:(
Moderátor: Moderators
diky no byvam v trencine..fotky nemam..a siel som tak 40 .ale nic dobre to neni vies ako clovek za volantom vidi maleho motorkara tak mu neda prednost a to sa mi nestalo prvy krat..clovek musi davat bacha aj za druhych:(Smulo napísal:pfuuha mas dake fotky ? a ako rychlo si siel ? a kde to byvas ? Skore uzdravenie !
-
- cyklista
- Dátum registrácie: Ne Máj 28, 2006 5:17 pm
- Skúter: neuvedený
tiez som chcel .momoo napísal:a stava sa ete take ze auto je na vine teda jeho posadka a tebe vynada ... tak to by ma uz fakt nastvalo vtedy by som asi odpisal jeho spz
Ono proste hodilo smerovky dolava j.. predomna ( potom dvoma kolesami
na travu vedla cesty) zastanem 15 m pred nim , a ten k.... sa otoci a ide rovno .
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Kontaktovať užívateľa:
No kolega s Tn...Ja som mal 750km a to som sa vozil keď pšalo a to som dva krát spadol
a raz mi chlapík keď som už išiel domov nedal prednosť tak som skoro doňho napral .... a za tie km čo som zatiaľ spravil som zistil že vodiči plechoviek sú strašné k.rvy k malým scootrom ... napr: idem 60 po meste a sú tam dve plné čiary a chlapík na felde ešte ma predbieha nervózny(aj keď neviem prečo)cez tie dve plné a vytrubuje popri tom .... no proste demencia ...a to som zvedavý čo by robil kebyže idem 40 ako mám
...a podotýkam že to mám zatiaľ 900km nabehané a už sa mi takéto situácie stali dva krát 

podpis som si este nenastavil
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
chodte sa povozit v spicke do blavy...ja ratam vzdy s tym ze nemam prednost a pred kazdou krizovatkou pustim plyn a dam ruky na brzdy...ked vidim mladsieho magora na vytunenom crepe alebo nejakom golfe/baworaku tak sa radsej rovno pracem nabok alebo aj zastanem lebo sa to 100% neskonci dobre...nevie to jazdit,nepozna to predpisy a mysli si ze je kral ciest...na moto je to ale jedno...sunda ta kazdy...
............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
podla mna sa to moze stat kazdemu a aj tebe, trosku som to mozno zle napisal, ale rad nie som .... a dolezite je to, ze ja by som ho zazaloval, asi som to mal zvyraznittheruck napísal:to je teda pristup. ty by si bol tusim rad keby si bol na jeho mieste zematio napísal:no aspon budu peniazky na novy a by som ho zazaloval za ujmu na zdravy a o usle zisky ...
-
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Nov 02, 2006 11:36 pm
no vzhledem k tomu že za zlomenou ruku je kolem tisícovky tak jestli si chce zarobit ja mu zlomím obě pokud tak moc po tom touží a ušlej zisk u studenta no nevím nevím jestli by to byl dobrej kšefttheruck napísal:to je teda pristup. ty by si bol tusim rad keby si bol na jeho mieste zematio napísal:no aspon budu peniazky na novy a by som ho zazaloval za ujmu na zdravy a o usle zisky ...
- konti
- st. skútrista
- Dátum registrácie: Št Mar 09, 2006 5:17 pm
- Kontaktovať užívateľa:
...
Síce ma to mrzí čo sa kuboovi stalo, ale myslím, že táto téma tu nič iného nerieši, akurát sa to tu ush začína uberať iným smerom (lámanie rúk, koľko platia za poistku a pod.)...
-
- st. skútrista
Re: ...
chran buh že by jsem ti chtěl lámat ruky jen jsi naznačil že to má dobrej kšeft že vydělá na bolestném na nového skutra tak jen abys přišel k poznáni že pokud vubec něco dostane za bolestné tak to jistě za to nestojí a takovou hovadinu kolik dostane za pojistku a pod s tím jsi přišel tyk_o_nti napísal:Síce ma to mrzí čo sa kuboovi stalo, ale myslím, že táto téma tu nič iného nerieši, akurát sa to tu ush začína uberať iným smerom (lámanie rúk, koľko platia za poistku a pod.)...
- matio
- st. skútrista
- Dátum registrácie: St Apr 25, 2007 11:01 am
- Skúter: Motorro Polly 50
- Kontaktovať užívateľa:
Re: ...
musis citat poriadne, prisiel som s tym ja a niektory to zaviedli zle a jedna vec je co dostanes poistky a duha vec je, co dostanes zo sudu, ak mas ochotu, cas a peniaze sa sudit ... a preco by mal student dostat menej za usle zisky ako bezny clovek?aumirek napísal:chran buh že by jsem ti chtěl lámat ruky jen jsi naznačil že to má dobrej kšeft že vydělá na bolestném na nového skutra tak jen abys přišel k poznáni že pokud vubec něco dostane za bolestné tak to jistě za to nestojí a takovou hovadinu kolik dostane za pojistku a pod s tím jsi přišel tyk_o_nti napísal:Síce ma to mrzí čo sa kuboovi stalo, ale myslím, že táto téma tu nič iného nerieši, akurát sa to tu ush začína uberať iným smerom (lámanie rúk, koľko platia za poistku a pod.)...
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Pi Máj 11, 2007 10:22 pm
Matio zijes ty vobec na Slovensku? To nepoznas nase sudy? Nie sme v Amerike. Ak by aj mal tie nervy, cas a peniaze, myslis, ze by z toho nieco vytrieskal? Asi tazko... Usly zisk sa na sude musi preukazat. Ako student bez prijmu nema ziadny usly zisk. A ked by sme isli do detailov, myslis ze ak by mu cosi sud aj priznal, ze by to dostal od toho cloveka, co ho zrazil? Asi tazko a potom by musel davat dalsiu zalobu atd, atd, atd.
-
- st. skútrista
to máš sice pravdu ale musíš mít také napřed ty melouny pro advokáty abys něco vysoudil běžnej člověk toho u našich soudu moc nevysoudí no a mám za to že takovejch je tu většina z nás bohužel na druhou stranu odřel jsem a to doslovně jednomu hajzlovi nohu a musel jsem mu dát 20 tisíc abych nepřišel o řidičáktheruck napísal:ale to je 20 tisic co ti da poistovna ne co vysudis... vysudit mozes aj 10 milionov ked si klavirista a sud presvecis