ako nie,sorač ked som ta nasral,ale si myslim že na 50ku scoot je 100km/h viac než dosť a uplne to stači...a ak z toho budeš chcieť ešte vytiahnuť väčšiu maximalku,tak preplatiš aj hodnotu toho skutru a zožerie to aj teba do nadrže ked budeš na ňom sedieť...môj nazor je že ta stovečka stači na scoot uplne...bal by som sa na tom jazdiť viac ako kilečko...PEACEamusafuna napísal:no pocuvaj ma sem neviem co do mna seres struter, prisiel som na forum ,zalozil som temu aby som vas mohol poziadat o pomoc resp. radu namiesto toho dostavam len hlupe pripomienky ako napr. bud rad ze ti ide kilo, co by si este chcel od 50-tky a neverim ze ti ide skuter kilo a pod. --- nie som rad lebo viem ze z neho dokazem vymackat viac a ak neviete pomoct treba povedat rovno, chcel som len tip! nic viac(ak som niekoho urazil sorry)
ako zvisit maximalku?
Moderátor: Moderators
- struter
- skútrista

- Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor

- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
v tomto davam za pravdu...100 je tak maximum na male kolecka...minule som sa skoro zabil na runerovi...120 cez horizont a odlepil som sa od zeme...som sa skoro posral...pri cca 100ke este v pohode 
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- Jostobb
- motorkár

- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
Tak akože mne nemusíte veriť ... keď budem mať vodičák tak pôjdem aj na alčiho zraz a tam sa uvidí či som klamal alebo som hovoril pravdualcatelko napísal:si necital jostov clanok a natrhol prdel malaguti v zabehu? a je to tajfunscrat napísal: ktorá 4T čína behala v serii 80 real???? tak akurat dole lomničákom
- manasml
- cyklista

- Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm
a mas ho uz komplet odblokovany? inak k tej stovke dnes som namontoval cyklometer, nastavil ho jak ma byt a ukazuje 95 km/h ten analogovy budik sa mylil o 10 km myslim ze je to fajn[/quote]
no ano mal by byt komplet odblokovany ale take ze menenie trisky ani nic podobne sa nedialo takze mozno by to slo este lepsie keby som dal vacsiu trisku...o nieco...a ja mam seriovy vyfuk z katalyzatorom takze podla mna to nepusti do otacok...chcelo by to ladak...
no ano mal by byt komplet odblokovany ale take ze menenie trisky ani nic podobne sa nedialo takze mozno by to slo este lepsie keby som dal vacsiu trisku...o nieco...a ja mam seriovy vyfuk z katalyzatorom takze podla mna to nepusti do otacok...chcelo by to ladak...
- manasml
- cyklista

- Dátum registrácie: So Apr 15, 2006 12:03 pm
no tak tomu ver ze ten ma brzdi...sak to aj pocut na otackach ze by to slo len proste ten vyfuk nedopusti vacsie...a je aj tak uz taky hala bala aj hrdzavy teraz si chcem kupit normalne ladak...nebudem henten kuchat...struter napísal:no ten katalyzator ťa dosť brzdi si myslim....na tvojom mieste by som menil fuck a ked nechceš do toho davať love,tak to dať aspoň niekomu vykuchať ten seriovy...