Rozdiel medzi auto a moto alarmom...
Moderátor: Moderators
- manasml
- cyklista
- Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm
- Skúter: neuvedený
Rozdiel medzi auto a moto alarmom...
zdravim co si myslite aky je rozdiel medzi moto a auto alarmom?pozrite za tisic korun som nasiel http://www.tuning.sk/dokument-central_a ... za_1999_Sk myslim ze by to slo zapojit aj na moto...
podpis som si este nenastavil
- manasml
- cyklista
ja mam malinku sirenu doma..."tu okruhlu"120dB mámatio napísal:ale kam das tu velku sirenu? jedine miesto je pod sedadlo, ale zabere ti vsetko miesto .. vonku ju nemozes dat, jedno spravne prestrihnutie kabliku ku sirene a je po alarme

- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...

Naposledy upravil/-a VLADY v Pi Jún 01, 2007 11:54 am, upravené celkom 1 krát.
Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- VLADY
- spammer
KUKAJ TU AAAAhttp://www.megadom.sk/index.html?pod=/_carsecur.htm Ale bolo by dobre zistiť odber prúdu aby to nevychniapalo malú scootrovúcca 4-5Ah baterku už po troch dňoch nejazdenia.... predsa len konštruktér sa moc obmedzovať nemusel ak rátal minimálne z jej cca 10 krát silnejšou kapacitou v plechovke 

- manasml
- cyklista
no takze to ze by mi to za tri dni mozno vybilo baterku ma netrapi bo ja parkujem v garazi v rodinnom dome, ja potrebujem alarm napr ked stojim pred barom...kde je vela aut a ludi a neni ho videt tak vtedy by som ho zapal doma v garazi by mi bol zbytocny takze baterku by mi nevybil, len tak lachko a keby cirou nahodou ja mam nakopavacku a idem 

- VLADY
- spammer
neni problém v naštartovaní ale je v tom že baterky nemajú radi ak sú dlho alebo často vybité takže potom sa zasulfátovávajú dosky a klesá kapacita a v podstate baterku odpíšeš aj za jednu sezónu....manasml napísal:no takze to ze by mi to za tri dni mozno vybilo baterku ma netrapi bo ja parkujem v garazi v rodinnom dome, ja potrebujem alarm napr ked stojim pred barom...kde je vela aut a ludi a neni ho videt tak vtedy by som ho zapal doma v garazi by mi bol zbytocny takze baterku by mi nevybil, len tak lachko a keby cirou nahodou ja mam nakopavacku a idem

- VLADY
- spammer
Viš jak to chodí dneska je taká doba že papier znesie všetko...takže ak chceš vedieť naisto tak jedine pripojiť cez Ampérmeter na baterku a odmerať....Ono sa to ani moc nepíše v návodoch tie odbery prúdu lebo potom by sa určité výrobky velmi zle predávali..... 

- VLADY
- spammer
Je to od témy ale ja som kupoval rázový šroubovák 12V do autozapalovača a som mal osobný odber tu v BA a ako som ho skúšal tak som došiel na to že na zaťahovanie kolies je to moc slabé a hlavne ich to potom nedokázalo povoliť tak som ho zbalil nazad do krabice a šup s ním nazad do obchodu a bez problémov mi vrátili peneži.... 

- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
nemozes dat nejaky navod ako to mas a kde to mas? ja viem, je to citliva informacia pre zlodejov, ale by ma to zaujimalo, aspon nejake detaily ... ci to mas stale napojene na bateriu, ci to vies aj vypnut nejakym vypinacom, lebo napr. v garazi nie je potreby alarm atd...ondris napísal:ja mam auto alarm v pohode namontovany aj zo sirenou a v poho... a stal ma 1300 sk. mozem zohnat...
- ondris
- cyklista
- Dátum registrácie: Ut Jún 05, 2007 9:55 pm
- Skúter: Honda Dominator 650
- Kontaktovať užívateľa:
mam to namontovane pod tym prednym deklom co je na budikoch, a sirena pod alebo za prednym svetlom pod tym plastom, ma to otrasovy sninac (nastavitelny)takze keby stym zacal niekto manipulovat tak ho to najprv upozorni nech sa dekuje a ked neprestane tak sa pusti alarm.mam to napojene na baterku stale ked je vypnuty tak nezere nic a ked niekde idem tak ta baterka to znese. mam aj vypinac pod sedadlom a aj na krite na baterku keby nahodou nejaky spekulant chcel odpojit baterku. jak trocha pohne s tym doklom na baterku tak poplach...
- manasml
- cyklista
spekulant si ty paci sa mi ako to mas spravene...rozumno...ondris napísal:mam to namontovane pod tym prednym deklom co je na budikoch, a sirena pod alebo za prednym svetlom pod tym plastom, ma to otrasovy sninac (nastavitelny)takze keby stym zacal niekto manipulovat tak ho to najprv upozorni nech sa dekuje a ked neprestane tak sa pusti alarm.mam to napojene na baterku stale ked je vypnuty tak nezere nic a ked niekde idem tak ta baterka to znese. mam aj vypinac pod sedadlom a aj na krite na baterku keby nahodou nejaky spekulant chcel odpojit baterku. jak trocha pohne s tym doklom na baterku tak poplach...