tnx
Zrkadlovka - kde ju nosit na skutri
Moderátor: Moderators
- owwidius
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
Zrkadlovka - kde ju nosit na skutri
Obycajny digital hodim do vrecka na bunde, alebo do kapsy na opasku, ale neviem jak prepravovat zrkadlovku s objektivom. Co si myslite o otrasoch pod sedadlom alebo v kufri? Napada mi moznost ze dat to do makkej fototasky a este okolo mozno dat nejaku mikinu, nech to trochu odpruzi.. Alebo nosit fototasku/ruksak radsej na sebe?
tnx
tnx
podpis som si este nenastavil
-
geetee
daj do rupsaku , pod to mikinu, bude otrasi tlmit, skuter, ty, a samotne uchytenie rupsaku+plus mikina ked to dakde polozis(ako nie spadnes ale das dole s chrbta)owwidius napísal:matio> a ty tak nosis zrkadlovku, abo si len myslis, ze to tak staci?![]()
a vystielanim som myslel prave presne len tu handru/mikinu este na spodok..
mayo, zrkadlovka nieje digital co si vies nastavit ako ti ma kotkodakat pri zabere
- struter
- skútrista

- Dátum registrácie: Ut Mar 27, 2007 10:58 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
no neviem,možno by sa veľa ludi čudovalo,ale zrkadlovka je strašne jemny prístroj...kamaratovi ebol canon za 30tis. v aute zo sedačky na zem jak zabrzdil/a to bol vo oreginal vystlanej fototaške/ a dosrala sa mu cela optika...a ten pád nebol taky že vyletel,proste len sa sklzol dole na zem...takže ja by som bol za ten ruksak,iked musiš sa modliť aby ťa niekto nesundal 
- owwidius
- st. skútrista

- Dátum registrácie: Po Jún 05, 2006 11:55 pm
- Skúter: Suzuki V-Strom 650 ABS 2007
- Kontaktovať užívateľa:
hehe, ale to iste si niektori myslia aj o kombinacii vodka+redbull, a pritom idu spolu veeelmi dobretheruck napísal:niektore veci na svete nejdu dokopy
skuter/motocykel a zrkadlovka budu patrit do tejto kategorie
zas na druhu stranu, ked je zrkadlovka prepravovana v aute v kufri, alebo v kamionoch cestou do obchodu.. tam sa vselijak s tym zaobchadza
- VLADY
- spammer

- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Najistejšie podla mňa a najviac odpružené by to bolo priamo na tele v ladvinke alebo podobnej taške na opasku alebo na chrbte v tom ruksaku... len to je nepohodlnné dosť. scooter dosť trasie som raz dal do neho v igelitke hrozno a doma po 40 kilákoch bolo skoro jak pomleté ...len oprešovať

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.
- kukolarik
- moderátor

- Dátum registrácie: St Feb 07, 2007 7:11 pm
- Skúter: nemam moto
- Kontaktovať užívateľa:
Nemam zrkadlovku, ale krehke veci davam pod sedadlo, nie do kufrika a tak, ze ich zabalim do pulovra, handri alebo cosi podobne... v pripade tak jemneho zariadenia ako zrkadlovka, by som ju dal do origos puzdra a tak zabalil do mikini. To musi stacit...
Ber do uvahy aj teplotu pod sedadlom, ale to by skodit nemalo... no cely den na slnku by som ju tam nenechaval...
Radsej do kufra a ko ku sebe, lebo ked sa ..., na tele to asi neprezije a este aj tebe moze ublizit, v kufri zabalena v mikine prezije...
Ber do uvahy aj teplotu pod sedadlom, ale to by skodit nemalo... no cely den na slnku by som ju tam nenechaval...
Radsej do kufra a ko ku sebe, lebo ked sa ..., na tele to asi neprezije a este aj tebe moze ublizit, v kufri zabalena v mikine prezije...