Scooter show 2007
Moderátor: Moderators
Pravidlá fóra
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
Mapa clenov fora. Klik sem!!!
S georgem sme doriesili do celkom priatelnej normy aj stravu takze uz aj tá je zabezpecena bude to fungovat tak nejak ze okolo pol 12 spravim objednavku pizze ( podotkynam velmi dobra
) bol som u nich teraz mam uz aj jednalne s cenami a okolo 12 pol 1 by mi ich doviezly alebo by som zbehol pre ne . A kto nemate radi pizzu mozem vam odporucit nejake miesta kde sa da najest

podpis som si este nenastavil
- momoo
- motorkár
- Dátum registrácie: Ne Okt 22, 2006 5:26 pm
- Skúter: Piaggio NRG 50 LC, Malaguti F12 LC, Yamaha Bw´s AC -> LC
- Kontaktovať užívateľa:
to poznam tam je na pcu cesta ... chod na male vozokany, velke vozokany, cierne klacany ... tam byvam a potom cca 3km na hlavnu cestu ... a odtial uz len rovno rovno rovno ako ked som siel do zarnoviceMiroSA napísal:dalej cez nevidzany,male vozokany a kozarovcemomoo napísal:to mirosa: vrable a dalej ?? ja byvam od vrabel cca 15km mozme ist spolu ... ide mi to cca 90 asi by som ta moc nebrzdil co ty nato? cem ist tiez v sobotu rano ... cca o kolkej chces ist?
- Jostobb
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Okt 13, 2006 7:01 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
tak ti poviem že teraz je už ťažko meniť počkajme na príspevok MpershingaSSimon667 napísal:takze takto.. ja idem z BB o 7:30 aby som bol v sliaci o 8:00.. tam ma caka kamos,a snim idem na zraz.. takze neviem co s casom Vam sa neda skor? budeme tam aspon na cas.. SCARP, co neodpisujes???
- alcatelko
- moderátor
- Dátum registrácie: Po Máj 01, 2006 2:46 pm
- Skúter: piaggio zip lc
- Kontaktovať užívateľa:
doprovodne vozidlo budem aj ja a pravdepodobne beriem asi aj kompresor a komplet naradie...ja sa mam stretnut pred zh s qyxzom a v zh s inscenem...urobime kolonu ci pojdete cez bs? robil by som v pohode doprovod...50-60km/h mi nevadi aspon to nebude zrat 

............ http://www.50cm3.eu .............. http://www.facebook.com/50cm3 ..............
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
scooter racing team, vývoj, výroba a úpravy racing dielov
A naco ti mam asi odpisat ja som organizator necestujem len 4 km zo ZC do hodruseSSimon667 napísal:takze takto.. ja idem z BB o 7:30 aby som bol v sliaci o 8:00.. tam ma caka kamos,a snim idem na zraz.. takze neviem co s casom Vam sa neda skor? budeme tam aspon na cas.. SCARP, co neodpisujes???