Rada pri kupe sr50 lc
Moderátor: Moderators
Rada pri kupe sr50 lc
Nazdar mam moznosť kupiť tento skuter je to r.2003 a tak sa chcem spytat na vase nazory,pripadne skusenosti s tymto skutrom?vraj ide 100kou no mne az tak ta rychlosť nechyba stačilo by 80 v poho..no zaujimalo by ma aku to moze mat spotrebu pri cca 50-60..a naco s i dat pri kupe pozor. dikes
- manasml
- cyklista
- Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm
- Skúter: neuvedený
Re: Rada pri kupe sr50 lc
cauko...ja mam tiez taky skuter aj taky rok vyroby. dolievam olej,tankujem, raz za cas vycistim filter to jest asi tak vsetko z hladiska udrzby a jazdim na nom kazdy den...zatial som nejaku vaznu poruchu nemal iba napr vypalenu ziarovku vo svetle...mne vychadza spotreba od dvoch do dva a pol litra zalezi ci jazdis len po ulickach abo aj dlhsie trasi...a to je ditech alebo karbec??75ka napísal:Nazdar mam moznosť kupiť tento skuter je to r.2003 a tak sa chcem spytat na vase nazory,pripadne skusenosti s tymto skutrom?vraj ide 100kou no mne az tak ta rychlosť nechyba stačilo by 80 v poho..no zaujimalo by ma aku to moze mat spotrebu pri cca 50-60..a naco s i dat pri kupe pozor. dikes
podpis som si este nenastavil
No oznacenie je sr 50 lc basic ...takze to ditech zrejme nebude comu som aj rad pretoze keby sa natom ditechu nieco pos..lo v elektrike tak si to hodim.....inac vyzera bit slusna az nato ze nema spz a papiere tiez nesu SK..no ale to je asi u 50% skutrov co jazdia po SR cize nic vynimocne.. asi budem patrit tiez medzi nich...inac odvezu sa natom dvaja?myslim co sa miesta tyka nie jazdnych vykonov ????kamarat ma italjet torpedo vyzera bit vacsi jak ta aprilia ale dvaja tam ani pomali nevojdu a ten vzadu sediaci ani nema kde dat nohy....