sa ides hrat na parfumera?mPershing napísal:OT: Mas asi dost medi, potrebujem kotol aj s trubkami na palenicu, nedalo by sa jej zohnat trosku viac?![]()

Moderátor: Moderators
Inak kamos elektrikar mi to dobre vyriesil dal mi silnejsie odpory neviem presne ale hovoril ze sice to bude trochu slabsie svietit ale vydrzia hrozne dlho a takisto skoro nic neberu elektriky si zapojene paralelne na vypinac cize kazda ma vlastne - ale + maju z vypinacom a neonom . V pohode robota ale skryt kable bol najvacsi problemscrat napísal:he, mala elektraren...ale lubi sa mi to.
ja typujem takych 245-250 klokanov :gt1:Scarp napísal:Medi vela nemam mal som len jeden maly plech s ktoreho som strihal .mPershing napísal:OT: Mas asi dost medi, potrebujem kotol aj s trubkami na palenicu, nedalo by sa jej zohnat trosku viac?![]()
A ledky pridali len tak po 2 kone najvacie zvacsenie bola nalepka Stage 6 vpredu a potom nalepky hebo dost pridavaju
ja som na pezote musel natiahnut M10 husty zavit lebo tam nebol ziadny a drzi to maximalne v pohodeScarp napísal:heh a ako to ches bez tych redukcii spravitalcatelko napísal:na tych redukciach su moc vysoke tie zrkadla a vyzeraju kus divne...ale inac goodkeby boli nizsie tak nemaju chybu
jedine vytvorit M10 zavit ale to nestoji zato