az na to ze Beng je v konkurze uz pol roka a simensu sa mu ho nepodarilo zachranitkukolarik napísal:najlepsie klame Misove Yamasaki, hore dole 30km/h mu nerobi problem...Tomino115 napísal:Moj je mozno v klamani lepsi ako tvoj.
btw dnes sme prisli na to, ze viacero firiem pre spokojnost zakaznika spaja svoje sili tak sa spojili YAMaha a kawASAKI a vytvorili produkt YAMASAKI. No spicka. Podobne aj SonyEricsson ci BenqSiemens AEG-Electrolux... no klamu nas vsetci, nie len tachace!
A viete ako to najlepsie namerat official rychlost? Ides po rakuskych dedinach a tam maju take merace pri ceste. Tak kludne tomu ... 100km/h, sustred sa aby to bolo presne 100!!! Potom ti presna namerana rychlost pride domov sekom aj s pohladnicou s vyletu!!!
Vyjazd 19.5.2007 SOBOTA TT YUKI DAY
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

Naposledy upravil/-a VLADY v Po Máj 21, 2007 6:42 pm, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- kukolarik
- moderátor
- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
ja som kupil tiez mycky, ale BOSH...Keewayarn125 napísal:Boze moj to kde som vy tu preberate mobily a domace spotebice, no ked uz to preberate ja sa pochvalim tez my sme kupili micku Whirpool a co![]()
Kedy budu vsetky fotky na webe ??

ale tie foto fakt, bacil aj ja sme sa posnazili, este ostava HOPI a VLADY...
tak do toho páni!!!
podpis som si este nenastavil
- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
no moment... vsetci stojime na bezninke kvoli jednemu, no dost na tom ze stojime, Vladho sme trhli tak 5 km, zaostal, stratil nas z dohladu, zrazu len kukame, cerveny GD blesk slape 120 po ceste klopi odusu a nevsimne si na benzinke... tak ideme ideme a on sa uz vyhrieva prdel na bradle...VLADY napísal:všetkým nám tie scootre dobre idú a mne najlepšie!!!!!Som ich musel 10 minút hore na Bradle všetkých čakať
Keeway, jo davam za pravdu!!!
- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
nooo bavili sme sa o vsetkom moznom...
Ja by som aj Cerveny Kamen siel pozret, alebo siel dakde sem ku Sencu opekat...
Tomino, ku juznym susedom myslis nieco konkretne? Ine moc ako gabcikovo nie je...
Chalani, myslite na jednu vec - mame psa a nedopustim aby trpel. Musi ist teda minimum 2x denne von. Pokial ide o 10 tej, ze o 11tej dakde padame, okolo 7mej musi znova. takze ak vecerna opekazka, som za, ale musim si na hodinku odskocit domov, vybehut so psom a nasledne sa pripojim... takze opekazka 100+ km od BA pe mna pada, zial...
Ale ak by sme to dakte pri senci zorganizovali, alebo dakde pri Cunove v Bacilovom teritoriu OKI.
Ale zas myslime aj na Georga a Lukasa, takze taky pezinok a okolie by snad sadlo...
No vymyslite daco, ja som za kazdu srandu...
Tomino, ku juznym susedom myslis nieco konkretne? Ine moc ako gabcikovo nie je...
Chalani, myslite na jednu vec - mame psa a nedopustim aby trpel. Musi ist teda minimum 2x denne von. Pokial ide o 10 tej, ze o 11tej dakde padame, okolo 7mej musi znova. takze ak vecerna opekazka, som za, ale musim si na hodinku odskocit domov, vybehut so psom a nasledne sa pripojim... takze opekazka 100+ km od BA pe mna pada, zial...
Ale ak by sme to dakte pri senci zorganizovali, alebo dakde pri Cunove v Bacilovom teritoriu OKI.
Ale zas myslime aj na Georga a Lukasa, takze taky pezinok a okolie by snad sadlo...
- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
heh to kvoli psovi prisposobujes svoj zivot? si porovnaj co ti dava pes a co ti dava skuter a hned zajtra je bobino v utulkukukolarik napísal:nooo bavili sme sa o vsetkom moznom...

- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
TheRuck vidno ze psa nemas a ked ho budes mat, tak mi je ho vopred luto...
Je to tvor, ktory vyzaduje ludsku starostlivost a priatelstvo. Ak si si nevsimol, to mi ludia sme ho vytlacili z prirody. Nebit nas a nasich panelakov, tak zije krasne a ma sa super. No a ked sme ho uz takto poriesili, kedze je v potr. retazci nizsie, tak aspon sa dostojne o neho postaram a podelim s nim o moje pohodlie.
Pes je zivy tvor, skuter kopa zeleza, kablov a plastov!
Je to tvor, ktory vyzaduje ludsku starostlivost a priatelstvo. Ak si si nevsimol, to mi ludia sme ho vytlacili z prirody. Nebit nas a nasich panelakov, tak zije krasne a ma sa super. No a ked sme ho uz takto poriesili, kedze je v potr. retazci nizsie, tak aspon sa dostojne o neho postaram a podelim s nim o moje pohodlie.
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
tak ja lutujem toho tvojho psa lebo asi zije v panelaku a musi cakat na to ci sa tebe chce/ci mozes ist ho vyvencitkukolarik napísal:TheRuck vidno ze psa nemas a ked ho budes mat, tak mi je ho vopred luto...
pes ma behat po dvore
kolko casu venujes psovi a kolko skutru?
tvaris sa ze to robis pre to zviera pritom je to cele o tom jak to tebe vyhovuje a kedy ty mas nanho naladu a on hlupak sa tesi aj s toho mala co mu davas
- kukolarik
- moderátor
- Kontaktovať užívateľa:
vis, z jednej strany mas urcite pravdu, co narobis, na rodinny dome nemam, do prace chodit musim...
Ale zas sa pozri na to z tejto strany: keby som sa o neho nestaral, bol by v utulku zavrety na 1x2m cele a to je ako basa... takto ma aspon pravidelen zradlo a vsetku starostlivost ako to len bude mozne
Ale zas sa pozri na to z tejto strany: keby som sa o neho nestaral, bol by v utulku zavrety na 1x2m cele a to je ako basa... takto ma aspon pravidelen zradlo a vsetku starostlivost ako to len bude mozne
- theruck
- Site Admin
- Kontaktovať užívateľa:
v utulku by si mohol aspon cez den zastekat s ostatnymi kamosmi takto caka kym/ci prides z pracekukolarik napísal:vis, z jednej strany mas urcite pravdu, co narobis, na rodinny dome nemam, do prace chodit musim...