Scooter show 2007
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
nazdik zraz trva jeden den ale myslim ze viaceri budu aj cez noc stan ti je zbytocny lebo bude ubytovanie kusocek od zrazu maju tam neobmedzene kapacity a cena myslim tiez v pohode zalezi od poctu ludiKeewayarn125 napísal:Sewa, ja sa rad pridam, kolko trva dni ten zraz? ked uz taku dialku pridem tak jedine so stanoma na jednu noc sa mi neoplati rozkladat , ale rad pridem podporit znacku Keeway (zastupenie znacky)
podpis som si este nenastavil
Uprimne netusim kolko ludi pride ale podla mna je jedno ci pride 20 alebo 120 skutrov treba aj tak spravit program aj vsetko pre to aby sa nenudiliXlukas.cz napísal:kdybys byl dnes v brne/vyskove, tak bys videl, jak rychle se da odbavit programa to tam bylo 120 skutru
mam pocit, ze z toho delas mnohem vetsi akci, nez to bude.
Inak zaujimaju ich aj pocty pre kolko ustlat takze by bolo fajn zajednat dopredu potrebujem teda od vas meno a adresu bydliska a pocet lozok kolko hcete posielajte to na mail : ScarpRS@gmail.com
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
s programom si robiš zbytočne hlavu...., vobec si nemusiš robiť starosti....
vela z nas čo tam budu sa vídavame raz za pol roka, alebo prvý krát vôbec... takže kecať o čom teda je... napr v brne.... sme sa rano stretli.... hodinku sme kecali ,fotili , ukazovali že hééén ty kkt.... potom bol výjazd, a chalan furt furt sa tam kecalo, šprinty bol len taký doplnok do kecania
podla mna si zbytočne robiš starosti nejakými zložitými sutažami, žrebovaním, deti, telka.... budeš mať same starosti a nebudeš si to môcť užiť...
môj názor je teda "treba sa ukludniť"
PS: je fajn že si ten intrak vybavil, ale veľa ludi tam ide na blink, tzn je im všetko jedno... kukne, odfoti, ahojte.... ale šak to ty vieš....
vela z nas čo tam budu sa vídavame raz za pol roka, alebo prvý krát vôbec... takže kecať o čom teda je... napr v brne.... sme sa rano stretli.... hodinku sme kecali ,fotili , ukazovali že hééén ty kkt.... potom bol výjazd, a chalan furt furt sa tam kecalo, šprinty bol len taký doplnok do kecania

podla mna si zbytočne robiš starosti nejakými zložitými sutažami, žrebovaním, deti, telka.... budeš mať same starosti a nebudeš si to môcť užiť...

PS: je fajn že si ten intrak vybavil, ale veľa ludi tam ide na blink, tzn je im všetko jedno... kukne, odfoti, ahojte.... ale šak to ty vieš....

Heh vsak vam vsetky tie ceny nedam zadarmolil_B napísal:s programom si robiš zbytočne hlavu...., vobec si nemusiš robiť starosti....

Vzhladom k tomu ze zavodna jedalen nam to odvrhla lebo nejaki penzisti hraju futbal tak je to na kazdom osobitne po porade so mnou na mieste vas namierim na spravny smer alebo vam dam cisla na donasky pizze a podobnemPershing napísal:Co bude na jedenie? Ci sa mi oplati prehadzovat si sichtu... :gt2:
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
ja som ho teda videl jesť bagetu, ked sedel vedla mna... pár sekund na to, sme mu pomahali naspeť vedla mnaqyxza napísal:lol teba by malo zaujímať skôr čo bude na pitie... v brne som ťa jesť ani nevidel :gt1: :occasion5:mPershing napísal:Co bude na jedenie? Ci sa mi oplati prehadzovat si sichtu... :gt2:

- theruck
- Site Admin
- Dátum registrácie: Po Jan 09, 2006 11:19 pm
- Skúter: Aprilia sportcity 200
- Kontaktovať užívateľa:
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... 02/07/2007
ja pojdem asi takto
chce sa niekto pridat v trnave?
ja pojdem asi takto
chce sa niekto pridat v trnave?