Nestartuje

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
romanpop

Nestartuje

#1 Príspevok od užívateľa romanpop » Po Máj 21, 2007 10:24 pm

Ahoj zdravím vsetkych skutristov mam taky maly problem mam CPI popcorn
50cm a studeny nechce nastartovat ani na 5krat problem asi bude v automatickem sytici karburator sem prezeral je cisty aj trisky ked vytahnu autosytic a diru po nem zacpu palcem chytne nasup jak sa trochu zehreje uz startuje na prvy krat kolko sa ten automaticky sytic ma vytahnut po zohriani mne chodí tak max:2mm pripojim nanho 12V tak za minutu sa vysune o 2mm potrebuju poradit ci mam kupit novy alebo bude zrada nekde inde mam aj foto ale nevym jak ho upnut diky za kazdu radu

Užívateľov profilový obrázok
VLADY
spammer
spammer
Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

#2 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Máj 22, 2007 5:51 pm

2mm je asi málo čo sa mi zdá mnne chodil na VIVACITE viacej ale tá doba je celkom OK....záleží aj od teploty okolia ale zas ak nieje uplne zavretý tak by ten motor mal teraz ako je teplo chytiť... :oops: Ale na 100% sa to nedá tvrdiť každý motor je iný niektorý chytí aj bez sytiču studený ak mu pomožeš s plynom a iný nie....
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny! :techie-ebay:
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem. :P

Inscene
skútrista
skútrista
Dátum registrácie: Št Feb 22, 2007 11:50 pm
Skúter: neuvedený
Kontaktovať užívateľa:

#3 Príspevok od užívateľa Inscene » Ut Máj 22, 2007 6:01 pm

ked nestartuje pridaj trosku plyn a hned chyti :)
podpis som si este nenastavil

focus
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Sep 07, 2006 1:29 pm
Skúter: yamaha tdm 900

#4 Príspevok od užívateľa focus » Ut Máj 22, 2007 7:31 pm

Nerob paniku mne to tiez robilo tak som pokrutil srubkama a poho.nie vzdy je to vazne.myslel som srubky na vzduch a volnobeh a na zohriatom.

marko358
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm

zaruka

#5 Príspevok od užívateľa marko358 » Ut Máj 22, 2007 7:37 pm

nemas to nahodov estev zaruke?

romanpop

#6 Príspevok od užívateľa romanpop » Ut Máj 22, 2007 9:37 pm

v zaruke ho nemam vyskusam este nastavit ten karbec chlapi co sa mi moc nelubilo bylo guma kera vedie z karburatora do valca zda sa mi ako keby cez to presakoval olej problem je v tom ze to drzi na 3sruboch a 1 ako keby nit ten sa neda nijako odtiahnut asi len odvrtat neriesili ste to niekdo DAKUJEM

VLADY
spammer
spammer

#7 Príspevok od užívateľa VLADY » St Máj 23, 2007 4:56 pm

ten bez hlavy je zalamovací aby sa do toho všelijaký rádobymechanici nemontovali...treba na neho vrtačku a dať tam normálny... :roll:

romanpop

#8 Príspevok od užívateľa romanpop » St Máj 23, 2007 8:56 pm

Dakujem :P

romanpop

#9 Príspevok od užívateľa romanpop » Po Máj 28, 2007 4:02 pm

uz sem z teho nemocný scooter stale spatne startuje ked je studeny rano z prace sem ho nemohel natocit na prvy krat chytel motor isiel tak 4sekundy a potom zhasel nakopel sem ho snad az na 5krat a to boli otacky uplne slabe skoro skapaval po 1,5 minute sa uz dal pridat plyn a dalo sa odjet uz nevym kde moze byt zavada procistil sem celý karburátor nic sem tam nenasel zmes mam nastavenu dobre sviecka je sfarbena do cervono hneda co si myslím ze je OK este podotknu ze po zahriani ide nastartovat nasup a jede super len ten prvý atudený start mna trapí a nevím jak nanho dojízdam do prace tak 6Km a nerad bych aby mna nekde nechal myslím ze by to mohel robit autosytic kuknite sa ci je vysunutý dobre neni moc vysunuty a tym padem je zavrety sytic DIKY moooc

manasml
cyklista
cyklista
Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm

#10 Príspevok od užívateľa manasml » Po Máj 28, 2007 5:37 pm

ale moze to byt aj zlym kruzkom...ked je studeny tak je stiahnuty kruzok a nema to tlaky take ake ma mat normal...a po zahriati sa kruzok roztiahne pricom sa tlaky trocha z lepsia a tak ide potom...

alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa alcatelko » Po Máj 28, 2007 5:56 pm

jj presne toto sa stalo ondrovi na zavodoch...zapiekol okraj piestu a kruzok...kym to slo tak v pohode ale ako vypol motor a vychladlo uz neslo...a vsetko ok az kym nerozobral motor...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

tomii

#12 Príspevok od užívateľa tomii » Ut Máj 29, 2007 12:37 pm

romanpop....mne to robi/lo to iste...potom mi jeden znamy dal nejaky sprej (START PILOT)..trochu streknes do karburatoru a naskoci na prvy sup...trochu potom pridat plyn a ide...

janykaj

#13 Príspevok od užívateľa janykaj » Št Máj 31, 2007 9:41 am

mne to tiež robilo na piaggiu. zhasínal motor a potom som zistil že je slabá baterka lebo ju nedobíjal alternátor či čo. Som dával plyn a mi zdochol tak som dal druhú baterku aj tak bola stará slabá, našteloval som alťák a už mi to nikdy nerobilo a teraz možem byť spokojný že ten čo ho kúpil je tiež spokojný :D

romanpop

#14 Príspevok od užívateľa romanpop » So Jún 02, 2007 9:09 pm

Ahojte kluci uz sem to vyresil dal sem 1mm podlozku pod autosytic aby byl viacej otevreny a startuje to krasne meral sem posun po zahrianí a v pohode sa sytic zavrie 1mm nicomu nevadí teraz to ide nasup inak baterku mam uplne novu a s tym sprejom to neni spatne ale nedostanu sa k airboxu neni k nemu dobrý prístup tak dakujem vsetkým za pomoc a rady

VLADY
spammer
spammer

#15 Príspevok od užívateľa VLADY » Ne Jún 03, 2007 8:29 pm

Na niektorých sytičoch je vraj na samotnej tej tyčke čo ide z toho termovalčeka závit a ihla čo zatvára sytič je až na tom závite našroubovaná...nemáš to len vytočené a tým pádom to bolo málo otvorené??? :roll:

romanpop

#16 Príspevok od užívateľa romanpop » Po Jún 04, 2007 8:43 pm

nie ta ihla je na tom valčeku a je na pruzinke ktora peruje takze zavit tam neni to sem skusal s tym tocit

VLADY
spammer
spammer

#17 Príspevok od užívateľa VLADY » Ut Jún 05, 2007 5:26 pm

Jasné viem si to predstaviť proste pružinka sa stlačí ak už ihla zapchala otvor a tyčka sa ešte dalej vytláča vonka ....aby sa nevymačkávalo to sedlo moc velkou silou.... :oops:

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"