Na poslednom foto je to zlozene na novo,ale uz som sa poucil,ze to silikonove tesnenie tam nemoze byt,lebo musi tam byt tesnenie papierove ako origo inak sa to stiahne viac o neaku desatinu mm a potom to trie ozubenie!!!!!Inak v poho
Moderátor: Moderators
ano bol som to ja ale mam tam vymenene iba jeden prevod , a keby sa mi to nestalo tak by som vobec nevedel ze to tam treba niekedy menit loziskatheruck napísal:ved to je to co si ty zhanal niekolko tyzdnov alebo si to nebol ty?FastHaly napísal:ja som rad ze to sem dal ani som nevedel ze nieco take by sa zislo urobit
uplne mi tlaci na ocijozef213 napísal:Najskor treba vypustit olej,po odskrutkovani toho krytu to ide velmi jednoducho rozobrat,ale treba pozret ako to bolo zlozene najme na podlozku,ktora pritlaca jedno ozubenie-no proste zlozit to tak ako sa to rozobralo.....No stare gufera nieje problem vytiahnut-za pouzitia skrutkovaca a zapacenim sa daju vytiahnut!No kupaval som nasu vyrobu a neiktore nemali take rozmery ako origo-boli o 1mm sirsie co vobec nevadolo----Problem bol s vytiahnutim spodnych lozisk,ktore su nalisovane v kartri...Ja som to dal vytiahnut tu nedaleko kde nieco take dokazu kedze som nemal vytahovak na vnutorne priemery...No ale teraz uz taku moznost mam-je to sada HERCULES,vyrabaju ju Česi a stoji 7.800,-
Aby som nezabudol uz som spomynal ze to tesnenie papierove co tam bolo je treba aby bolo papierove-nie silikon!!!!Ve nieje problem vystrihnut ,potret vazelinou a je to OK!!!Dufam,ze sa da precitat to co tym bolo myslene...
no aj mne trha oci, hlavne jak si pouzil to papierove tesnenie ako pises, a ahej hrubky? aj na to nezabudni (PS: ty si bol opity ked si strihal to tvoje cervene tesnenie, ze je take krivolake ako silikon? )jozef213 napísal:Najskor treba vypustit olej,po odskrutkovani toho krytu to ide velmi jednoducho rozobrat,ale treba pozret ako to bolo zlozene najme na podlozku,ktora pritlaca jedno ozubenie-no proste zlozit to tak ako sa to rozobralo.....No stare gufera nieje problem vytiahnut-za pouzitia skrutkovaca a zapacenim sa daju vytiahnut!No kupaval som nasu vyrobu a neiktore nemali take rozmery ako origo-boli o 1mm sirsie co vobec nevadolo----Problem bol s vytiahnutim spodnych lozisk,ktore su nalisovane v kartri...Ja som to dal vytiahnut tu nedaleko kde nieco take dokazu kedze som nemal vytahovak na vnutorne priemery...No ale teraz uz taku moznost mam-je to sada HERCULES,vyrabaju ju Česi a stoji 7.800,-
Aby som nezabudol uz som spomynal ze to tesnenie papierove co tam bolo je treba aby bolo papierove-nie silikon!!!!Ve nieje problem vystrihnut ,potret vazelinou a je to OK!!!Dufam,ze sa da precitat to co tym bolo myslene...
tha best :gt1:jozef213 napísal:....... toho krytu to ide velmi jednoducho rozobrat,ale treba pozret ako to bolo zlozene najme na podlozku,ktora pritlaca jedno ozubenie-no proste zlozit to tak ako sa to rozobralo......