Turecká halušky a chopper zraz

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
Užívateľov profilový obrázok
Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

Turecká halušky a chopper zraz

#1 Príspevok od užívateľa Jostobb » So Jún 02, 2007 8:32 pm

V prvom rade sa chcem ospravedlniť že to nie je o scootoch ... :oops: ..Ale bol som túto sobotu v Tureckej na haluškách :) ... smola že som bol len na našej plechovke ale aj tak :) ..Keď som dorazil tak bola celkom aj zábava robili sa halušky súťažilo sa atď tu je aj jedno foto toto sú taký experti :lol: kopec srandy s nimi bolo Obrázok
No ale potom keď som tam bol dlhšie tak sa mi tam že je zdalo nejako veľa motoriek ...neskôr som sa dozvedel že tam majú zraz choppristitakže pridávam aj nejaké foto kochajte sa tou nádherou niektoré motorky boli fakt skvostné a unikátneObrázok
táto motorka je taká menšia obivačka na 2 kolesách Obrázok
Na tejto som mal aj možnosť si chvíľku posedieť a poviem vám že neni to nič ľahké udržať takú motorku keď ruky mám skoro v nebi :lol: Obrázok
a teraz si pozrite jedno nádherné lakovnícke dielo :) Obrázok
Táto motorka sa mi páčila zo všetkých najviac :) fakt umelecké dieloObrázok
Ale našli sa aj supersport ..inak táto yamaha mala super zvuk Obrázok
No to je asi všetko ...mám aj viacej foto ale nechcem dávať lebo už aj teraz som dosť zobral miesto fóru ...a to by ma potom admini ukrižovali kebyže tu dám všetky moje foto :D :lol:
podpis som si este nenastavil

jeffo
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Ne Máj 07, 2006 9:47 pm
Skúter: Honda PCX 150

#2 Príspevok od užívateľa jeffo » Ne Jún 03, 2007 11:28 am

mal som ist aj ja s fotrom ale oco zmizol bezomna...a motorky su fakt pekne a ako tak pozeram takmer vsetky boli v Maníne...

Jostobb
motorkár
motorkár
Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa Jostobb » Ne Jún 03, 2007 1:31 pm

A to ešte taká malá príhoda :D ..že ja som už išiel od tých halušiek preč pozrieť ešte na motorky a akurtá išli asi 20ti hore a jeden na R1 videl že sa na nich pozerám a tak spomalil a na spojke dal plný fúúúúúú tak to už bola aká pecka :lol: ma skoro odfúklo ...kokos ja som sa tak zľakol ako ešte nikdy :lol:
podpis som si este nenastavil

Zamknuté

Návrat na "Stredné Slovensko"