adams 125
Moderátor: Moderators
-
- motorkár
- Dátum registrácie: So Jan 28, 2006 12:59 am
- Skúter: Už zasa žiadny
Ono by Ti to ukázalo pri tých skutočných 102 na tachometri aj 120, ale zasekla sa ručička o pavučiny, lebo tak ďaleko ešte nikdy nebola...DracikVTH napísal:Ja som na svojom v KE siel z kopca 100 a info radar mi zaznamenal 102 mne sa to zda cudne lebo vacsinou by to malo byt menej. A inak ide 90 az 95 ako kedy.

Tak už zasa nič.
- MiroSA
- st. cyklista
- Dátum registrácie: Po Apr 17, 2006 8:01 am
- Skúter: Kymco xciting 500
- Kontaktovať užívateľa:
asi si kupim trhac asfaltu JLDracikVTH napísal:Ten isty typ ako mam ja 125 13 trochu uprav (vyfuk, filter, triska a este zopar malickosti) a bez problemov 125 ukazal info radar (tachac ma max 120), ale zato spotreba sa zvysila o 2 litre

podpis som si este nenastavil
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Čože ? 500 ide len tak málo !! fúúha ja som myslel že maximálka je niekde pri 180 !! sorry za OT ale nedá mi toMiroSA napísal:asi si kupim trhac asfaltu JLDracikVTH napísal:Ten isty typ ako mam ja 125 13 trochu uprav (vyfuk, filter, triska a este zopar malickosti) a bez problemov 125 ukazal info radar (tachac ma max 120), ale zato spotreba sa zvysila o 2 litremoje kymco ide podla GPS len 147 km/h
![]()

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
jasné že nie a nieje to o výkone ale o otáčkach a o dynamickom rozsahu variátora a aj o mechanických stratách výkonu trením remeňa a tak....skrátka klasická prevodovka je klasická prevodovka ....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

konecne normálna odpoved, už mám nervy ked sa niekto spýta o kolko sa zvýši maximálka ked dá vacsi valec...stále tie iste otázky a stále tie iste odpovede, a furt sa najde niekto to sa to spýta nanovo. Možno to znie blbo ale častokrát odpoved na nejaký problem poznam ale neodpoviem, pretože ma nebavý dookola pisať to iste len preto, že niekomu sa nechce hladaťVLADY napísal:jasné že nie a nieje to o výkone ale o otáčkach a o dynamickom rozsahu variátora a aj o mechanických stratách výkonu trením remeňa a tak....skrátka klasická prevodovka je klasická prevodovka ....

- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
zeby to bolo nastavenim strekovania?owwidius napísal:heh, servisak z adamsu.. tak ja mam Hondu, 13 koni a vstrekovanie, a da mi to 100 na rovine, max 110, ale len ked sa prikrcim. ok, MOZNO 120 dole z kopca.. tachometrovych!!
ale urcite by sa z toho dala dat lepsia rychlost
ale naco na scootri viac ako 115 na takych kolieskach
ja chcem este zit
- marko358
- st. skútrista
no podla odhadu ukazuje o takych 10 menej s kamaratom sme zistili(on na stvorkolke ma digital) ale tento tyzden mi ma prist podsvietenie gripi tak tam dam aj nove dig tacho z bicykla a poviem prestnescrat napísal:to sedi, 100 tachometrových je menej ako 90 skutočnýchmarko358 napísal:no sak to mi povedal aj servisak z adamsu za ma ist 100-110
a ide tak 90max
- marko358
- st. skútrista
ani ja som viac necal dokym mi servisak povedal ze to je lenive jak cinska 50 , ale v tedy som mal zlu sviecku a ked som vymenil zlepsenie bolo iba minimalneowwidius napísal:no sak ja som sa tym nechvalil. som chcel len povedat ze bez tuningu by som viac ani necakal na jl125.. a jasne, uplne to staci.