:gt1:k_o_nti napísal:Nooo.. chlapci neuveríííte, ale závada je asi odstránená... je tam málo benzínu![]()
![]()
![]()
Ale na to som došiel až keď som rozobral ten plavák, čož nevylučuje možnosť, že bol zaseknutý.... možnosť že som kkt som vylúčil sám
Ale aj tak ďakujem všetkým za rady, fotky a ochotu... Keby to tu dakto hľadal do budúcna, tak má hádam aký-taký základ
Palivomer
Moderátor: Moderators
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
Re: yess
podpis som si este nenastavil
- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
nio
Taaak teraz ďalšia otázka do éteru... po natankovaní a naliatí cca 7 litrov benzínu do nádrže palivomer ukazoval polovičný stav... Jak som vytiahol lievik, tak nádrž je úplne full... tak teraz buďte múdri
V čom by som mal hľadať chybu teraz?

- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Re: nio
podla mna sa aj tak zasekava, alebo to cidlo bude uz svacnutek_o_nti napísal:Taaak teraz ďalšia otázka do éteru... po natankovaní a naliatí cca 7 litrov benzínu do nádrže palivomer ukazoval polovičný stav... Jak som vytiahol lievik, tak nádrž je úplne full... tak teraz buďte múdri![]()
edit: namontoval si to tam spravne spat? aby ti ten plavak sa nezasekol o stenu alebo tak, predsa je to len na pake, ktora sa musi mat kde pohybovat
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
nebola pristrojovka rozoberana a posunuta rucicka?alebo ohnuty plavak atd...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
hh
Nooo....
Alcatelko - Prístrojovka nebola rozoberaná... teda mnou určite nie... ja som vyberal len ten plavák z nádrže...
Matio - Ten plavák sa nemá o čo zaseknúť, lebo ono to vyzerá len ako . .. nooo... proste to má tvar ako tuba od šumivého celaskonu, ono je to len také uzavreté, na spodu sú 4 dierky, a zvrchu vytrča kaabel. To je vše... Hodím potmo fotá ked budem doma
Alcatelko - Prístrojovka nebola rozoberaná... teda mnou určite nie... ja som vyberal len ten plavák z nádrže...
Matio - Ten plavák sa nemá o čo zaseknúť, lebo ono to vyzerá len ako . .. nooo... proste to má tvar ako tuba od šumivého celaskonu, ono je to len také uzavreté, na spodu sú 4 dierky, a zvrchu vytrča kaabel. To je vše... Hodím potmo fotá ked budem doma
- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
hej hej
Nooo... tak ja to mám riešené takým štýlom, že v takej trubici je niečo čo sa dvíha spolu s hladinou benzínu... ked som tú srandu preklápal hore a dole, tak ukazovateľ mi normálne fungoval, ale teraz jak som dal nádrž doplna, tak to ukazuje presnú polovicu... a tuším že aj predtým ukazoval polovicu, asi preto sa mi to nezdalo (že by tam bolo ash tak málo benzínu)
- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
no ak si ho rucne preklapal a rucicka sla vtedy az po maximum, tak by mal byt ok. teraz je otazka, ci je dostatocne hlboko ten plavak alebo ci ho ten benzin dokaze vytlacit a ci sa nezasekne v polke o nieco alebo ci tam nie tak vela benzinu, ze natecie benzin do tej trubicky cez hornu dierku ... no proste tisice moznosti 

- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
noo
Tak to či šla po maximum, to netuším, lebo to som ani neskúšal, a že by sa zasekla v polovici, to sa mi nezdá, tá vec vo vnútri tam chodila dosť hladko... a na vrchu nieje žiadna diera, zvrchu je to úplne uzavreté, tade sa tam nič nedostane...
- matio
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
Re: noo
tak skus vybrat este raz ten plavak, otoc to hore hlavou a pozri, co bude ukazovat rucicka palivomeru, to by som skusil jak_o_nti napísal:Tak to či šla po maximum, to netuším, lebo to som ani neskúšal, a že by sa zasekla v polovici, to sa mi nezdá, tá vec vo vnútri tam chodila dosť hladko... a na vrchu nieje žiadna diera, zvrchu je to úplne uzavreté, tade sa tam nič nedostane...
- konti
- st. skútrista
- Kontaktovať užívateľa:
all
Nooo hoši... závada je asi odstránená... Do scoota som namontoval baterku, naštartoval som ho, a palivomer ukazuje tak ako má... toto už ozaj nechápem...
Myslíte, že skúter si nevyrobí dostatok prúdu na to, aby ukazoval ten palivomer správne? (zdá sa mi to byť hlúposť jak to tak čítam po sebe) Skúste sa k tomu dakto vyjadriť prosím