamena frflu na to ake to je skarede tak hadam to nezaujme ani zlodejov.....
- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
to by si sa divil, su zlodeji, co beru aj co vidia a ked ukradli babetu, tak preco nie vespu?bulldogshop.sk napísal:kamos byva v centre BA a svoju babetu storocnu si retazou priviazal o lampu a za pol hodku ju tam nemal a to bolo cez den na frekventovanej ulici pri safku. takze dnes uz ukradnu zlodeji vsetko co si zaumienia. Treba im to len co najviac skomplikovat a kedze mam tu Vespu a mnoho ludi co nevedia co vespa znamena frflu na to ake to je skarede tak hadam to nezaujme ani zlodejov.....
a okrem ineho, privazovat babetu nejakou retiazkou na psa je riadna kravina, to cvaknes vacsimi kombinackami
ja som myslel zamok so silnym ocelovym prutom, co ide iba flexou prepilit alebo tymi obrovskymi cvakackami
Naposledy upravil/-a matio v Št Máj 17, 2007 2:43 pm, upravené celkom 1 krát.
- VLADY
- spammer
Ak reťaz tak jedine špeciálnu kalenú alebo poriadne lano....ja som si prvý raz kupoval reťaz v železiarstve najhrubšiu akú mali a keď som videl ako ju predavač cvakol pákovkami tak som ju nešiel zaplatiť k pokladni ale potichu som sa vytratil z obchodu... 

- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
takze teraz si to ako vyriesil ? co si dal miesto tej retazi??VLADY napísal:Ak reťaz tak jedine špeciálnu kalenú alebo poriadne lano....ja som si prvý raz kupoval reťaz v železiarstve najhrubšiu akú mali a keď som videl ako ju predavač cvakol pákovkami tak som ju nešiel zaplatiť k pokladni ale potichu som sa vytratil z obchodu...
- VLADY
- spammer
No víš reťaz som kúpil takú tú kalenú aj zo zámkom ..ide o to že dakde som potom síce videl video že ich borec pákovkami sekal do radu rôzne značky kalených reťazí popredných výrobcov a neodolala ani jedna ale tie pákovky mali cez meter dlhé rúčky a borec dobre cez 100kilo a aj to tak že ich oprel jednou rúčkou o zem a na druhú sa celou váhou tela zvalil a nielen raz ale 4-5 krát minimálne až som myslel že musia tie pákovky povoliť samotné..ale čo už nič nieje neprekonatelné toto je extrém...dneska nieje problém akukarboškaa a máš to bez námahy akurát je to trocha hlučnejšie ako ti kliešte.
Podla mňa najodolnešie je asi aj tak dobre hrubé lanko pretože máloktoré pákovky ktoré sa už používajú majú zavreté čeluste bez medzery a tam sa to lanko neprecvakne a je s tým robota ale zas kus kolajnice a majzlík a kladivo tiež nezaberú moc miesta... jedine hladný pittbul pod sedadlo
Ale videl som aj scootra čo bol od psa obžratý 

- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
Na motoride.sk robili test prekonania zamkov, s tym ze skusali pakovky, liat tekuty dusik, ohrievat ledlampou atd. Ocelove lanko chranene valcekami povolilo pakami, hrube splietane lano by povolilo asi tiez, ked su kvalitne noznice, ale trva to aspon dlhsie. Co sa osvedcilo najviac su take tie brutal retaziska, ale kostuju cca 4000-5000 a vazia tiez nejake to kilo. Na parkovanie doma asi dobra volba.
- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
No len tak na dokreslenie. Dnes idem po Racianskej/jedna z najfrekventovanejsich ulic v BA-pre mimo blavakov/ a vidim, ako chalan dava dole stireace na aute. Pekne, pomaly, opatrne. Hovorim priatelke, ze ako zistim, ci to je jeho auto, alebo ich kradne? Ked mu poviem co robis, povie mi ze co ma do toho. Zakrocit jedine moze majitel, a ten je v predeli...bulldogshop.sk napísal:kamos byva v centre BA a svoju babetu storocnu si retazou priviazal o lampu a za pol hodku ju tam nemal a to bolo cez den na frekventovanej ulici pri safku. takze dnes uz ukradnu zlodeji vsetko co si zaumienia. Treba im to len co najviac skomplikovat a kedze mam tu Vespu a mnoho ludi co nevedia co vespa znamena frflu na to ake to je skarede tak hadam to nezaujme ani zlodejov.....
A to iste zo scootom, budem metrovimi klistami cvakat retaz, niekto sa zastavy ze kradnem, ja mu poviem, ze to je moj, len som kluce stratil od zamku...
Asi budem nosit moje bojove plemeno psa so sebou a vzdy ho necham strazit scoota;)
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
pozri si vrcholny model pakovych kliesti fortum...maju speci cast na lana a sa mi zda ze 16mm prut ocele prestrihnu...s nimi radost kradnut...VLADY napísal:No víš reťaz som kúpil takú tú kalenú aj zo zámkom ..ide o to že dakde som potom síce videl video že ich borec pákovkami sekal do radu rôzne značky kalených reťazí popredných výrobcov a neodolala ani jedna ale tie pákovky mali cez meter dlhé rúčky a borec dobre cez 100kilo a aj to tak že ich oprel jednou rúčkou o zem a na druhú sa celou váhou tela zvalil a nielen raz ale 4-5 krát minimálne až som myslel že musia tie pákovky povoliť samotné..ale čo už nič nieje neprekonatelné toto je extrém...dneska nieje problém akukarboškaa a máš to bez námahy akurát je to trocha hlučnejšie ako ti kliešte.Podla mňa najodolnešie je asi aj tak dobre hrubé lanko pretože máloktoré pákovky ktoré sa už používajú majú zavreté čeluste bez medzery a tam sa to lanko neprecvakne a je s tým robota ale zas kus kolajnice a majzlík a kladivo tiež nezaberú moc miesta... jedine hladný pittbul pod sedadlo
![]()
![]()
Ale videl som aj scootra čo bol od psa obžratý
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
na toho typka by som zavolal policiu.. takychto hajzlikov nemam rad, kurnik preco je v tomto slovensko taketokukolarik napísal:No len tak na dokreslenie. Dnes idem po Racianskej/jedna z najfrekventovanejsich ulic v BA-pre mimo blavakov/ a vidim, ako chalan dava dole stireace na aute. Pekne, pomaly, opatrne. Hovorim priatelke, ze ako zistim, ci to je jeho auto, alebo ich kradne? Ked mu poviem co robis, povie mi ze co ma do toho. Zakrocit jedine moze majitel, a ten je v predeli...bulldogshop.sk napísal:kamos byva v centre BA a svoju babetu storocnu si retazou priviazal o lampu a za pol hodku ju tam nemal a to bolo cez den na frekventovanej ulici pri safku. takze dnes uz ukradnu zlodeji vsetko co si zaumienia. Treba im to len co najviac skomplikovat a kedze mam tu Vespu a mnoho ludi co nevedia co vespa znamena frflu na to ake to je skarede tak hadam to nezaujme ani zlodejov.....
A to iste zo scootom, budem metrovimi klistami cvakat retaz, niekto sa zastavy ze kradnem, ja mu poviem, ze to je moj, len som kluce stratil od zamku...
Asi budem nosit moje bojove plemeno psa so sebou a vzdy ho necham strazit scoota;)