CO PODLA VAS-KEEWAY,KYMCO,YUGI,ADAMOTO

tu sa prezentujte, čmárajte a podobné veci

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
orgi

#51 Príspevok od užívateľa orgi » St Máj 30, 2007 2:12 pm

duky5 napísal:
orgi napísal:
ok, ja som to pochopil tak, ze si myslel, ze ak ide vlna 80-90kmh, tak to beries ako priemerku... pretoze kukolarik tvrdil (v niektorych zo skorsich prispevkov), ze od si tipuje svoju priemerku na 90kmh, co nie je mozne, aspon nie v Bratislave.

add slusna jazda: pozri, riadim sa tymto pravidlom - ked sedim v aute, viem ako mi nie je prijemne, ked idem okolo motorkara, pretoze musim davat obzvlast pozor. takze ked idem na motorke a ide rychlejsie auto a nema ma ako obehnut ak ma plny vedlajsi pruh, tak mu kludne uhnem na krajnicu a ked ma obehne, sa vratim spet. (samozrejme ak tam nie je strk a mne nehrozi nebezpecenstvo). vzdy sa najdu hajzlickovia, ktori Ti robia na ceste zle, tomu sa ale zabranit neda..

co by som dal za to, aby sme jazdili slusnejsie na slovenskych cestach, pretoze to co je najme vo velkomestach, je niekedy strach...
ok uz sa chapeme :)
to som rad.. :) btw, co mas za motorku? mohol by si si to pridat do popisu, aspon kratko, nech vieme :-)

Užívateľov profilový obrázok
duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#52 Príspevok od užívateľa duky5 » St Máj 30, 2007 2:24 pm

aumirek napísal: no já nevím ale odpověd z enciklopedie by měla bejt věřejně uznávaná pravda nakonec nepsali to hlopí lidé takže jako argument to není až tak od věci.A na to druhé je to bezpečné no je jízda autem,motorkou, kolem nebo jen chuze po chodníku bezpečná.Dle mne pro své bezpečí nejvíce muže udělat ten řidič a je jedno čím jede ten zbytek už je náhoda co neovlivní.No a že to není bezpečné je proto že slováci i teda češi jsou uváděni jako jedni z nejhorších ve světě a mužeš namítat že to není pravda že to je z nějaké tabulky ale je to tak.
jedna vec je encyklopedia, ktora nieco definuje vseobecne, druha realita ktora zohladni konkretne podmienky. pismo v encyklopedii neni svate, maj ma aj za blba :)

ano, mame tu prisne a jasne dopravne predpisy, ale jazdi sa tu agresivne, neohladuplne, nebezpecne. je to mozne ze sme niekde na zaciatku tabulky, jazdim, tak to vidim :( inde sa jazdi ako bez pravidiel, ale zato kazdy dava pozor na kazdeho a nikto nema prednost :) a mozno je to tym padom aj bezpecnejsie, ako ist po hlavne s myslienku, ze mas prednost a niekto si ta nevsimne a vbehne ti do cesty...
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3635012030

orgi - momentalne mam j350/634, ale netrpezlivo cakam na skutra

geetee

#53 Príspevok od užívateľa geetee » St Máj 30, 2007 2:31 pm

ty taliani su teda debili, naco jazdia skutrami, sak do mesta treba bramboraka 745Li, spotreba skoro nulova, obratnost vynikajuca a svihat si to mozes akurat tak vies kam :-D v pripade velkeho cigana sofera treba medaka ML alebo G s blingbling kolesami

orgi

#54 Príspevok od užívateľa orgi » St Máj 30, 2007 2:32 pm

duky5 napísal:
aumirek napísal: no já nevím ale odpověd z enciklopedie by měla bejt věřejně uznávaná pravda nakonec nepsali to hlopí lidé takže jako argument to není až tak od věci.A na to druhé je to bezpečné no je jízda autem,motorkou, kolem nebo jen chuze po chodníku bezpečná.Dle mne pro své bezpečí nejvíce muže udělat ten řidič a je jedno čím jede ten zbytek už je náhoda co neovlivní.No a že to není bezpečné je proto že slováci i teda češi jsou uváděni jako jedni z nejhorších ve světě a mužeš namítat že to není pravda že to je z nějaké tabulky ale je to tak.
jedna vec je encyklopedia, ktora nieco definuje vseobecne, druha realita ktora zohladni konkretne podmienky. pismo v encyklopedii neni svate, maj ma aj za blba :)

ano, mame tu prisne a jasne dopravne predpisy, ale jazdi sa tu agresivne, neohladuplne, nebezpecne. je to mozne ze sme niekde na zaciatku tabulky, jazdim, tak to vidim :( inde sa jazdi ako bez pravidiel, ale zato kazdy dava pozor na kazdeho a nikto nema prednost :) a mozno je to tym padom aj bezpecnejsie, ako ist po hlavne s myslienku, ze mas prednost a niekto si ta nevsimne a vbehne ti do cesty...
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3635012030

orgi - momentalne mam j350/634, ale netrpezlivo cakam na skutra
jj, shulasim.. jedna vec su (pomerne) jasne dopravne predpisy, druha vec je styl jazdy a ohladuplnost voci ostatnym vodicom. na krizovatke aj ked je clovek na hlavnej, radsej pustim nejakeho debilka co ide z vedlajsej a ide agresivne, akoby by mal pokrcit auto alebo nebodaj motorku a to si mozem rovno objednat sanitku.

duky - a co to bude?

orgi

#55 Príspevok od užívateľa orgi » St Máj 30, 2007 2:35 pm

geetee napísal:ty taliani su teda debili, naco jazdia skutrami, sak do mesta treba bramboraka 745Li, spotreba skoro nulova, obratnost vynikajuca a svihat si to mozes akurat tak vies kam :-D v pripade velkeho cigana sofera treba medaka ML alebo G s blingbling kolesami
:walk: jj a tym bramorakom odporucam navstivit napriklad Barcelonu, tam su plechovkari prakticky diskriminovany :))

duky5
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Št Sep 21, 2006 3:20 pm
Skúter: Gilera Nexus 500 mk2

#56 Príspevok od užívateľa duky5 » St Máj 30, 2007 2:54 pm

nexus 500 dufam

kukolarik
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
Skúter: nemam moto
Kontaktovať užívateľa:

#57 Príspevok od užívateľa kukolarik » St Máj 30, 2007 6:13 pm

Duky5: Vidim, ze vnimas dopravu tak realne ako ja, RESPECT!

Orgi:
pises na hondu ako ma kuko som jednoducho nemal, a na 125ku som nemal vodicak Smile kazdy nech si vyberie podla svojich moznosti a schopnosti...

Myslis ze som sa narodil a mal full vodicak?Jasne ze som si dorabal pred dvoma rokmi na velke full A

Myslis ze mam doma tlaciaren na stefanikov? Jasne ze som setril peniaze na 125ku. Aked boli po kope, tak som setril dalej, lebo china som nechcel...

Doplnim, ze kazdy nech si vybere podla svojich moznosti/napr. parkovanie/, schopnosti/mal som aj na CBRku no nechcem ju/, a poziadaviek/mesto a vylety-125, male mestecko/dedina 50ka/ a financii/dnes je moznost uveru, splatok, brigady, proste prist ku 100tis korunam vobec nie je zdlhave a tazke/. Za 4 mesiace mas na stole a kup si nieco poriadne. Ale nieco pre to treba sravit, nie cakat a spekulovat o cene, ale aj o kvalite, vykone, zaruke,. zivotnosti...
podpis som si este nenastavil

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#58 Príspevok od užívateľa aumirek » St Máj 30, 2007 8:41 pm

kukolarik napísal:Duky5: Vidim, ze vnimas dopravu tak realne ako ja, RESPECT!

Orgi:
pises na hondu ako ma kuko som jednoducho nemal, a na 125ku som nemal vodicak Smile kazdy nech si vyberie podla svojich moznosti a schopnosti...

Myslis ze som sa narodil a mal full vodicak?Jasne ze som si dorabal pred dvoma rokmi na velke full A

Myslis ze mam doma tlaciaren na stefanikov? Jasne ze som setril peniaze na 125ku. Aked boli po kope, tak som setril dalej, lebo china som nechcel...

Doplnim, ze kazdy nech si vybere podla svojich moznosti/napr. parkovanie/, schopnosti/mal som aj na CBRku no nechcem ju/, a poziadaviek/mesto a vylety-125, male mestecko/dedina 50ka/ a financii/dnes je moznost uveru, splatok, brigady, proste prist ku 100tis korunam vobec nie je zdlhave a tazke/. Za 4 mesiace mas na stole a kup si nieco poriadne. Ale nieco pre to treba sravit, nie cakat a spekulovat o cene, ale aj o kvalite, vykone, zaruke,. zivotnosti...
tak s tím výběrem s tebou uplně souhlasím mám řidičák na vše i autobus i peníze by byli ale kupoval jsem to manželce do práce žiji v malinkém městě spíše dedina manželka jezdí do práce každej den i v zimě najede za rok asi 1200 km jezdí pomalu max 50 takže ta čína je super a značkovej by byli vyhozené peníze a navíc lákadlo pro zloděje.

dr.snake
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Jan 27, 2006 11:06 pm
Kontaktovať užívateľa:

#59 Príspevok od užívateľa dr.snake » St Máj 30, 2007 8:52 pm

kup jej auto aspon neprechladne :D

orgi

#60 Príspevok od užívateľa orgi » St Máj 30, 2007 11:09 pm

kukolarik napísal:Duky5: Vidim, ze vnimas dopravu tak realne ako ja, RESPECT!

Orgi:

kukolarik, nehadz pls takto hromadne niektorych ludi do jedneho vreca.. jasne, ze treba pre to nieco spravit. ok, netvrdim, zarobit sa da.. len vjes, ked clovek popri dennom studiu pracuje, zivy auto, snazi sa platit si svoje naklady a setrit pri tom na byvanie v blizkej buducnosti, tak si 2x rozmysli, ci si kupi nieco lacnejsie alebo bude setrit na kvalitu. ak by som bol zabezpeceny do buducnosti aspon do blizkej, velmi rad si nasetrim na nieco lepsie. snad sa to v buducnosti podari...

a btw - na splatky a uver kupovat vozidlo - to je podla mna kravina (cisto sukromny nazor, nekamenovat pls).

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#61 Príspevok od užívateľa kukolarik » Št Máj 31, 2007 7:20 am

orgi napísal:kukolarik, nehadz pls takto hromadne niektorych ludi do jedneho vreca.. jasne, ze treba pre to nieco spravit. ok, netvrdim, zarobit sa da.. len vjes, ked clovek popri dennom studiu pracuje, zivy auto, snazi sa platit si svoje naklady a setrit pri tom na byvanie v blizkej buducnosti, tak si 2x rozmysli, ci si kupi nieco lacnejsie alebo bude setrit na kvalitu. ak by som bol zabezpeceny do buducnosti aspon do blizkej, velmi rad si nasetrim na nieco lepsie. snad sa to v buducnosti podari...
a btw - na splatky a uver kupovat vozidlo - to je podla mna kravina (cisto sukromny nazor, nekamenovat pls).
no Orgi, ja ti poviem takto: dnesna doba, dnesny zivot je taky, ze sancu maju len prebojny a uspesny ludia. No a neda sa chciet vsetko naraz. Nemozes cele dni studovat aj zarabat - to neide. Nemozes mat prpri tomto auto aj scooter - to neide. Nemozes chciet kupit byt /dokonca v BA/ a setrit na motorku. Proste chces vsetko. Ale je tu riesenie. Jedz denne trsku a rohliky, byvaj spolu s priatelmi v garzonke, auto odstav na chvilu a kup si lacny skuter. Tak ti mozno ostane co to setrenia na byt.
Ja som nikdy nestudoval, pretoze som to pokladal za zbytocne. Teraz ked mam viac rokov a budujem si karieru, tak si myslim, ze keby som mal vysoku skolu, mi to prd pomoze... ale to je zas moj nazor, kazdy nech sa rozhodne sam, ci bude studovat, ci zarabat.
btw: uplne od veci otazka - mozem vediet kolko mas rokov?

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#62 Príspevok od užívateľa VLADY » Št Máj 31, 2007 7:42 am

Vidím že všetko tu už bolo napísané ale ak sa chceš scootrovať ozaj vážne A aj občas dvaja tak nekupuj 50ku!!!sám som sa poučil na vlastnej chybe!!! Tiež som najprv kúpil 50ku lebo vodičák nepustil ale po dvoch sezónach ma to prešlo...do mesta je to pre jedného ešte jak tak ale pre dvoch je to malé a lenivé a mimo mesta a z dvomi tak na to zabudni už celkom určite. jedine že by ste mali obaja dohromady tak 90 kilo.... :D
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#63 Príspevok od užívateľa kukolarik » Št Máj 31, 2007 8:13 am

..hauk...

geetee

#64 Príspevok od užívateľa geetee » Št Máj 31, 2007 8:33 am

VLADY napísal:Vidím že všetko tu už bolo napísané ale ak sa chceš scootrovať ozaj vážne A aj občas dvaja tak nekupuj 50ku!!!sám som sa poučil na vlastnej chybe!!! Tiež som najprv kúpil 50ku lebo vodičák nepustil ale po dvoch sezónach ma to prešlo...do mesta je to pre jedného ešte jak tak ale pre dvoch je to malé a lenivé a mimo mesta a z dvomi tak na to zabudni už celkom určite. jedine že by ste mali obaja dohromady tak 90 kilo.... :D
to ja chodim zo spolujazdcom a dakym tym vecsim nakupom aj ked som sam :-D

orgi

#65 Príspevok od užívateľa orgi » Št Máj 31, 2007 10:17 am

kukolarik napísal:
orgi napísal:kukolarik, nehadz pls takto hromadne niektorych ludi do jedneho vreca.. jasne, ze treba pre to nieco spravit. ok, netvrdim, zarobit sa da.. len vjes, ked clovek popri dennom studiu pracuje, zivy auto, snazi sa platit si svoje naklady a setrit pri tom na byvanie v blizkej buducnosti, tak si 2x rozmysli, ci si kupi nieco lacnejsie alebo bude setrit na kvalitu. ak by som bol zabezpeceny do buducnosti aspon do blizkej, velmi rad si nasetrim na nieco lepsie. snad sa to v buducnosti podari...
no Orgi, ja ti poviem takto: dnesna doba, dnesny zivot je taky, ze sancu maju len prebojny a uspesny ludia. No a neda sa chciet vsetko naraz. Nemozes cele dni studovat aj zarabat - to neide. Nemozes mat prpri tomto auto aj scooter - to neide. Nemozes chciet kupit byt /dokonca v BA/ a setrit na motorku. Proste chces vsetko. Ale je tu riesenie. Jedz denne trsku a rohliky, byvaj spolu s priatelmi v garzonke, auto odstav na chvilu a kup si lacny skuter. Tak ti mozno ostane co to setrenia na byt.
Ja som nikdy nestudoval, pretoze som to pokladal za zbytocne. Teraz ked mam viac rokov a budujem si karieru, tak si myslim, ze keby som mal vysoku skolu, mi to prd pomoze... ale to je zas moj nazor, kazdy nech sa rozhodne sam, ci bude studovat, ci zarabat.
btw: uplne od veci otazka - mozem vediet kolko mas rokov?
kuko, prva vec, co mas proti treske? :lol: 8) mnam, tu mam hrozne rad..

a drobnost - neprosim si vsetko naraz, ale od prvaku na vyske som vzdy zamestnany aspon v jednej robote (boli casy, ked pocas skuskoveho boli aj tri part-time jobs popritom) a snazim sa makat, aby som sa vedel v buducnosti adaptovat na realny zivot.. (od roboty este nikto predsa neumrel).

studujem preto, lebo to pokladam za potrebne a ma to podla mna zmysel (plne vsak respektujem tvoj nazor, uprimne, niekedy mam pocit, ze som spravil kravinu, ze som na takej skole, akej som).

a btw: kludne, 22.. ty si tusim o 3roky starsi, ak som spravne pozeral tvoj profil :-)

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#66 Príspevok od užívateľa kukolarik » Št Máj 31, 2007 11:43 am

orgi napísal: kuko, prva vec, co mas proti treske? :lol: 8) mnam, tu mam hrozne rad..

a drobnost - neprosim si vsetko naraz, ale od prvaku na vyske som vzdy zamestnany aspon v jednej robote (boli casy, ked pocas skuskoveho boli aj tri part-time jobs popritom) a snazim sa makat, aby som sa vedel v buducnosti adaptovat na realny zivot.. (od roboty este nikto predsa neumrel).

studujem preto, lebo to pokladam za potrebne a ma to podla mna zmysel (plne vsak respektujem tvoj nazor, uprimne, niekedy mam pocit, ze som spravil kravinu, ze som na takej skole, akej som).

a btw: kludne, 22.. ty si tusim o 3roky starsi, ak som spravne pozeral tvoj profil :-)
jojo, islo mi len o to, ze u mna v praci pracuju aj part-time-isti a tiez chcu naraz vsetko a zavidia s kecami: jeeeej, ty mas byt, jeeej, mas moto, jeeeej, mas prachy... no a tazko im vysvetlit, ze jeeeej, ty mas skolu a byvas u rodicov, tak svoj zivotny styl si zariad podla tychto faktov a co mozem ja, nemozes ty.

Moj osobny nazor, ako sa uchytit v zivote/z vlasntnej skusenosti/, je dokoncit skoly, ist do zahranicia, zhrabnut dolare/libry/eura/yeni a tak prist nasp5, kupit byt, auto, moto, investovat, najst si slusnu pracu podla toho, co cloveka bavi a nie taku aku musi a tak zacat budovat karieru, rodinu... Ja som to nechcel dosahovat, ked budem mat 35, preto som sa spolahol na schopnosti, nie vedomosti, cize vela viem, ale nie na papieroch. Takze mam robotu dokazovat, nie len ukazat papier. Ale zas 5 rokov zivota za sebou s vysledkami

orgi

#67 Príspevok od užívateľa orgi » Št Máj 31, 2007 9:21 pm

kukolarik napísal:
orgi napísal: kuko, prva vec, co mas proti treske? :lol: 8) mnam, tu mam hrozne rad..

jojo, islo mi len o to, ze u mna v praci pracuju aj part-time-isti a tiez chcu naraz vsetko a zavidia s kecami: jeeeej, ty mas byt, jeeej, mas moto, jeeeej, mas prachy... no a tazko im vysvetlit, ze jeeeej, ty mas skolu a byvas u rodicov, tak svoj zivotny styl si zariad podla tychto faktov a co mozem ja, nemozes ty.

Moj osobny nazor, ako sa uchytit v zivote/z vlasntnej skusenosti/, je dokoncit skoly, ist do zahranicia, zhrabnut dolare/libry/eura/yeni a tak prist nasp5, kupit byt, auto, moto, investovat, najst si slusnu pracu podla toho, co cloveka bavi a nie taku aku musi a tak zacat budovat karieru, rodinu... Ja som to nechcel dosahovat, ked budem mat 35, preto som sa spolahol na schopnosti, nie vedomosti, cize vela viem, ale nie na papieroch. Takze mam robotu dokazovat, nie len ukazat papier. Ale zas 5 rokov zivota za sebou s vysledkami
tie reci, co maju part-time-isti (popripade studentov co robia) a zavidia si medzi sebou.. jj, poznam, to naozaj nemusim. ak ma niekto bohatych tatinkovcoch a jazdi si do skolicky na BMW3, ok, v poho, nemam s tym problem. ale ak niekto pride - ze waaaau, ty mas auto (daewoo lanos), coo, od rodicov? tak to ma irituje..

jasne, kazdy si zariadi zivot podla svojich moznosti a schopnosti.. a hlavne, suhlasim s tebou v tom, ze treba vsetko postupne a nie naraz chciet.

s tym nazorom, ako sa uchytit v zivote (skola->zahranicie->zhrabnut money a prist spet takto) - s tym bohuzial s Tebou nesuhlasim. ok, nepoviem -> ist studovat do zahranicia, zarobit tam a potom prist spet a tu robit. fajn.. ale to co si naznacil Ty, to je uuplny priklad uniku mozgov. tento stat Ti nieco dal, studujeme zadarmo (denny studenti) a nasledne sa od Teba ocakava, ze tu budes aj Ty svojou pracou (vystudovanou v obore) produkovat HDP.. nemam nic proti, ked niekto odide do zahranicia. ale ist tam s cielom zarobit prachy a vratit sa, aby som si tu mohol nieco dovolit (kupit auto, byt, bla bla bla).. to mi pride take - ano, bohuzial zijeme v tejto dobe, ale osobne ma to kvoli takemuto niecomu do zahranicia vonkoncom nelaka.

btw, mozem sa spytat, co robis?

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#68 Príspevok od užívateľa kukolarik » Št Máj 31, 2007 11:16 pm

Orgi,

takze co mi stat dal, to mi na daniach aj vzal. Nedal mi moznost slusne zit, nedal mi pocit bezpecnosti a nedal mi zdravotnu starostlivost na urovni, na akej si ju zasluzim.... no a mnozstvo inych veci!

HDP produkujem aj teraz a platim z neho dane. Napriek tomu, ze mi nedal skoly.

Co sa tyka studia, v dnesnom svete too vidim tak, ze jedna vec su vedomosti, druha vec su preukazatelne schopnosti.

Priklad:
Pride ku nam 35 rocny chalan, saskuje s praxou v USA, odbor IT, sermuje diplomom v odbore IT, mudro rozprava anechava sa oslovovat pan ing... Sandne za PC, najprv ohundre co sa da. Nasledne sa dostava ku skuskam, ktore pozostavaju z prace v excely, databazovej platorme Oracle a SQL ci samotnom software na riadenie telefonnej ustredne. A o Linuxe ani nehovorim. Pocujes len vety ako: My sme to mali ine, toto je take, toto onake, toto som este nevidel... Co mu na to povie sef? No sory, ale potrebujem cloveka, co to ovlada, chod sa doskolit a potom sa ukaz.

Priklad 2: Pride chalan vo veku 22 rokov. Ukoncena stredna s maturou, prax ziadna, vedomosti na papiery ziadne. Sadne za to a do pol hodiny spravy testy na 96%. Co mu povie sef? Jasne, sedi vec. Sice nemas vysoku, no hlavne ze to vies a budes prinosom pre firmu.

Co si o tomto myslis? Myslis ze skola ti da schopnosti?

Ja mam skoncenu skolu taku, aku by si netipol, velmi specializovanu, s ktorou si mozem akurat vies co. Tanecnu - odbor balet/scenicke tance.
Pracoval som v odbore dva roky, ako choreograf, mal uspech peniaze ci stastie, no na slovensku sa ti nedostane ani jedneho z tohoto.

V sucastnosti robim, hm tazko povedat. Funkcie sa volaju ako IT technic, Databaze senior specialist ci CallCenter Teamleader. Dost na tom, ze sedim za PC v jednom komercnom callcentre a produkujem databazi, nahravky hovorov, rozne xls navzorcovane formulare ci linux aplikacie. Staci?

Do zahranicia som odisiel v 19tich, hned po vojne, ktoru si ty obisiel, vratil sa a zacal existovat. Kupil byt, moto, auto/ktore som hned aj predal/ a zijem si krasny kludny zivot bez koruny dlhu, spokojny a spolieham sa na svoje sily, rozum a sikovnost, nie na stat.

Dnesna sila je v priebojnosti, v schopnostiach a samozrejme vo financiach. Uz davno neplati, ze zdravie si za $ nekupis.

Co ty studujes? A co by si chcel robit po studiu?

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#69 Príspevok od užívateľa alcatelko » Št Máj 31, 2007 11:35 pm

ked sa uz bavime o skolach...ja som na vysku siel len preto ze ma to bavilo...neznasal som matiku a fyziku a podobne veci...ale vyska ma naucila uplne inac mysliet...zjednodusovat vsetko co sa da (pritom chceli dosiahnut presny opak)...v zivote sa nenecham oslovovat titulom, nikde si ho neuvadzam...netuzim po vysoko specializovanej praci kam beru len ludi s vs...skratka nejde mi v zivote o prachy...chcem robit to co ma bavi a nieco po sebe zanechat...samozrejme bez prachov sa zit neda ale nie su vsetko...a vyska bolo najlepsich 5 rokov...skratka kazdy vidi zivot a vzdelanie inac...ale je to uz riadne daleko od povodnej temy...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#70 Príspevok od užívateľa kukolarik » Št Máj 31, 2007 11:49 pm

tak, alcatelko ma pravdu - kompletne. A tymto aj koncim moje prispevky do tejto temy, takze Orgi, ak sa vyjadris, necakaj odpoved, nepride. Zhrnutie na zaver je, myslim spravne. ...HAUK opravene na HOWGH :lol:
Naposledy upravil/-a kukolarik v Pi Jún 01, 2007 8:01 am, upravené celkom 1 krát.

THeBaNDiT
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Ut Aug 08, 2006 8:23 am
Skúter: je už minulosť
Kontaktovať užívateľa:

#71 Príspevok od užívateľa THeBaNDiT » Pi Jún 01, 2007 12:06 am

sorry za OT, ale spravne sa to pise: Howgh!
Honda NC750X ------------------- Obrázok
Nezabúdajte na PRAVIDLÁ FÓRA a ďakujte pomocou Obrázok.

orgi

#72 Príspevok od užívateľa orgi » Pi Jún 01, 2007 9:28 am

kukolarik napísal:tak, alcatelko ma pravdu - kompletne. A tymto aj koncim moje prispevky do tejto temy, takze Orgi, ak sa vyjadris, necakaj odpoved, nepride. Zhrnutie na zaver je, myslim spravne. ...HAUK opravene na HOWGH :lol:
jop, alcatelko to pekne zhrnul.. a je pravda, ze to bolo uz riadne OT. ok, mozeme niekedy prebrat na pive, co ty na to? len pockaj pls, kym zabehnem tu moju 50ku, lebo budes nadavat, ako pomaly chodim :))

kukolarik
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#73 Príspevok od užívateľa kukolarik » Pi Jún 01, 2007 10:30 am

jasne, ozvi sa dakedy a vybehneme niekam, no problemo...

citajuci
st. kolobežkár
st. kolobežkár
Dátum registrácie: So Jún 09, 2007 11:10 am

#74 Príspevok od užívateľa citajuci » Po Jún 18, 2007 10:28 am

aj tak je absolutne jedno na akej kubature ideš.....
aj tak je absolutne jedno akou rýchlosťou sa valíš....
vždy sa najde niekto, kto Ta bude "musieť" predbehnuť.....

VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#75 Príspevok od užívateľa VLADY » Po Jún 18, 2007 10:49 am

citajuci napísal:aj tak je absolutne jedno na akej kubature ideš.....
aj tak je absolutne jedno akou rýchlosťou sa valíš....
vždy sa najde niekto, kto Ta bude "musieť" predbehnuť.....
ja Ti musím oponovať lebo nieje tak celkom jedno ak ideš napr. z BA napr. do Senca a po ceste ideš 50 a predbehnúť Ta musia uplne všetci alebo ideš tak jak ostatok teda 80-90-100 a predbehne Ťa len zopár pretekárov čo im je po normálnej ceste aj 120 málo.....A to nevravím že ak sa šuchceš po kerajnici 50 tak ťa skoro každý druhý bude predbiehať uplne na doraz že by ťa najradšej do jarku vtlacil ale ak ideš v norme tak jak drvivá väčšina tak to sparaví akurát možno ten zamaskovaný pretekár čo ide tých 120... :oops:A ak by si si myslel že kecám tak JA mám tento poznatok z vlastnej skúsenosti!!!! :wink:
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Napísať odpoveď

Návrat na "Voľná Diskusia"