aprilia sr 50 faktory

Otázky,odpovede,postrehy,skúsenosti okolo motorového tuningu

Moderátor: Moderators

Správa
Autor
ktmDriver

aprilia sr 50 faktory

#1 Príspevok od užívateľa ktmDriver » So Máj 05, 2007 2:14 pm

chlapci mám di techa najnovšieho ktorý ide veľmi dobre oproti iným skútrom ale chcelo by to niečo viac asi nejaký válec 70 ccm čo tam treba dať minimálne keď tam je válec 70-tkový aby mi to dlho pojazdilo aj kľuku? a niečo do variátora ?

Užívateľov profilový obrázok
alcatelko
moderátor
moderátor
Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
Skúter: piaggio zip lc
Kontaktovať užívateľa:

#2 Príspevok od užívateľa alcatelko » So Máj 05, 2007 3:28 pm

takze 70ccm valec na ditecha tak 12-13tis...premysli si ci ti to za to stoji...to skor tak variator lepsi,lahsie valceky a pruzinky do spojky...hold tunit ditecha je sakra drahy spas...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov

ktmDriver

#3 Príspevok od užívateľa ktmDriver » So Máj 05, 2007 10:54 pm

počúvaj keď už som mal na nového tak už by sa našlo aj na také somarinky .... ale o to nejde ale táto stránka je najväčší blud aký je možný majú v tom total bordel lebo ako je možné keď si dám ditech a motorové časti a ponúkajú mi karburátor ..... idioti

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#4 Príspevok od užívateľa alcatelko » So Máj 05, 2007 11:58 pm

uz som ti to dal do pripomienok...existuje konverzny kit aby si ditecha dal na karb...po namontovani toho kitu mozes dat normalny valec a karburator...cize ak sa najde pacient co ma na to a chce to tak ma v ponuke aj karaburator aby nemusel hladat v inych oddeleniach
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............

midži

#5 Príspevok od užívateľa midži » Ne Máj 06, 2007 1:57 am

Ak sa ti tu nepaci kludne sem viac nechod a tuninguj si svojho DITECHA inde!!!

ripper

#6 Príspevok od užívateľa ripper » Ne Máj 06, 2007 9:49 am

inac ditech sa dobre tunuje na www.avizo.sk

ripper

#7 Príspevok od užívateľa ripper » Ne Máj 06, 2007 9:58 am

vlastna skusenost

aumirek
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
Skúter: neuvedený

#8 Príspevok od užívateľa aumirek » Ne Máj 06, 2007 10:43 am

alcatelko napísal:uz som ti to dal do pripomienok...existuje konverzny kit aby si ditecha dal na karb...po namontovani toho kitu mozes dat normalny valec a karburator...cize ak sa najde pacient co ma na to a chce to tak ma v ponuke aj karaburator aby nemusel hladat v inych oddeleniach
no idiot jsi ty poněvadž tvoje znalosti končí u výměny výfuku popřípadě nalepení nějakého zrychlovacího obrázku ale jak to funguje to je pro tebe neznámá věc takže první se něco nauč přečti a pak nadávej nebo jak ti radil midži tu nechod pokud něčemu vubec nerozumíš klidně ti poradíme ale netvrd že je idiot Ps a pokud umíš číst je tam jasně napsáno kit na PRESTAVBU na karburátor
Naposledy upravil/-a aumirek v Ne Máj 06, 2007 11:07 am, upravené celkom 1 krát.

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#9 Príspevok od užívateľa aumirek » Ne Máj 06, 2007 10:56 am

alcatelko napísal:uz som ti to dal do pripomienok...existuje konverzny kit aby si ditecha dal na karb...po namontovani toho kitu mozes dat normalny valec a karburator...cize ak sa najde pacient co ma na to a chce to tak ma v ponuke aj karaburator aby nemusel hladat v inych oddeleniach
no k tomu co tam prodávaj za šílenejch 6200kč jen toto je to jen konventor na počitač ono to jede teda háže jiskru i bez toho a dá se tam dát i jiné CDI a ty ostatní věci musíš stejně koupit takže toto by tam vzal opravdu jen šílenec

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#10 Príspevok od užívateľa aumirek » Ne Máj 06, 2007 11:00 am

aumirek napísal:
no k tomu co tam prodávaj za šílenejch 6200kč jen toto je to jen konventor na počitač ono to jede teda háže jiskru i bez toho a dá se tam dát i jiné CDI a ty ostatní věci musíš stejně koupit takže toto by tam vzal opravdu jen šílenec Jediná věc co to možná řeší je mazáni čerpadlem ale za ty peníze raději budu míchat olej do benzínu

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#11 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Máj 06, 2007 12:02 pm

tymto poslednym trom tvojim prispevkom nejak nechapem ale co uz :)
clovek sa snazi odbyt nejakeho hnupa a nakoniec je hnup on... :roll:

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#12 Príspevok od užívateľa aumirek » Ne Máj 06, 2007 12:16 pm

no ale to nebylo na tebe že jsi hnup to ani náhodou nevím jak jsi to pochopil ale já chápu tebe co jsi chtěl říct ale rozhodně to nebylo myšleno na tebe

alcatelko
moderátor
moderátor
Kontaktovať užívateľa:

#13 Príspevok od užívateľa alcatelko » Ne Máj 06, 2007 12:19 pm

aumirek napísal:
no idiot jsi ty poněvadž tvoje znalosti končí u výměny výfuku popřípadě nalepení nějakého zrychlovacího obrázku ale jak to funguje to je pro tebe neznámá věc takže první se něco nauč přečti a pak nadávej nebo jak ti radil midži tu nechod pokud něčemu vubec nerozumíš klidně ti poradíme ale netvrd že je idiot Ps a pokud umíš číst je tam jasně napsáno kit na PRESTAVBU na karburátor
:lol: :lol: :lol: nic v zlom ale potom zla citacia... :lol: :lol: :lol:

aumirek
st. skútrista
st. skútrista

#14 Príspevok od užívateľa aumirek » Ne Máj 06, 2007 12:36 pm

no máš pravdu jsem vul patřilo to kousek výš na ktm driver

janykaj

#15 Príspevok od užívateľa janykaj » Po Máj 07, 2007 4:12 pm

Z toľkej vášne sa pomýlil :oops: . Všetci sme len ludia

ktmDriver

#16 Príspevok od užívateľa ktmDriver » Po Máj 07, 2007 8:35 pm

chlapci proti nikomu nič nemám ale mohlo by to byť fakt prehliadnejšie ďakujem za pochopnie

ktmDriver

mabi
st. skútrista
st. skútrista
Dátum registrácie: Št Jan 18, 2007 9:53 am
Kontaktovať užívateľa:

#17 Príspevok od užívateľa mabi » Po Jún 04, 2007 7:36 pm

ktmDriver: ja mam tiez noveho ditecha a mozno niekedy v buducnosti skusim nieco vymenit, ale urcite nie valec. je to velmi draha investicia (tych 12 000) na to, aby sa ti zvysila maximalka mozno tak o 10-15 km/h. ja ked nieco vyskusam, tak pojdem do variatora, cim sa mozno trochu zlepsi maximalka, pripadne akceleracia. a maximalne tak este valceky, pruzinky a kontrastka. ale nic viac
podpis som si este nenastavil

brady

#18 Príspevok od užívateľa brady » Ut Jún 05, 2007 4:44 pm

Ja som menil variator :wink:

mabi
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#19 Príspevok od užívateľa mabi » Ut Jún 05, 2007 10:53 pm

brady: nazdar brady. pisali sme cez pokec, ale akosi si sa odmlcal.. takze si vymenil varec? je nejaka zmena? skus to vsetko popisat, urcite nie som jediny, koho to zaujima. napis znacku, zmeny v akceleracii, maximalke, ci si menil aj valceky, kontrastku, pripadne spojkove pruzinky...proste vsetko... dik

Zoidberg
trojkolkár
trojkolkár
Dátum registrácie: Pi Feb 02, 2007 5:40 pm

#20 Príspevok od užívateľa Zoidberg » St Jún 06, 2007 3:58 am

Změny (pozitivní i negativní) při použití jiného variátoru by mě taky zajímaly. Dal jsem na Aprilku Hebo a nebyl jsem moc schopný to doladit. Buď to nejelo na rovině, nebo v kopcích :( Asi ho prodám.

brady

#21 Príspevok od užívateľa brady » St Jún 06, 2007 6:11 pm

V skratke vam to opisem.
Kupil som do toho variator Malossi Multivar2000 sa mi zda,ze tak sa vola.Valceky su tam 7,2gramove niesom si vsak isty :oops: Maximalka sa mi zdvihla jednoznacne mi to lahsie ide do max. mierny kopcek pri mojej vahe 80-85kg bez sklopenia idem 90km/h...Motor sa pohyna pri 6000otacok. Ja som velmi spokojny,ale menila sa aj palivova mapa cez soft

mabi
st. skútrista
st. skútrista
Kontaktovať užívateľa:

#22 Príspevok od užívateľa mabi » Št Jún 07, 2007 6:59 pm

1) "Ide mi to lahsie do max." - to znamena, ze sa zlepsilo zrychlenie?
2) pises "mierny kopcek"... Kolko Ti to ide na rovinke pri bezvetri bez toho aby si sa sklopil nad riadidla?
3) a este ma zaujima ta mapa... takze ty si mal dovtedy odbloknuty skuter a teraz ti este raz dodatocne upravili softver vo vstrekovacej jednotke? Ak hej, kolko ta to vyslo?

Diky

Zamknuté

Návrat na "MOTOR"