hlavny vs bocny stojan
Moderátor: Moderators
momooo, ja som to nestihol, teraz som az dosiel ku kompu.. prosiiim ta, kasli na tie reci. mne je jedno, ci to budes robit v papuciach, bosy alebo v kopackach, mne ide o princip, pretoze sa mi zda, ze ja tam na tom hlavnom stojane ten stupacik nemam. a vazne by som si rad pozrel, ako lahko to davas hore.. ak by to slo, uploadni to znova a ked to nechces davat verejne, posli mi to do SS.momoo napísal:asi tak
vopred dikes
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
zajtra tito poslem do ssorgi napísal:momooo, ja som to nestihol, teraz som az dosiel ku kompu.. prosiiim ta, kasli na tie reci. mne je jedno, ci to budes robit v papuciach, bosy alebo v kopackach, mne ide o princip, pretoze sa mi zda, ze ja tam na tom hlavnom stojane ten stupacik nemam. a vazne by som si rad pozrel, ako lahko to davas hore.. ak by to slo, uploadni to znova a ked to nechces davat verejne, posli mi to do SS.momoo napísal:asi tak
vopred dikes
podpis som si este nenastavil
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
stojan by mal trčať na oboch stranách rovnako...lebo síce tá lavá páka na ktorú sa šlape ak sa dáva scooter na stojan je urobená že trčí do hora ateda nieje nižšie ako tie dve čo sú potom na zemi... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
Už som to písal to čo trčí na prišlapnutie nohou trčí pri jazde do hora a teda nijak neobmedzuje klopenieVLADY napísal:stojan by mal trčať na oboch stranách rovnako...lebo síce tá lavá páka na ktorú sa šlape ak sa dáva scooter na stojan je urobená že trčí do hora ateda nieje nižšie ako tie dve čo sú potom na zemi...

- owwidius
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
Ked som isiel prvy raz z predajne, tak som ho vpohode vytiahol za rajdy na hlavny. Druhy krat ne a ne to zopakovat, som sa trochu potrapil a asi az na treti pokus (tiez vytiahnute za rajdy). A potom som dosiel na to, ze staci len fakt dobre zatlacit nohou (ani nie celou vahou) na spravne miesto a rukami len drzat balans, a ide to same. Sikmooki inzinieri to dobre vyratali.
Najprv som si myslel ze bocak je zbytocny, ale ked idem len otvorit alebo zavret branu, alebo mi padnu rukavice na zem, tak je to vopruz stale davat na hlavny, vtedy by sa bocak hodil.
Najprv som si myslel ze bocak je zbytocny, ale ked idem len otvorit alebo zavret branu, alebo mi padnu rukavice na zem, tak je to vopruz stale davat na hlavny, vtedy by sa bocak hodil.
lil_B napísal:vyhoda je že ked ideš na kofolu alebo nekam na kratko a vidiš na neho, tak ho iba opreš a nemusiš sa nadrapovať a davať to hl.stojan.bulldogshop.sk napísal:ja mam na Vespe len hlavny ale pozeral som na tie bocne co predavaju a rozmyslal som ho tam supnut. Ale neviem aku to ma vyhodu, ako citam skor ziadnu
a na bočaku to vyzerá coooooooolovo...
jak nemecky styling.... tam im tie scootre pomaly ležia....

seriovo bol jak keby som to mal na hlavnom, ale kvoli hude som uz viac nemohol naklopit lebo stacilo drgnut a siel prepadnut cezn
- VLADY
- spammer
áno len je naprd že vždy to potom vypne motor a musím ho znova štartovaťowwidius napísal:

- momoo
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
kde to bolo fotene ... bo sa mi zda ze tam vidim slovenskeho rekordera na stvrt milegeetee napísal:lil_B napísal: vyhoda je že ked ideš na kofolu alebo nekam na kratko a vidiš na neho, tak ho iba opreš a nemusiš sa nadrapovať a davať to hl.stojan.
a na bočaku to vyzerá coooooooolovo...
jak nemecky styling.... tam im tie scootre pomaly ležia....
seriovo bol jak keby som to mal na hlavnom, ale kvoli hude som uz viac nemohol naklopit lebo stacilo drgnut a siel prepadnut cezn
perfektne, tak som si dnes konecne vsimol aj ten vycnelok na tom stojane, na ktory sa staci postavit celou vahou.. nakoniec je to vazne easymomoo napísal:presne tak treba sa nato postavit celou vahou konkretne na tuto cast stojanamatio napísal: ved je to easy, podla mna kazdy hlavny stojan na kazdom skutri je spraveny rovnako ... ja taktiez postavim skuter len nohou a rukou ho len pridrzujem, aby sa neprevratil .. proste dam stojan k zemi a postavym sa celou vahou na tu zadnu cast a on sa len preklopi cez predne nozicky stojana a vulaaaa a skuter stoji .. skusaj, mne to tiez hned neslo a tiez som ho ako debil vytahoval rukami
mam aj to video ale je to take ze v papuciach![]()
![]()
![]()
mozno ti to pomoze http://www.youtube.com/watch?v=wmYwSuJ8ECw

momovy tam chiba gumenny dorazorgi napísal:perfektne, tak som si dnes konecne vsimol aj ten vycnelok na tom stojane, na ktory sa staci postavit celou vahou.. nakoniec je to vazne easymomoo napísal: presne tak treba sa nato postavit celou vahou konkretne na tuto cast stojana
mam aj to video ale je to take ze v papuciach![]()
![]()
![]()
mozno ti to pomoze http://www.youtube.com/watch?v=wmYwSuJ8ECwdiiiky paani

- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
jasne ze udrzi, aj s tebou ho udrzi. ale ide o to, ze ti ho moze nejaky hajzlik zhodit z toho stojana ... len tak, alebo pre to, ze ti ho zavidi, alebo ti chce spravit zle .... chapes? alebo male decko uvidi na ulici tvoj skuter, ked ho budes mat odparkovany a prve co ho napadne, tak vylezie na sedadlo, trosku zakyve a uz leti decko na zem aj so skutrom a ako to moze dopadnut, uz necham na vas...DracikVTH napísal:Ja pouzivam bocny,hlavny som odmontoval lebo som ho na cinanovy kazdu klopenu zakrutu drel o cestu. Ked bocak udrzi velke moto alebo choopre tak preco by neudrzal scoot?!
- momoo
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
no joo a preto mi to rezonuje o karter aa o kryt varia .. preto chcem bocakgeetee napísal:momovy tam chiba gumenny dorazorgi napísal: perfektne, tak som si dnes konecne vsimol aj ten vycnelok na tom stojane, na ktory sa staci postavit celou vahou.. nakoniec je to vazne easydiiiky paani