VYBER SI TRIČKO
Moderátor: Moderators
- lil_b
- moderátor
- Dátum registrácie: So Feb 11, 2006 4:39 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
Trika robil Ge100r, ktorý to už bohužial nerobí...
ALE, mam znameho čo to robi.... navrh by sme nechali (aby sme sa nelíšili), ALE on to dava na menej kvalitne trička.... (maju menej gramov), nejsu to nejake total šmejdy, ale speru sa o jedno číslo....
od Ge100ra sme mali trička myslim za 250skk, tu by sme sa zmestili do 150skk
ak niekto nemôže zaspať, a sniva sa mu o tričku, mam doma ešte L-ko a S-ko.... (som ochotny aj dobierku poslať)
treba ma kontaktovať cez SS alebo 0904 253 352, 0918 177 443
ak tak píšte záujem, a keby bolo 10+ kusov tak ich dam spraviť...
(najlepšie mi do SS poslať
Meno Priezvisko
Adresa
Počet kusov
Veľkosť)
tie nicky čo sme sa dáááávno bavili vám FredyXXX spraví s radosťou ako výšivku...
ALE, mam znameho čo to robi.... navrh by sme nechali (aby sme sa nelíšili), ALE on to dava na menej kvalitne trička.... (maju menej gramov), nejsu to nejake total šmejdy, ale speru sa o jedno číslo....
od Ge100ra sme mali trička myslim za 250skk, tu by sme sa zmestili do 150skk
ak niekto nemôže zaspať, a sniva sa mu o tričku, mam doma ešte L-ko a S-ko.... (som ochotny aj dobierku poslať)
treba ma kontaktovať cez SS alebo 0904 253 352, 0918 177 443
ak tak píšte záujem, a keby bolo 10+ kusov tak ich dam spraviť...
(najlepšie mi do SS poslať
Meno Priezvisko
Adresa
Počet kusov
Veľkosť)
tie nicky čo sme sa dáááávno bavili vám FredyXXX spraví s radosťou ako výšivku...
podpis som si este nenastavil
- FreddyXXX
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Št Jún 29, 2006 12:23 am
Ako niektorí už vedia viem tričká vyšiť, ale ak trváte na potlači a chcete také isté tričká ako máte (Adler 160g) viem zohnať. Cena 160g trička cca 110,- (čisté).
Ak chcete ešte kvalitnejšie tričká viem dodať aj (Adler 200g) čo je už o niečom inom a nerozpadne sa to po 2-3 praniach. Cena 200g trička 130,- (čisté).
Ak chcete ešte kvalitnejšie tričká viem dodať aj (Adler 200g) čo je už o niečom inom a nerozpadne sa to po 2-3 praniach. Cena 200g trička 130,- (čisté).
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Ja som jednoznačne za kvalitné hrubšie tričko nie aby bolo cez neho vidieť až di Vídňa!!!! takže radšej si priplatím!!!! ono ten cenový rozdiel neije až tak moc velký aby sa na tom oplatilo ušetriť pár korún a po pár opraniach to bude jak handra na okná
A kludne by mohlo byť aj vyšité.(RND:Tu smietka tu ihličie... jaj to máš vyšité?! a kde si bol zašitý???). 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- marko358
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Po Mar 19, 2007 7:42 pm
keby staly tak 250-300 tak by si to viacery kupili Ale za 500 si v pohode kupim v pandorfe nike alebo pumalil_B napísal:tak som to aj myslel...
lenže hovorite že ste za kvalitu, že si priplatite....
ale ked sa to vyšplha na 400-500sk tak si to kúpite možno 5ti...
podla mna je 500 moc ale to je iba moj osobny nazor
- FreddyXXX
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Št Jún 29, 2006 12:23 am
Je to tak, ak by som vám mal vyšiť tričká a boli by tam tie isté logá v tej istej veľkosti stálo by to možno aj 500-600,-/ks, preto bude lepšie ak dodám tričká a ak budete chcieť môžem vyšiť nicky.
Cena nicku cca 40,- (veľkosť na rukáv - 7cm) pri použití základných fontov.
Tým myslím, že vám dám na výber nejakých 30 základných fontov z ktorých si vyberiete a cena bude 40,-/nick.
Ak chcete použiť nejaký vlastný font, ktorý nieje medzi základnými cena bude okolo 100,-.
Cena nicku cca 40,- (veľkosť na rukáv - 7cm) pri použití základných fontov.
Tým myslím, že vám dám na výber nejakých 30 základných fontov z ktorých si vyberiete a cena bude 40,-/nick.
Ak chcete použiť nejaký vlastný font, ktorý nieje medzi základnými cena bude okolo 100,-.