Neake info o tomto
Moderátor: Moderators
Ako tak pozeram na to tvoje foto aj ty mas nrg,to je ten ako mam ja brat,aky mas nato nazor-na scoot,nie je maly.atdFastHaly napísal:ma to vzadu kotuc??? inac je to MC3Imro napísal:Chalani postupil som takze je to nakoniec tento skuter nie ten prvy ten sa vyraba od 2004,tento je vodnik,co mam ho zobrat
...ja som prv ako som kupil cygnusa rozmýšlal o kúpe tohoto skúta. Ale vnútorný hlas hovoril ("Kúp 125-tku") a ja som ho počúvol. Inak to má všetko v elektrike, digitálna palubovka, nový predávajú na stránke www.carcare.sk, je to v žiline. Ten druhý má trošku slabšie svetla a trochu vyššiu spotrebu ale ja som bol s ním spokojný ked som ho mal.
ja mam od tohto ten starsi model tento je novsi ale len par optickych veci ma inych a ja som s NRG velmi spokojny mam ho uplnu seriu a kamarati co maju aerox jeden vyfuk jeden varec tak im v pohode stacim niekedy skor oni mne pri rozbehu a maly nieje nemyslim si ja ho chcem predat a kupit nieco mensie a jedina nevyhoda ze nema vzadu kotuc inac super a svetla v tme neviem lebo ja v noci vela nejazdim
No ja som ho este nazivo nevidel len takto s foto este stym chlapikom rokujem o cene atd zde sa mi smiesny ten zadok,kolkatky to ma kolesa ako aerox ci mensie,otackomer nema co?FastHaly napísal:ja mam od tohto ten starsi model tento je novsi ale len par optickych veci ma inych a ja som s NRG velmi spokojny mam ho uplnu seriu a kamarati co maju aerox jeden vyfuk jeden varec tak im v pohode stacim niekedy skor oni mne pri rozbehu a maly nieje nemyslim si ja ho chcem predat a kupit nieco mensie a jedina nevyhoda ze nema vzadu kotuc inac super a svetla v tme neviem lebo ja v noci vela nejazdim
ma to 130/60/13 jo na ten vzhlad si treba zviknut ani mne sa nejak zo zacitku nepacil ale teraz sa mi uz lubi a otackomer neviem ale zda sa mi ze MC3 ma ale nesom si istyImro napísal:No ja som ho este nazivo nevidel len takto s foto este stym chlapikom rokujem o cene atd zde sa mi smiesny ten zadok,kolkatky to ma kolesa ako aerox ci mensie,otackomer nema co?FastHaly napísal:ja mam od tohto ten starsi model tento je novsi ale len par optickych veci ma inych a ja som s NRG velmi spokojny mam ho uplnu seriu a kamarati co maju aerox jeden vyfuk jeden varec tak im v pohode stacim niekedy skor oni mne pri rozbehu a maly nieje nemyslim si ja ho chcem predat a kupit nieco mensie a jedina nevyhoda ze nema vzadu kotuc inac super a svetla v tme neviem lebo ja v noci vela nejazdim