YAMAHA JOG RR PRERUSOVAC
Moderátor: Moderators
-
- trojkolkár
- Dátum registrácie: Ut Máj 29, 2007 5:35 pm
- Skúter: neuvedený
- Kontaktovať užívateľa:
YAMAHA JOG RR PRERUSOVAC
NEVIE NIEKTO KDE TREBA ZAPOJIT PRERUSOVAC NA SMEROVKY ???? neviem to nikde najst kam to mam napojit mohol by mi niekto poradit PLS
PRETOZE MI STALE SVIETIA
PRETOZE MI STALE SVIETIA
- VLADY
- spammer
- Dátum registrácie: St Apr 12, 2006 4:38 pm
- Skúter: A ja mám lepší...a väčší...Burger...400vku...
Aký prerušovač??,ak elektronický tak ten má zväčša 3 kontakty jak na aute jeden je mínus, druhý plus od spínačky, a tretí je výstup pluska do prepínača, a ten sa zapája na prostriedok prepínača a ten to potom pripája buď na jednu alebo druhú stranu smeroviek teda žiarovky samotné....capišto???? 

Moje príspevky zvyčajne vyjadrujú: Mój nazor skromny...osobny!
A ak neviem poradiť-tak Vás aspoň popletiem.

- FoXiK
- motorkár
- Dátum registrácie: Pi Apr 27, 2007 3:31 pm
- Skúter: Yamaha Slider
- Kontaktovať užívateľa:
Niekde tam musis mat dva alebo tri kontakty volne , taky konektor , musis to najst, ak tam mas prerusovac ale je asi zly tak ho vymen a ak tam nebol, tak taky problem mam aj ja ale som to zapojil a nic:) ale to nefa, ja to mam zlozitejsie, niekde to tam urcite bude
ZVL Babetta 210 ---> ATV semi-auto 110ccm ---> Jawa 175 ---> Yamaha Slider 70cc 10PS full tuning ---> Aprilia Shiver 750
- VLADY
- spammer
Tak tak býva zväčša vpredu pri riadidlách alebo prednom svetle....Ja som akurát minule môj vyberal a upravoval aby som mohol mať LED v smerovkách bez zmeny kmitočtu... mám tam taký valcový s akustickým signalizátorom taký klapavý zvuk vydáva pri prerušovaní a má priamo zo spodku na sebe uplne atyp. 3pin konektor že sa tam nedal pripojiť klasický z auta bez výmeny konektora na kábloch ....

- VLADY
- spammer
No šak a je tam vôbec???? ja som mal prvý scooter pežot vivacity a ten to mal tak že ho mal na plošáku ako bol budík teda rýchlomer hodiny počítač km a palivomer a teda celá palubovka a tam bol aj samotný prerušovač elektronický jak všetko okolo....išiel do toho velký konektor a to bolo všetko...a keby sa mi to nebolo v záruke pototok a nebol som v servise kde to celé menili tak tiež netuším že to tak môže byť na scootri spravené.... skús ísť po kábloch od prepínača smeroviek kam idú a dojdeš na to poprípade rozober lav stranu aby si zistil ktoré farby kábliv idú priamo od samotného prepínača smeroviek ...

- VLADY
- spammer
šak ale som myslel že choď po kábloch priamo od prepínača na riadidlách ten daj dole a pozri aké farby idú od kontaktov na samotnom prepínači smeroviek a musia ísť dakam dole cez konektor čo býva na každom prepínači čo je na riadidlách....