novy karburator
Moderátor: Moderators
- Anubis
- motorkár
- Dátum registrácie: Št Máj 24, 2007 10:16 pm
- Skúter: cbr 600f
- Kontaktovať užívateľa:
novy karburator
poradi mi niekto. chcem kupit 70ccm kit na huricana a k tomu potrebujem aj novy karbec, ale spolu je to dost velka investicia. cca 7000-7500 sk,tak rozmyslam,ze si najskor zadovazim iba karbec DELL ORTO 19mm. neznizi sa mi vykon motora ked pouzijem vacsi karbec,bez toho,aby som menil aj valec?
yvanrT z kápulh
k c u r e h t
k c u r e h t
- Anubis
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
nie,to neni z mojho tachaca
ten udaj neni z mojho tachaca. ten je nepresny,az strach. vcera doobeda ma meral kamarat na motorke a poobede ma meral druhy na aute. obaja namerali rovnaku hodnotu. ked ja som mal na tacho 80, tak oni mali 98-99. skusal som to aj pti nizsich rychlostiach, aj tam mali zhruba rovnake udaje. takze tachac ma vychylku ako bejk. 1km na tacho = 1,2307 km v reale. cize 80km=98,456km v reale
yvanrT z kápulh
k c u r e h t
k c u r e h t
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
sám tomu neveríš aby ti (kolko že to má2,5Kw ten hurican ?)išiel 110 real alebo aj tacho v sérii!!!!a ak tomu veríš tak to je tvoj problém ale normálne rozmýšlajúcich s tým neoblbneš!!!! a ak chceš porovnávať tak jedine GPSko alebo cyklotacho.... a nie s nejakým iným tachom čo kecá ešte viacej!!!!
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- Anubis
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
dobre
az mam byt uprimny... ani ja tomu tiez moc neverim. zozeniem si cyklotacho a premeram si to,alebo.. dnes je teplo a budu vonku aj policajti. skusim nejakych najst. az budem mat foto, tak ho ukazem. tiez nechcem byt za blazna
uvidime ako to dopadne. bud mam slepych kamaratov s mizernymi tachacmi,alebo som blbec
alebo mam 15kg a skuter mi fakt ide 110

uvidime ako to dopadne. bud mam slepych kamaratov s mizernymi tachacmi,alebo som blbec

alebo mam 15kg a skuter mi fakt ide 110

yvanrT z kápulh
k c u r e h t
k c u r e h t
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
- Skúter: neuvedený
asi takto je tu mnoho tuneru co tomu opravdu rozuměj /nepočítám za tunera toho co má krabici trysek a válečku a mění mění až se mu to zdá dobré/ a přesto se jim zatím nepovedlo u stroje v základu pouhým seřízením karbecu dosáhnout těchto výsledku pokud se ti to povedlo tak asi vychází nová hvezda na tunerském nebi a nezbejvá než ti pogratulovat ale spíše nás tu někdo lakuje
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
ešte ma napadla jedna vec a čo keď on má posledný piatkový kus??? a zbúchali to z dielov čo z celého týždňa pozostávalo a možno tam nemá 50ku valec ale niečo väčšie a ani o tom netuší, alebo má niečo na tom motore nesériové buď nižšiu hlavu inak posunuté kanály na valci alebo čo ja viem čo .... 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!

- Anubis
- motorkár
- Kontaktovať užívateľa:
cau
cau,asi budem vazne za debila
premeral som sa GPSkom a origo tachac je dobry. tomu,co ma meral autom,som to uz povedal a da si prekontrolovat tachac. tomu druhemu s tou apriliou to poviem dnes.
takze mi to ide normalne,ako by malo. tych 85km/h

takze mi to ide normalne,ako by malo. tych 85km/h
yvanrT z kápulh
k c u r e h t
k c u r e h t
to poznas ten vtip ze rybarom sputaju ruky aby nemohli ukazovat ake ryby chytili, tak jeden zrazu da ukazovaky co najdalej od seba a vravii "Takeeto oci mala" :gt1:aumirek napísal:pokud ještě párkrát ubereš tak se dostaneš na pravdivej udaj a ještě takovej dotaz nejsi náhodou taky rybář to by hodně vysvětlovalo
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
na 70ccm je ideal od 17.5 do 24mm...je to priemer difuzora...ak nevies co to je tak je to to zuzenie vo vnutri karbu...viac menej 19ka je univerzal...zalezi od toho aky vykonny mas kit a co od toho cakas...ja mam na 70ccm 24ku karb aby som dostal maximum vykonu...na nejakej sport liatine staci 17.5mm karb...ked das nieco ako s6 pro alebo motoforce racing tak tych 19-21mm a na valcoch ako s6 racing alebo mhr team je ideal tych 24mm
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov