CO PODLA VAS-KEEWAY,KYMCO,YUGI,ADAMOTO

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#1 Príspevok od užívateľa kukolarik » Ut Máj 29, 2007 7:10 pm

Zaklad je ze chces za malo penazi vela muziky...

Kupis lacne, budes na lacnom. Je to ako nanuk.Kupis lacny, nechuti, na Magnum si skupi...

Ale k veci:

Ked chces jazdit v meste, tak 50 voooooooobec neodporucam, je to moc slabe a uz vobec nie pre dvoch...

Investuj radsej do vodicaku, mas to na cely zivot!

Potom kup 125ku, je tam uz maly cenovy rozdiel.

Ale ked tak velmi trvas na odpovedi, ber Kymco Agility.

Najviac sa mi paci na vyzor, mimo technickych parametrov a znacky asi Yuki Jet. Ale to len na vyzor, kvalitou je inde...
podpis som si este nenastavil

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ut Máj 29, 2007 7:33 pm

vyskusaj ho a uvidis :lol:
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#3 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Máj 29, 2007 7:35 pm

to kukolarik jsem trochu na větvi s toho co jsi napsal jde mi o to že ta 50 tka je vlastně určená na popojížděni ve městě a je ideálni pro město naopak kdo chce jezdit mimo město a trochu rychlej tam je vhodné opravdu něco silnějšího než 50 tka no ale to je věc názoru

theruck
Site Admin
Site Admin
Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
Skúter: Aprilia sportcity 200
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa theruck » Ut Máj 29, 2007 7:44 pm

kup si radsej jazdenu yamahu neos to do 40000 kupis urcite

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#5 Príspevok od užívateľa kukolarik » Ut Máj 29, 2007 7:49 pm

aumirek napísal:to kukolarik jsem trochu na větvi s toho co jsi napsal jde mi o to že ta 50 tka je vlastně určená na popojížděni ve městě a je ideálni pro město naopak kdo chce jezdit mimo město a trochu rychlej tam je vhodné opravdu něco silnějšího než 50 tka no ale to je věc názoru
neviem kde ty jazdis, ale u nas sa pod 70 v meste nejazdi. bezne okolo 80 sa hybe vlna... a tam je 50ccm s rychlostou prekazka s rychlostou 60km/h ...

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#6 Príspevok od užívateľa theruck » Ut Máj 29, 2007 7:58 pm

prafda

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#7 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Máj 29, 2007 8:27 pm

nevím co máš na mysli pod pojmem město jestli klasickou městkou cestu nebo 2 proudovku kde je povolená 80 tka u nás teda v té klasické se jezdí opravdu tak kolem 60 ti i když i tady se najde hnup co jede kolem školy 100 vkou.Ale i tak pokud je teda 50 tka v městě pomalá tak potom mimo město by už neměla jezdit vubec.

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#8 Príspevok od užívateľa theruck » Ut Máj 29, 2007 8:29 pm

aumirek napísal:nevím co máš na mysli pod pojmem město jestli klasickou městkou cestu nebo 2 proudovku kde je povolená 80 tka u nás teda v té klasické se jezdí opravdu tak kolem 60 ti i když i tady se najde hnup co jede kolem školy 100 vkou.Ale i tak pokud je teda 50 tka v městě pomalá tak potom mimo město by už neměla jezdit vubec.
no ale u nas niesu na vodicakoch body a vsade su furt zacpy. keby sa spomalilo na 60 tak klesne HDP o 1% medzirocne lebo ludia by sa nedostali do prace

orgi

#9 Príspevok od užívateľa orgi » Ut Máj 29, 2007 8:31 pm

kukolarik napísal:
aumirek napísal:to kukolarik jsem trochu na větvi s toho co jsi napsal jde mi o to že ta 50 tka je vlastně určená na popojížděni ve městě a je ideálni pro město naopak kdo chce jezdit mimo město a trochu rychlej tam je vhodné opravdu něco silnějšího než 50 tka no ale to je věc názoru
neviem kde ty jazdis, ale u nas sa pod 70 v meste nejazdi. bezne okolo 80 sa hybe vlna... a tam je 50ccm s rychlostou prekazka s rychlostou 60km/h ...
kukularik - ak spravne pozeram - Ba-Dubravka :-) ak mi ukazes, ked sa v Dubravke jazdi 80kou priemerne, tak sa rad pridem pozriet.. hlavne nie rano a poobede, ved tam mas po ceste kopu semaforov. 50ka je podla mna do mesta idealna.. ako tych 45kmh na uvod je slabsich, tych 60kmh podla mna v poho postacuje. kym sa rozbehnes z krizovatky, za chvilu si na dalsej :)

theruck
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať užívateľa:

#10 Príspevok od užívateľa theruck » Ut Máj 29, 2007 8:32 pm

tak skus ist 60 po lafranconi alebo po hociktorom inom moste okrem stareho

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa kukolarik » Ut Máj 29, 2007 9:41 pm

orgi napísal:
kukularik - ak spravne pozeram - Ba-Dubravka :-) ak mi ukazes, ked sa v Dubravke jazdi 80kou priemerne, tak sa rad pridem pozriet.. hlavne nie rano a poobede, ved tam mas po ceste kopu semaforov. 50ka je podla mna do mesta idealna.. ako tych 45kmh na uvod je slabsich, tych 60kmh podla mna v poho postacuje. kym sa rozbehnes z krizovatky, za chvilu si na dalsej :)
orgi, tak ty sa asi moc nevozis co? Rano sadam pri Saratove na scoot a kym pridem po zimny stadion, priemer by mi PC nameral tak 90. Proste zahrejem po LIDLa a kostol a odtial tu rovinku ziham cca 110. A ver ci never, auta nepredbieham, lebo vsetky tak ficia... Naledne nabieham pri Tesco Lamac na tu siroku cestu a tam ked nie je zapcha, tiez moc pod 90 neidem. Nasledne po prazskej ti to asi nemusim opisovat... a ked idem dalej, na hodzovom do prava a do petrzalky, tiez mimo tej zakruty na Hodzovom sa drzim "prudu" a ten je tak 80-100... A take 50ky obiehame spolu s autami ako cyklistov, no malokedy mimo farby stiham daco pozret...

Ale vidim ze aj ty si z BA, tak podme sa raz hoci aj cez weekend previezt po meste, tak povedzme Dubravka - Ruzinov a cez Racu s5 a ty pojdes maximalne 60. Daj vcas vediet berem kameru a hodim to sem na forum, nech ludia vidia ako to realne chodi...

Ach a skoro som zabudol! Prosim ta, fakt uprimne ta prosim, rano pridi medzi 7-9tou pred saratov a pod so mnou do prace na Racianske Myto. Ked ti premavka dovoli ist/teda ta auto nepredbehne/ 60ku, darujem ti moj scooter. Ked nie, das mi ty tvoj. Plati???
Trasa: Dubravka-pri zimaku hore na Tesco-patronka-prazska-pri SAV do lava-na racku pri bageterke mi odovzdas kluce. Technicak dones so sebou, nech moja priatelka moze ist na CPI so mnou a tebou prepisat meno...

Theruck, dik za uznanie, ako vidim, sam vies, ze je to hovadska pravda co pisem... 8)

owwidius
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
Kontaktovať užívateľa:

#12 Príspevok od užívateľa owwidius » Ut Máj 29, 2007 10:17 pm

kuko na tom scoote lieta, to musim potvrdit..

ale aj trochu prehana. ako ceresne s mliekom :D

Ale k veci. Na 50tke sa v meste jazdit da, ale je to o hubu. Ide to 50, max 60 ale to ides naplno co tiez neni ono. A ver tomu ze ta budu seci autickari predbiehat len preto aby nesiel scoot pred nimi.

Ak mas jazdit 14km do roboty, prejdes to, da sa. Aj frajerku povozis, aj to sa na 50 da. Ale ak to chces secko robit pohodlne a bezpecne, tak ti fakt dobre radia ze 125. Sprav si vodicak a uvidis ze neolutujes. Ja som tiez chvilu rozmyslal, a som rad ze som nezobral poldecak. Na 125ke idem v meste 70, no problemo a mam este rezervu. Ja si myslim, ze do mesta je 125 ako stvorena. Skus nad tym porozmyslat.

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Ut Máj 29, 2007 10:20 pm

ked nam znizia max rychlost v obci na 50km/h, ako je to inde v unii, hned budu aj 50ccm prijatelnejsie... :wink: (teda ak vodici skutocne zacnu jazdit o 10km/h menej... a myslim, ze vacsina zacne)
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

geetee

#14 Príspevok od užívateľa geetee » Ut Máj 29, 2007 10:58 pm

nece sa mi citat vsetky keci ale keeway hurikan je teraz za akciuvu cenu (stare farby)

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#15 Príspevok od užívateľa aumirek » Ut Máj 29, 2007 11:06 pm

trochu jsem pozapoměl že u vás je 60 tka povolená ale i tak když 50 tka skutr je pomalej na jízdu po městě tak potom kde je vhodnej.Jinak jak říká thebandit i když nebudou jezdit 50 tak budou jezdit o 10 méně než doposud protože to se toleruje a když ne tak i ta pokuta není tak velká.V každém případě prvotní učel těchto skutru je jízda na krátké vzdálenosti a po městě k ničemu jinému vlasně nejsou určeny.

owwidius
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
Kontaktovať užívateľa:

#16 Príspevok od užívateľa owwidius » Ut Máj 29, 2007 11:11 pm

ale ved nikto nevravi ze 50 neni do mesta. akurat je to o hubu.

kika
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Pi Mar 03, 2006 6:12 pm
Skúter: Gilera Runner 125 ST

#17 Príspevok od užívateľa kika » Ut Máj 29, 2007 11:19 pm

suhlasim, ze to nie je sranda, ja sa snazim jazdit v hodinach ked nie je husta premavka a najviac sa premavam po petrzalke, co si myslim ze je lepsie ako stare mesto, dubravka a ine :) jazdit sa da aj na 50ccm, aj s dvoma ale je fakt ze ta 125 je asi vhodnejsia pre dvoch.ale ak sa ti nechce robit vodicak tak inu moznost velmi nemas, jedine si vybrat vhodny maly skuter, ktory odvezie aj dvoch

matio
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
Skúter: Motorro Polly 50
Kontaktovať užívateľa:

#18 Príspevok od užívateľa matio » Ut Máj 29, 2007 11:27 pm

kukolarik kukam, ze ti jazdis ako pretekarik kukolarik :D ta blava, ne? drsne to mesto :gt1: tak ale aspon sa tam nenudite. a vidim, ze ti ta PSka frci dobre. Inak k veci. Uz to tu bolo pisane, nech si kupi to, co sa jemu paci. Kazdy sa ucime z vlastnych chyb a nedame si poradit. Raz pride na to, ze je lepsie mat vykonejssiu moto. Ja uz som tiez na to prisiel, ale 50tka je 50tka, nie je o com, ked ju milujes, tak ju musis mat :D a pol decakoch radsej nevrame, alkohol predsa na moto nepatri :-D inak keby som sa mohol nanovo rozhodnut, tak by som siel do keeway-u, ale najprv by som musel vyskusat, ci jazdi viac ako ten moj terajsi.

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa kukolarik » St Máj 30, 2007 7:15 am

aumirek napísal:trochu jsem pozapoměl že u vás je 60 tka povolená ale i tak když 50 tka skutr je pomalej na jízdu po městě tak potom kde je vhodnej.
odpoved je jedno slovo DEDINA-VESNICE!

btw, moj nazor je taky, ze ak tak 125, pripadne 250ku. Ak 50ku tak len znackovu, nakolko vykon u cina/yuki,keeway,kymco.../ je tak polovicny ako u znacky/gilera,honda,yamaha.../

Ak poldecak, tak Gilera Runner. Ale financne si tam isto, ako kupit Kymco People S 200 a doplatit vodicak...

orgi

#20 Príspevok od užívateľa orgi » St Máj 30, 2007 8:22 am

theruck napísal:tak skus ist 60 po lafranconi alebo po hociktorom inom moste okrem stareho
:-)

pristavny most = rano sa tam asi rychlejsie ako 60 nechodi (smer petrzka->letisko), pretoze prave na tom vyjazde za petrzky je to upchate jak... a rozpusta sa to na taku 100kmh az za odbockou do prievoz (slovnaftu, baumaxu).

stary most = to si sam napisal

novy most = pravy pruh je drvivou vecsinou volny, pretoze je tam potom busovy pruh na konci, takze vseti blavaci jazdia hned vlavo, takze tam je to bez prob

lafranconi = tam je to o hubu, to priznavam

orgi

#21 Príspevok od užívateľa orgi » St Máj 30, 2007 8:33 am

kukolarik napísal:
orgi napísal:
orgi, tak ty sa asi moc nevozis co? Rano sadam pri Saratove na scoot a kym pridem po zimny stadion, priemer by mi PC nameral tak 90. Proste zahrejem po LIDLa a kostol a odtial tu rovinku ziham cca 110. A ver ci never, auta nepredbieham, lebo vsetky tak ficia... Naledne nabieham pri Tesco Lamac na tu siroku cestu a tam ked nie je zapcha, tiez moc pod 90 neidem. Nasledne po prazskej ti to asi nemusim opisovat... a ked idem dalej, na hodzovom do prava a do petrzalky, tiez mimo tej zakruty na Hodzovom sa drzim "prudu" a ten je tak 80-100... A take 50ky obiehame spolu s autami ako cyklistov, no malokedy mimo farby stiham daco pozret...

Ale vidim ze aj ty si z BA, tak podme sa raz hoci aj cez weekend previezt po meste, tak povedzme Dubravka - Ruzinov a cez Racu s5 a ty pojdes maximalne 60. Daj vcas vediet berem kameru a hodim to sem na forum, nech ludia vidia ako to realne chodi...

Ach a skoro som zabudol! Prosim ta, fakt uprimne ta prosim, rano pridi medzi 7-9tou pred saratov a pod so mnou do prace na Racianske Myto. Ked ti premavka dovoli ist/teda ta auto nepredbehne/ 60ku, darujem ti moj scooter. Ked nie, das mi ty tvoj. Plati???
Trasa: Dubravka-pri zimaku hore na Tesco-patronka-prazska-pri SAV do lava-na racku pri bageterke mi odovzdas kluce. Technicak dones so sebou, nech moja priatelka moze ist na CPI so mnou a tebou prepisat meno...

Theruck, dik za uznanie, ako vidim, sam vies, ze je to hovadska pravda co pisem... 8)
za prve - jazdenie na 50ke po meste je o hubu, napisal som to hned v prvom prispevku, ked som pisal prve dojmy po jazde. ale na vozenie sa a vyuzivanie ako ekonomickeho priblizovadlo spolu s parkovanim je to pohoda.

no a teraz k tvojmu siahoplnemu prispevku :) co sa moc nevozim? na scootri zacinam, za prve dva tyzdne 500km, takze slabota.. na aute za dva roky po blave 70tis km, takze si sprav predstavu sam.

ak Ti PC namera 90ku od Saratova po zimny stadion, tak bud jazdis ako blazon (a ohrozujes tym premavku - ano, som aj plechovkar a mam z rychlych motorkarov dost strach, pretoze sa bojim, ze ked sa tukneme, jemu sa nieco stane a ja budem mat iba vycitky) alebo si nevjes zhruba predstavit, co je PRIEMERNYCH 90kmh. ked vyjdes z cca stredu mesta a ides po dialnici do malaciek, tak v malackach skoncis s priemerkou cca 70-75kmh.. takze po meste priemernych 90kmh - bez sance :-) daj si cyklo tacho a odmeraj si to.

a k Tvojim faktom - bud ti Tvoje tacho poriadne prehana, alebo chodis vazne ako samovrah. od LIDLa v Dubravke na rovinke 110 - ok, to si viem predstavit. pri Tescu v Lamaci dole - ok, 90 si este viem predstavit, aj ked na patronke uz tazsie (tam sa tie pruhy dost mixuju) a za patronkou ako sa schadza k zeleznicnej stanici, ak tam chodis 90kou, tak to si mal stastie, ze Ta este polisi nechytili. a ak chodis za hodzkom smerom do petrzky 100kou - tak tooooo ta chcem vidiet! nepojdem za Tebou na scootri, ale na sanitke :)

a preco chodis na racko cez petrzku, to som akosik nepochopil :)))

resume z mojej strany:
- ano, ak chces jazdit rychlo po meste a chces trhat aj auta, tak 125ku. ak Ti staci pohodove vozenie sa, tak odblokovana 50ku postaci
- ak mas 50ku, nie si podla plechovkarov plnohodnotna ucast na ceste, treba si najme v Blave davat neskutocne bacha
- odmeraj si tu priemerku nejakym tacho
- nejazdi jak blazon, ver tomu, ze podaktori plechovkari motorkaroch ozaj nemaju radi.

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#22 Príspevok od užívateľa kukolarik » St Máj 30, 2007 10:19 am

po prve, moj tacho mozno klame, ale co som porovnaval s inymi/autami/ ako Passat ci nove BMW, ukazuje rovnako. Cize ak keca tak 5km/h hore dole...

Ja som ti dal trasu len ako priklad, na Racko chodim cez patronku do lava, kramare, jaskov rad, lebo ked idem pri SAV na racko, neviem ist do lava na raciansku...

Sposob jazdy prisposobujem premavke, pokial to nie je nevyhnutne, nepredbieham, ale za tranzitom sa trtkat 50 nebudem.

Sam vravis, ze 50ka nie je moto pre plechovku, teda si len potvrdil vsetko to o com sa rozpravame. Kedze ides pomalsie, si prekazkou v premavke a nie ucastnikom.

Cize sme sa dostali na zaciatok, pretoze poziadavka bola jazda po meste anie 2km, ale 14 je dost, jazda vo dvojici a vylety mimo mesta...

A na taketo uceli 50ka staci, ael je to utrpenie.

50ka staci ako nahrada bicykla, na jzadu po meste a zriedkavo dvaja.

A sam hovoris, ze to je o hubu.

Tak preco by mal chalan kupit nieco, co je rizikove, jazdit "o hubu" a trapit scoot s maximalkou 60 pod dvoma osobami....

marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm

#23 Príspevok od užívateľa marko358 » St Máj 30, 2007 10:20 am

pozri si tento
je to 125 ale robia to aj v 50 ale cina 50 nie je to prave
http://www.adamoto.eu/index.php?func=mo ... LUN_skutre
ja som sa tiez takto rozhodoval medzi starsou 50 ale jedine znackovu
alebo cinu 125 cina 50 to neni ono
Naposledy upravil/-a marko358 v St Máj 30, 2007 11:18 am, upravené celkom 1 krát.

geetee

#24 Príspevok od užívateľa geetee » St Máj 30, 2007 10:25 am

marko358 napísal:pozri si tento
je to 125 al robia to aj v 50 ale cina 50 nie je to prave
http://www.adamoto.eu/index.php?func=mo ... LUN_skutre
ja som sa tiez takto rozhodoval medzi starsou 50 ale jedine znackovu
aleo cinu 125 cina 50 to neni ono
adamoto,yuki,rieju,kimi,motozeta....maju 50ccm fakt na prd motory

tottito

Re: CO PODLA VAS-KEEWAY,KYMCO,YUGI,ADAMOTO

#25 Príspevok od užívateľa tottito » St Máj 30, 2007 10:26 am

Neviem z akeho si mesta, ale na hlavnych tepnach v BA je to s 50kou s max. cca 65km/h dost na hrane,nevravim ze sa neda, v kolonach a na krizovatkach si plechovky vychutnas (za podmienky ze mas dobry odpich) ale urcite zazijes chvile kedy by si zopar kw navrch prijal (hlavne ak pojdete vo dvojici) aby si bol rovnocennym ucastnikom dopravy :wink: (ta 65km/h bude asi maximum co z uvadzanych strojov bez upravy vyzmychas takze predbiehanie na jednoprudovkach nie je az taka zabava)...a kukolarik ma pravdu, staci trochu rovnejsi usek a auta idu aspon tych 70km (vlastna prax 8) )
tinkotn napísal: cez leto ist k vode s frajerkou,niekam sa po okoli odviez...
tak na pohodovu jazdu po okoli mesta,toboz vo dvojici,jednoznacne 125ku...urcite sa bude priatelka citit bezpecnejsie ked vas nebudu predbiehat nakladaky a vy nebudete musiet jazdit po krajnici plnej vymolov len aby ste nebrzdili premavku :wink:

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"