komplet novy lak + pochromovanie diskov
Moderátor: Moderators
komplet novy lak + pochromovanie diskov
zdravim. chcem sa spytat ci si uz niekto dal uz kompletne zmenit farbu svojho skutrika a kolko ho to nakoniec vyslo?
ja by som chcel zelenu, resp. oranzovu (az tak trosku do kriklava:) metalizu - a to komplet cely skuter, aj plasty. ma niekto s takouto optickou upravou skusenosti, resp. vie odhadnut priblizne cenu? myslite ze si to clovek dokaze spravit aj sam ak sa na to poriadne pripravi?
dalej, ma niekto skusenosti s chromovanim. chcel by som si dat pochromovat komplet obidve kolesa? poznate niekoho?
ja by som chcel zelenu, resp. oranzovu (az tak trosku do kriklava:) metalizu - a to komplet cely skuter, aj plasty. ma niekto s takouto optickou upravou skusenosti, resp. vie odhadnut priblizne cenu? myslite ze si to clovek dokaze spravit aj sam ak sa na to poriadne pripravi?
dalej, ma niekto skusenosti s chromovanim. chcel by som si dat pochromovat komplet obidve kolesa? poznate niekoho?
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
cely scooter aj plasty? tak cely scooter je cely scooter ne ? 
mne plastny nastriekal za 6000tis s tým že to ich musel upravovať, .... (šmirgel... git..)
a metalíza na scootroch sa mi moc nepáči..
stalo ma to 6tis (nestriekal som plasty čo su pod nohami....)
farba oranž - čierna

mne plastny nastriekal za 6000tis s tým že to ich musel upravovať, .... (šmirgel... git..)
farba oranž - čierna
podpis som si este nenastavil
ako ty si na to musel dat aj git v spreji ??? vysmyrglovat na rovnu plachu a oni to len striekli???lil_B napísal:cely scooter aj plasty? tak cely scooter je cely scooter ne ?
farba oranž - čierna
- Speedfight
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
sak si precitaj ze aj s robotouFastHaly napísal:ako ty si na to musel dat aj git v spreji ??? vysmyrglovat na rovnu plachu a oni to len striekli???lil_B napísal:cely scooter aj plasty? tak cely scooter je cely scooter ne ?
farba oranž - čierna
podpis som si este nenastavil
- Speedfight
- cyklista
- Dátum registrácie: Po Aug 28, 2006 10:10 pm
- Kontaktovať užívateľa:
diki moc.. ale neviem ci som myslel prave taketo chromovanie? pisu tam ze matne a celkovo to znie tak ze nejde zrovna o "efektne" chromovanie. ale diki mocInscene napísal:http://www.galvanizovna.sk/index_soubory/page0012.htm